Jordan23Carolina 11 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Dzięki za informacje, już sobie podaruje ten tytuł Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Ja pier.dole, koniec misji fabularnych, znalezione prawie wszystkie kasety, większość diamentów na drugiej mapie. Gra nie widzi sejwów Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 lezy toto od dosyc dawna i w koncu bym sie zabral. Są jakies patche na te znikajace save'y czy gra jest po prostu dokumentnie z(pipi)ana? Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Ja tam przeszedłem całą grę i ŻADNEGO problemu z sejwami nie miałem. Przed uruchomieniem sciągnęło mi sie jakies uaktulnienie i to wszystko. Powtarzam, ZERO problemów z sejwami. A gra jest bardzo bardzo zacna, choć fakt, momentami totalnie wkur wiająca za sprawą rozgrywki. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Ja też nie wiem co za egzemplarz ma Jordan. Przeszedłem grę dosyć intensywnie, kilkadziesiąt godzin zabawy na multi i żadnych problemów. Żadnych. Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 Po prostu mieliście szczęście. Problem z sejwami jest dosyć znany, a Ubi raczej niewiele sobie z nim zrobiło. Był jakiś patch, ale z tego, co mi wiadomo, to nie do końca problem rozwiązał. To nie wina Jordana, że mu się sejwy zesrały, tylko wina ubisoftu. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Dzisiaj naszła mnie ochota na FC2. Znalazłem kryjówke na takim za(pipi)u. Więc wlazłem do środka i zapisałem gre. Gdy wyszedłem to ktoś (lub coś) zaczął strzelać. Nie całą serią tylko pojedyńczymi strzałami. Poszedłem gnoja szukać ale nikogo nie znalazłem. Strzał jakby dochodził z góry. Mam do was pytanie. Czy jest taka możliwość lub spotkaliśćie się z takim czymś, że przeciwnik wlazł na drzewo i zniego strzelał??? 1 Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 (edytowane) Najpoważniej na świecie Albo jak nie na drzewo to czy na dach? Wiem, że to głupio brzmi, ale takie są fakty. Edytowane 30 grudnia 2009 przez Spyker Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 To Kali przyszedł się zemścić za swoich czarnych braci. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 30 grudnia 2009 Opublikowano 30 grudnia 2009 Ale ja poważnie mówie. Czemu mi to przyszło na myśl? Bo pamiętam, jak w CoD: WaW w jednej misji na palmie byli ukryci snajperzy. Dlatego nie wykluczam tego we Far Kraju. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 "Niewidoczni" przeciwnicy to znak firmowy tej gry. Wiele razy zdarzyło mi się spotkac z sytuacją ,w której ktos do mnie strzelał dosłownie znikąd. Czy to bug czy feature- nie wiem. Przeciwników zaczajonych na drzewach w tej grze na pewno nie ma. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 Czy wy, białasy, sądziliście, że łatwo zauważyć czarnego u siebie w dżungli? 1 Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 31 grudnia 2009 Opublikowano 31 grudnia 2009 Pomyłka, gość strzelał do mnie ze starej zerdzewiałej snajperki z wieżyczki. Był on dosyć daleko ode mnie i nie wiem jak mnie zauważył. Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 1 stycznia 2010 Opublikowano 1 stycznia 2010 w starej zardzewialej snajperce mial nowa lśniącą lunetę Cytuj
miki77 16 Opublikowano 1 stycznia 2010 Opublikowano 1 stycznia 2010 Musisz się przyzwyczaić, że w tej grze nawet bez snajperki gościu zobaczył by Cię z odległości kilometra Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 1 stycznia 2010 Opublikowano 1 stycznia 2010 Czasem jednak gościu może Cię nie zauważyć z odległości 2 metrów.Zależy jaki ma humor. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 1 stycznia 2010 Opublikowano 1 stycznia 2010 Wkurzająca jest taka sytuacja jak sobie spokojnie jade samochodzikiem po buszu nikomu nie przeszkadzając, a tu nagle wyjeżdża mi nie wiadomo skąd murzyn (albo dwóch) i zaczynają do mnie strzelać <_< . Ale gra i tak jest świetna. Nie wiem czemu dopiero teraz zacząłem w nią grać skoro mam ją pół roku. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 1 stycznia 2010 Opublikowano 1 stycznia 2010 Tylko najgorsze, że ta sytuacja powtarza się co chwilę. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Wkurza mnie też to, że jak mam jakiś tam karabinek i chce zamienić na snajperke to już tego karabinka nie moge mieć. Czy jest taka możliwość, że naprzykład wykupie sobie jakąś umiejętność czy coś i bd mógł wymienić karabinek naprzykład na pisatolet albo bazooke?Bo chciałbym mieć naraz i snajperke i karabinek, ale niestety mieć nie moge :confused: Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Możesz wziąć wytłumiony karabinek na strzałki usypiające a w drugim slocie mieć AK albo coś innego. Najlepszy i tak jest ten rewolwerowy granatnik, kolimator plus cztery fragmentacyjne granaty równa się pożoga. Z nim nikt ci nie podskoczy. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 (edytowane) Ja chce mieć i snajpere i karabinek naraz bez wyrzucania jednej z tych broni. Co mam zrobić, jeżeli taka możliwość istnieje? Edytowane 2 stycznia 2010 przez Spyker Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 Jest snajpa na strzałki która jest w slocie na bronie specjalne czyli tym dolnym, a więc możesz razem z nią nosić karabin który jest w slocie na broń główną. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 2 stycznia 2010 Opublikowano 2 stycznia 2010 A jak sie ta snajpa nazywa i co te strzałki robią, usypiają? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi