Opublikowano 20 lutego 200916 l Bo Far Cry 2 to jest Bardzo dobra gra. Srednia ocen nie bierze się z niczego. Tym którym się gra nie spodobała to jacyś spekulanci. Oczywiście gra ma kilka błędów, ale całość na ich tle wypada i tak znakomicie.
Opublikowano 20 lutego 200916 l Dla mnie są dwie rzeczy, przez które wykluczam Far Cry'a z listy hitów: nuda + save bug. Może jakbym nie miał tego drugiego, to gra przypadła by mi do gustu. Edytowane 20 lutego 200916 l przez miki77
Opublikowano 20 lutego 200916 l Co mi daje camo suit? Bo go kupiłem i nie widzę różnicy. Edytowane 20 lutego 200916 l przez Nadrill
Opublikowano 22 lutego 200916 l no i nie zobaczysz hehe poprostu jak sie skradasz w trawie/krzakach to o wiele później cie wypatrzą
Opublikowano 24 lutego 200916 l sorki mój błąd niepotrzebnie użyłem "o wiele później" w zdaniu lepsze by było "troszke później" ja i tak wpadam zawsze w stylu "rambo" - granat na lewo, granat na prawo i seria ze złotego kałacha
Opublikowano 24 lutego 200916 l kurde niby pisza o patchu ale nic nie piszą o poprawieniu bledy z savem:/ pewnie wszyscy juz to widzieli ale dam jeszcze raz http://www.n4g.com/ps3/News-273903.aspx tam pisza tylko o multi a ja bym chcial dokonczyc far cry 2 wedlug mnie jest swietny a 65% i pograne xD
Opublikowano 25 lutego 200916 l Co to za jajca z save'ami bo nie jestem w temacie? Da się temu jakość zapobiec, czy losowo trafia na pechowca i trzeba grać od początku?
Opublikowano 25 lutego 200916 l Musisz mieć "szczęście". Bug polega na tym, że podczas wczytywania gra Ci się freezuje. Chociaż są też sytuacje, że konsola zawiesza się podczas normalnej rozgrywki.
Opublikowano 25 lutego 200916 l a ja z praktykixD strasznie wkurzający bug a czy jak zaczne od początku jaka jest szansa ze bedzie to samo?
Opublikowano 25 lutego 200916 l Zawsze jest. Mówiłem Ci już co musisz zrobić by skończyć grę. Weekend się zbliża, korzystaj. Chyba żeś cep i grałeś na jednym savie, to pozostawie to bez komentarza...
Opublikowano 26 lutego 200916 l ie sejwow mam 4 ale kazdym jak dojde do tego momentu to sie to dzieje to jest dokladnie ten moment co trzeba wysadzic ciezarowke,w miescie, trzeba ubic gwint w tej butli z gazem i uciekac.
Opublikowano 26 lutego 200916 l Pytanie do fabuły: Zrobiłem wszystkie misje na tej 1 mapie, zaprosił mnie gość z baru i miałem wybór obrony kościoła lub baru mike'a. Po obronie tego drugiego zabili mi wszystkich przyjaciół. Co będzie przy wyborze obrony kościoła, też zginą? I czy po przejściu na południe(bo jest taka mapka, to pewnie niedługo tam przejdę) mogę wrócić na północ?
Opublikowano 26 lutego 200916 l Inny wybór zakończy się tym samym. Po przejściu na południe możesz jeszcze wrócić na północ, ale kaset nie zaliczysz.
Opublikowano 26 lutego 200916 l Jak nie zbierzesz i nie oddasz na północy, to na południu ich nie będzie.
Opublikowano 27 lutego 200916 l że co? oddalem czarnuchowi 6 czy 7 taśm z pierwszej mapy i teraz mogę się w dupę pocałować w kwestii zdobycia ich wszystkich i związanego z tym acziwa?
Opublikowano 27 lutego 200916 l Sam zebrałem wszystkie taśmy dopiero w drugim akcie i dostarczyłem jest do dziennikarza także z tym nie ma problemu jak np. z przydupasami Edytowane 27 lutego 200916 l przez Hlipo
Opublikowano 28 lutego 200916 l Na południu nie oddasz jeśli nie oddałeś na północy żadnej z nich. Jeśli dałeś dziennikarzowi choć kilka to pojawi się na południu.
Opublikowano 28 lutego 200916 l Ja pie*dole tylko, na co ma on pojawiać się na południu skoro i tak nie ma znaczeniu gdzie dostarczy mu się taśmy. Tak jak pisałem wcześniej zebrałem wszystkie taśmy jakoś w połowie drugie aktu i zawiozłem je do redaktora, gdy był na północy w rozwalonym barze.
Opublikowano 28 lutego 200916 l Na południu nie oddasz jeśli nie oddałeś na północy żadnej z nich. Jeśli dałeś dziennikarzowi choć kilka to pojawi się na południu. no to git
Opublikowano 5 marca 200916 l czesc, wczoraj juz nie wytrzymalem klopoty z sejwami, 68 % gry za mna i sie zaczelo gre zapisywalem na kilku okienkach pare razu udalo sie uruchomic gre przy 62 % a pozniej zdechlo nie dalo sie uruchomic , musialem to odpalic przy 50 % gry ale znowu trzeba bylo grac od tego miejsca , nie wytrzymalem i reka (pipi)nolem w konsole gra porysowala sie jest praktycznie do wyrzucenia ,bylem po kilku piwach a ze ze mnie nerwus to cud ze konsola to przezyla :piwo:
Opublikowano 5 marca 200916 l Odpaliłem, zainstalowałem na HDD i troszke pograłem.. Aha no i wrazenia na blogu spisałem: http://okiemgracza.wordpress.com/2009/03/0...kszy-zawod-2k8/ zapraszam zainteresowanych:)
Opublikowano 6 marca 200916 l Oczywiście byłbym żółtodziobem, gdybym chciał już po tak krótkim czasie oceniać grę i wydawać jakies osądy... <- z Twojej recki Ostatni cytat trochę się kłóci z tytułem recenzji