Skocz do zawartości

Far Cry 2

Featured Replies

Opublikowano
Prośba o wskazówkę.

Na terytorium południowym jest jeden kumpel, którego uwalnia się bez powiązania z jakąkolwiek misją - możecie mi wskazać, gdzie on jest? Szukam w necie jakichś podpowiedzi i nic konkretnego nie widać. Znalazłem tylko, że w Brewery. Gdzie tutaj jest browar?

Z góry dzięki za podpowiedź.

Bowaseko Brewing Co

środkowy kwadrat z dolnego rzędu

ash, co do taśmy to po prostu czekaj, ja tak miałem na północy że wpierw dałem typowi 3 taśmy a potem jak miałem resztę to dziad się nie zjawiał - bodajże misję przed finałem w tej prowincji przypałętał się na knajpy

• Odpowiedzi 651
  • Wyświetleń 85,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ja pier.dole, sprzedaje swój egzemplrz, po jakichś 15 godzinach grania gra nie zapisuje się "to jest mam jakieś stare sejwy bo nowe nie nachodzą, a kompletny nowy zapis nie chcę się zrobic, grałem oko

• Dzisiaj naszła mnie ochota na FC2. Znalazłem kryjówke na takim za(pipi)u. Więc wlazłem do środka i zapisałem gre. Gdy wyszedłem to ktoś (lub coś) zaczął strzelać. Nie całą serią tylko pojedyńczymi str

• Czy wy, białasy, sądziliście, że łatwo zauważyć czarnego u siebie w dżungli?

Opublikowano
A nie pęta ci się następny w twojej kryjówce, bo tam prosisz go o pomoc?

Właśnie w kryjówce sie nie pojawia żaden, a mam 2 dostepnych. Wiem ze w kryjówce prosi sie o pomoc. Kumple jedynie są w barze w Marina, nawet u każdego z nich wykonałem po misji kumplowskiej, ale nadal sie nie pojawiają w kryjówce.

Sprawdziłem Bowaseko Brewing Co - jest kumpel do uwolnienia.

Czasami zakrecona ta gra, ale klimat jest mocny. Muza, przyroda i krajobrazy - mniam.

Opublikowano

ash, jak masz kogoś rescue-ready to w melinach nikogo nie będzie

Wampis, nie zastępuje z automatu, musisz się zgodzić na "pomocną dłoń"

Opublikowano

no własnie nie mam nikogo "rescue-ready"

nikt w melinie nie czeka bym sie zgodził na "pomocną dłoń"

a wszyscy kumple siedzą w knajpie i zaden nie pojawia sie w melinie

i tu jest problem

Opublikowano

robisz jakieś misje czy tylko zwiedzasz swobodnie? jak zaczynałem przygodę w drugiej prowincji to miałem też tak że dłuższy czas żadna parówa z dwóch dostępnych nie wykazywała ochoty do pomocy - jak zachciało mi się atakować konwoje z bronią to dopiero jakoś wtedy taki jeden żółty zawinął do meliny i zaoferował pomoc

Opublikowano

mineło ze 3 dni czasu gry i kolo wreszcie sie pojawił do pomocy - to były ciezkie 3 dni (duza umieralnosc bohatera :D )

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

co do uszkodzonych save'ów

w trakcie zapisywania nie widac by sie uszkadzał, dopiero przy odczytywaniu gra myśli i nawet nie przechodzi ładowania (i tapet z gry)

miałem tak raz gdy padłem w walce, przy odczytywaniu zwis

tak naprawde nie wiadomo jaka ilosc zapisanych save'ów sie uszkadza bo przecież nie każdego odczytujemy (a po nadpisaniu save sie naprawia)

jedyna rada - robic 2-4 save'y

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

JOU, potrzebuje szybką pomoc.

Pod klawiszem X ma być mapa. No i była dopóki młodszy brat nie dorwał się do gry. teraz pod Xem nie ma nic. Co się stało?

Opublikowano

Mam,super gra. Piękna grafa,dobra sztuczna inteligencja przeciwnikow,np.gdy siedzisz caly czas w jednym miejscu i strzelasz w nich to beda cie probowali zajsc z tylu.Juz raz tak mialem: mialem rozwalic wagon cysterne na stacji kolejowej:no to sobie stanalem na wzgorzu i jade ich ze snajperki.nagle ktos do mnie strzela.okazalo sie ze wrog mnie zaszedl od tylu cwaniak:_) SUPER GRA!!!POLECAM KAZDEMU

Opublikowano

ja przeszedłem ją o ile mnie pamięć nie myli w 20 godzin i od pierwszej do ostatniej minuty gra była tak samo zaje,bista

Opublikowano

Far Cry jest fajny tylko na początku, bo potem to już się powoli nudny robi :/ przynajmniej ja tak to odczuwam, nie wiem jak inni...

Opublikowano

no to napewno jeszcze jest jakas na mapie głowna misja której nie zrobiłeś

nigdzie sie nie gada ani nie dzwoni

Opublikowano

No to tak, po naciśnięciu START, wyskakuje mi, że nie mam aktualnie questów i że powiniem jakiegoś poszukać...

Na dole <Mission details> mam napisane coś takiego: "Thanks to my latest efforts, I can pretty much write my own ticket. Time to shop around for the best job opportunity..."

Na Mapie nic nie mam zaznaczone, żadnym kolorem.

p.s. mam 64%

Jakieś sugestie?

Opublikowano

dziwne tym bardziej ze procent gry rosnie tylko od przechodzenia wątku głównego

niby nic nie robiłaś (zadnego zadania) a skoczyło z 54% na 64%

tekst "że nie mam aktualnie questów i że powiniem jakiegoś poszukać..." jest zawsze gdy nie masz aktywnego jakiegos zadania nawet jesli jakies zadania są na mapie

chciałbym zobaczyc ta mape bo ja na niej opierałem swoje przechodzenie i nigdy nie było zacięcia (grałem w wersje pl)

Opublikowano

Sorki, źle napisałem w pierwszym poście, cały czas miałem 64%, pierwszego posta pisałem z pamięci i się pomyliłem. Na mapie nie mam niczego zaznaczonego, więc moje pytanie brzmi:

Czy aby przejść FC2 muszę zaliczać misje u ziomków, w sklepie lub u frakcji?

Opublikowano

moim zdaniem misje u frakcji to sa misje z wątku głównego

u ziomków to chodzi ci misje od kumpli - dają tylko diamenty

a w sklepie misje odblokowują nowe przedmioty, umiejętnosci do kupienia w kompie

ogólnie w grze diamentów z misji, diamentów znalezionych itp jest tyle by starczyło na wykupienie wszystkiego ze sklepu

Opublikowano

Kolejny problem <_<

Podczas wykonywania głównych zadań u frakcji (mam ponad 70%), gdy chcę zacząć misję gra złapała jakąś zwiechę, wszyscy zleceniodawcy stoją nieruchomo przy ścianach, nikt się nie rusza, nikt nic nie mówi, nie mogę zacząć misji.

Mam 3 zapisy z gry, na wszystkich jest to samo. NIE MOGĘ WZIĄĆ GŁÓWNEJ MISJI.

Jest jakiś sposób na naprawienie tego?

Opublikowano

podobno czasem sie tak zdarza - choć mnie nigdy sie nie trafiło

jedna rada na to - "new game"

i w przyszłosci zapisywac na róznych save'ach rożny element gry (a nie po tym samym zadaniu zapisac na wszystkich save'ach jednoczesnie)