Opublikowano 8 lipca 200915 l Prośba o wskazówkę. Na terytorium południowym jest jeden kumpel, którego uwalnia się bez powiązania z jakąkolwiek misją - możecie mi wskazać, gdzie on jest? Szukam w necie jakichś podpowiedzi i nic konkretnego nie widać. Znalazłem tylko, że w Brewery. Gdzie tutaj jest browar? Z góry dzięki za podpowiedź. Bowaseko Brewing Co środkowy kwadrat z dolnego rzędu ash, co do taśmy to po prostu czekaj, ja tak miałem na północy że wpierw dałem typowi 3 taśmy a potem jak miałem resztę to dziad się nie zjawiał - bodajże misję przed finałem w tej prowincji przypałętał się na knajpy
Opublikowano 9 lipca 200915 l A nie pęta ci się następny w twojej kryjówce, bo tam prosisz go o pomoc? Właśnie w kryjówce sie nie pojawia żaden, a mam 2 dostepnych. Wiem ze w kryjówce prosi sie o pomoc. Kumple jedynie są w barze w Marina, nawet u każdego z nich wykonałem po misji kumplowskiej, ale nadal sie nie pojawiają w kryjówce. Sprawdziłem Bowaseko Brewing Co - jest kumpel do uwolnienia. Czasami zakrecona ta gra, ale klimat jest mocny. Muza, przyroda i krajobrazy - mniam.
Opublikowano 9 lipca 200915 l A nie jest tak, że pomagającego zastępuje po jego śmierci automatycznie inna osoba?
Opublikowano 9 lipca 200915 l ash, jak masz kogoś rescue-ready to w melinach nikogo nie będzie Wampis, nie zastępuje z automatu, musisz się zgodzić na "pomocną dłoń"
Opublikowano 9 lipca 200915 l no własnie nie mam nikogo "rescue-ready" nikt w melinie nie czeka bym sie zgodził na "pomocną dłoń" a wszyscy kumple siedzą w knajpie i zaden nie pojawia sie w melinie i tu jest problem
Opublikowano 9 lipca 200915 l robisz jakieś misje czy tylko zwiedzasz swobodnie? jak zaczynałem przygodę w drugiej prowincji to miałem też tak że dłuższy czas żadna parówa z dwóch dostępnych nie wykazywała ochoty do pomocy - jak zachciało mi się atakować konwoje z bronią to dopiero jakoś wtedy taki jeden żółty zawinął do meliny i zaoferował pomoc
Opublikowano 9 lipca 200915 l mineło ze 3 dni czasu gry i kolo wreszcie sie pojawił do pomocy - to były ciezkie 3 dni (duza umieralnosc bohatera )
Opublikowano 30 lipca 200915 l Czy patch ktory mi sie sciagnal po zaladowaniu plytki naprawia buga z sejvami?
Opublikowano 30 lipca 200915 l co do uszkodzonych save'ów w trakcie zapisywania nie widac by sie uszkadzał, dopiero przy odczytywaniu gra myśli i nawet nie przechodzi ładowania (i tapet z gry) miałem tak raz gdy padłem w walce, przy odczytywaniu zwis tak naprawde nie wiadomo jaka ilosc zapisanych save'ów sie uszkadza bo przecież nie każdego odczytujemy (a po nadpisaniu save sie naprawia) jedyna rada - robic 2-4 save'y
Opublikowano 18 listopada 200915 l JOU, potrzebuje szybką pomoc. Pod klawiszem X ma być mapa. No i była dopóki młodszy brat nie dorwał się do gry. teraz pod Xem nie ma nic. Co się stało?
Opublikowano 24 listopada 200915 l Mam,super gra. Piękna grafa,dobra sztuczna inteligencja przeciwnikow,np.gdy siedzisz caly czas w jednym miejscu i strzelasz w nich to beda cie probowali zajsc z tylu.Juz raz tak mialem: mialem rozwalic wagon cysterne na stacji kolejowej:no to sobie stanalem na wzgorzu i jade ich ze snajperki.nagle ktos do mnie strzela.okazalo sie ze wrog mnie zaszedl od tylu cwaniak:_) SUPER GRA!!!POLECAM KAZDEMU
Opublikowano 24 listopada 200915 l Jak długo grałeś? Mi też się bardzo podobała na początku, potem było już coraz gorzej.
Opublikowano 25 listopada 200915 l ja przeszedłem ją o ile mnie pamięć nie myli w 20 godzin i od pierwszej do ostatniej minuty gra była tak samo zaje,bista
Opublikowano 25 listopada 200915 l Far Cry jest fajny tylko na początku, bo potem to już się powoli nudny robi przynajmniej ja tak to odczuwam, nie wiem jak inni...
Opublikowano 26 listopada 200915 l Mam 54% AKT2, po przejściu kilkunastu głównych misji, zostają mi tylko poboczne? Co mam zrobić aby znów grać główne? Zagadać zadzwonić, WTF?
Opublikowano 27 listopada 200915 l no to napewno jeszcze jest jakas na mapie głowna misja której nie zrobiłeś nigdzie sie nie gada ani nie dzwoni
Opublikowano 27 listopada 200915 l No to tak, po naciśnięciu START, wyskakuje mi, że nie mam aktualnie questów i że powiniem jakiegoś poszukać... Na dole <Mission details> mam napisane coś takiego: "Thanks to my latest efforts, I can pretty much write my own ticket. Time to shop around for the best job opportunity..." Na Mapie nic nie mam zaznaczone, żadnym kolorem. p.s. mam 64% Jakieś sugestie?
Opublikowano 28 listopada 200915 l dziwne tym bardziej ze procent gry rosnie tylko od przechodzenia wątku głównego niby nic nie robiłaś (zadnego zadania) a skoczyło z 54% na 64% tekst "że nie mam aktualnie questów i że powiniem jakiegoś poszukać..." jest zawsze gdy nie masz aktywnego jakiegos zadania nawet jesli jakies zadania są na mapie chciałbym zobaczyc ta mape bo ja na niej opierałem swoje przechodzenie i nigdy nie było zacięcia (grałem w wersje pl)
Opublikowano 28 listopada 200915 l Sorki, źle napisałem w pierwszym poście, cały czas miałem 64%, pierwszego posta pisałem z pamięci i się pomyliłem. Na mapie nie mam niczego zaznaczonego, więc moje pytanie brzmi: Czy aby przejść FC2 muszę zaliczać misje u ziomków, w sklepie lub u frakcji?
Opublikowano 29 listopada 200915 l moim zdaniem misje u frakcji to sa misje z wątku głównego u ziomków to chodzi ci misje od kumpli - dają tylko diamenty a w sklepie misje odblokowują nowe przedmioty, umiejętnosci do kupienia w kompie ogólnie w grze diamentów z misji, diamentów znalezionych itp jest tyle by starczyło na wykupienie wszystkiego ze sklepu
Opublikowano 5 grudnia 200915 l Kolejny problem <_< Podczas wykonywania głównych zadań u frakcji (mam ponad 70%), gdy chcę zacząć misję gra złapała jakąś zwiechę, wszyscy zleceniodawcy stoją nieruchomo przy ścianach, nikt się nie rusza, nikt nic nie mówi, nie mogę zacząć misji. Mam 3 zapisy z gry, na wszystkich jest to samo. NIE MOGĘ WZIĄĆ GŁÓWNEJ MISJI. Jest jakiś sposób na naprawienie tego?
Opublikowano 5 grudnia 200915 l podobno czasem sie tak zdarza - choć mnie nigdy sie nie trafiło jedna rada na to - "new game" i w przyszłosci zapisywac na róznych save'ach rożny element gry (a nie po tym samym zadaniu zapisac na wszystkich save'ach jednoczesnie)