kulak4 12 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Jak już wielokrotnie nadmieniałem, "Far Cry 2" to mocno specyficzna gra... Mam złą wiadomość - tak, na tym schemacie gra będzie się opierała już do samego zakończenia. Co prawda nie do końca wiem o jakie "elementy" strzelaniny chodzi (wszak ta produkcja to w głównej mierze shooter z dodatkiem free-roamingu), niemniej po ok. 5h gameplayu (gdy już się załapie podstawowe zasady rządzące Czarnym Lądem) dzieło Ubisoftu rozwija szkrzydła i wzbija się do niczym nieskrępowanego lotu oferującego tony miodu. Jeżeli jednak po tych paru sesjach gra Ci nie podeszła, to raczej to się już nie zmieni ;( A o co chodzi? O dorwanie Jackala, najprościej rzecz ujmując. Poprzez wykonywanie misji dla danych frakcji powoli docierasz do wspomnianego wyżej jegomościa - przebiegłego handlarza bronią. Grafika (zwłaszcza jak na poziom innych gier z tamtego okresu) urzeka (przynajmniej moim zdaniem). Technicznie jest co prawda "tylko" dobrze, niemniej ogólne wrażenie i plastyczność świata przedstawionego "dają radę". Peace. 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 27 listopada 2011 Opublikowano 27 listopada 2011 Ja pier.dole, sprzedaje swój egzemplrz, po jakichś 15 godzinach grania gra nie zapisuje się "to jest mam jakieś stare sejwy bo nowe nie nachodzą, a kompletny nowy zapis nie chcę się zrobic, grałem około 4 godz wczoraj i dzisiaj zdziwiony patrze i o co chodzi, "ja tutaj przecież byłem, zapisywałem grwe w tym dużym miescie" ,zapisuje gre po pol godzinie teraz, i widze ze ikonki sa ze starych sejwów!! 4 GODZINY GRY W PIZ>DE!!jestem tak w(pipi)iony ze płyte zaraz wy(pipi)e chyba przez okno, nie dość że mam chu.jo.wy dzień to jeszcze to, nic tylko się (pipi) pochlastac, co za kut.as to wymyślał i testował, probleme z sejwami jest powszechny a te francusk.kie kur.wy nic sobie z tego nie robią mogę sobie kur.wa zapierdalać po afryce i robić te misje a i tak się nie zapisze, kur.wa jakbym nie szedł wczoraj na popi.jawe to bym do (pipi).a pana grał do Bóg wie ktorej w nocy a dziś bym miał MEGA NIE SPODZIANKE!! Cio za kure.stwo, nawe nie mam siły patrzeć na tą gre, a xobxa ez chyba rozpiedole razem z nia. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi