Diabeu 1 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Prośba o wskazówkę. Na terytorium południowym jest jeden kumpel, którego uwalnia się bez powiązania z jakąkolwiek misją - możecie mi wskazać, gdzie on jest? Szukam w necie jakichś podpowiedzi i nic konkretnego nie widać. Znalazłem tylko, że w Brewery. Gdzie tutaj jest browar? Z góry dzięki za podpowiedź. Bowaseko Brewing Co środkowy kwadrat z dolnego rzędu ash, co do taśmy to po prostu czekaj, ja tak miałem na północy że wpierw dałem typowi 3 taśmy a potem jak miałem resztę to dziad się nie zjawiał - bodajże misję przed finałem w tej prowincji przypałętał się na knajpy Cytuj
ash77 3 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 A nie pęta ci się następny w twojej kryjówce, bo tam prosisz go o pomoc? Właśnie w kryjówce sie nie pojawia żaden, a mam 2 dostepnych. Wiem ze w kryjówce prosi sie o pomoc. Kumple jedynie są w barze w Marina, nawet u każdego z nich wykonałem po misji kumplowskiej, ale nadal sie nie pojawiają w kryjówce. Sprawdziłem Bowaseko Brewing Co - jest kumpel do uwolnienia. Czasami zakrecona ta gra, ale klimat jest mocny. Muza, przyroda i krajobrazy - mniam. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 A nie jest tak, że pomagającego zastępuje po jego śmierci automatycznie inna osoba? Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 ash, jak masz kogoś rescue-ready to w melinach nikogo nie będzie Wampis, nie zastępuje z automatu, musisz się zgodzić na "pomocną dłoń" Cytuj
ash77 3 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 no własnie nie mam nikogo "rescue-ready" nikt w melinie nie czeka bym sie zgodził na "pomocną dłoń" a wszyscy kumple siedzą w knajpie i zaden nie pojawia sie w melinie i tu jest problem Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 robisz jakieś misje czy tylko zwiedzasz swobodnie? jak zaczynałem przygodę w drugiej prowincji to miałem też tak że dłuższy czas żadna parówa z dwóch dostępnych nie wykazywała ochoty do pomocy - jak zachciało mi się atakować konwoje z bronią to dopiero jakoś wtedy taki jeden żółty zawinął do meliny i zaoferował pomoc Cytuj
ash77 3 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 mineło ze 3 dni czasu gry i kolo wreszcie sie pojawił do pomocy - to były ciezkie 3 dni (duza umieralnosc bohatera ) Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 Czy patch ktory mi sie sciagnal po zaladowaniu plytki naprawia buga z sejvami? Cytuj
milekp 78 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 Grałem kilka tygodni temu i nie miałem żadnych problemów z sejwami. Cytuj
ash77 3 Opublikowano 30 lipca 2009 Opublikowano 30 lipca 2009 co do uszkodzonych save'ów w trakcie zapisywania nie widac by sie uszkadzał, dopiero przy odczytywaniu gra myśli i nawet nie przechodzi ładowania (i tapet z gry) miałem tak raz gdy padłem w walce, przy odczytywaniu zwis tak naprawde nie wiadomo jaka ilosc zapisanych save'ów sie uszkadza bo przecież nie każdego odczytujemy (a po nadpisaniu save sie naprawia) jedyna rada - robic 2-4 save'y Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 4 września 2009 Opublikowano 4 września 2009 Czołem, mam pytanie, czy SAVE z wersji NTSC-j działa na wersji PAL? Cytuj
bajej 28 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 JOU, potrzebuje szybką pomoc. Pod klawiszem X ma być mapa. No i była dopóki młodszy brat nie dorwał się do gry. teraz pod Xem nie ma nic. Co się stało? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 18 listopada 2009 Opublikowano 18 listopada 2009 Może sterowanie zmienił? Cytuj
Turok 1 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Mam,super gra. Piękna grafa,dobra sztuczna inteligencja przeciwnikow,np.gdy siedzisz caly czas w jednym miejscu i strzelasz w nich to beda cie probowali zajsc z tylu.Juz raz tak mialem: mialem rozwalic wagon cysterne na stacji kolejowej:no to sobie stanalem na wzgorzu i jade ich ze snajperki.nagle ktos do mnie strzela.okazalo sie ze wrog mnie zaszedl od tylu cwaniak:_) SUPER GRA!!!POLECAM KAZDEMU Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 24 listopada 2009 Opublikowano 24 listopada 2009 Jak długo grałeś? Mi też się bardzo podobała na początku, potem było już coraz gorzej. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 ja przeszedłem ją o ile mnie pamięć nie myli w 20 godzin i od pierwszej do ostatniej minuty gra była tak samo zaje,bista Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 25 listopada 2009 Opublikowano 25 listopada 2009 Far Cry jest fajny tylko na początku, bo potem to już się powoli nudny robi przynajmniej ja tak to odczuwam, nie wiem jak inni... Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 26 listopada 2009 Opublikowano 26 listopada 2009 Mam 54% AKT2, po przejściu kilkunastu głównych misji, zostają mi tylko poboczne? Co mam zrobić aby znów grać główne? Zagadać zadzwonić, WTF? Cytuj
ash77 3 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 no to napewno jeszcze jest jakas na mapie głowna misja której nie zrobiłeś nigdzie sie nie gada ani nie dzwoni Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 27 listopada 2009 Opublikowano 27 listopada 2009 No to tak, po naciśnięciu START, wyskakuje mi, że nie mam aktualnie questów i że powiniem jakiegoś poszukać... Na dole <Mission details> mam napisane coś takiego: "Thanks to my latest efforts, I can pretty much write my own ticket. Time to shop around for the best job opportunity..." Na Mapie nic nie mam zaznaczone, żadnym kolorem. p.s. mam 64% Jakieś sugestie? Cytuj
ash77 3 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 dziwne tym bardziej ze procent gry rosnie tylko od przechodzenia wątku głównego niby nic nie robiłaś (zadnego zadania) a skoczyło z 54% na 64% tekst "że nie mam aktualnie questów i że powiniem jakiegoś poszukać..." jest zawsze gdy nie masz aktywnego jakiegos zadania nawet jesli jakies zadania są na mapie chciałbym zobaczyc ta mape bo ja na niej opierałem swoje przechodzenie i nigdy nie było zacięcia (grałem w wersje pl) Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 28 listopada 2009 Opublikowano 28 listopada 2009 Sorki, źle napisałem w pierwszym poście, cały czas miałem 64%, pierwszego posta pisałem z pamięci i się pomyliłem. Na mapie nie mam niczego zaznaczonego, więc moje pytanie brzmi: Czy aby przejść FC2 muszę zaliczać misje u ziomków, w sklepie lub u frakcji? Cytuj
ash77 3 Opublikowano 29 listopada 2009 Opublikowano 29 listopada 2009 moim zdaniem misje u frakcji to sa misje z wątku głównego u ziomków to chodzi ci misje od kumpli - dają tylko diamenty a w sklepie misje odblokowują nowe przedmioty, umiejętnosci do kupienia w kompie ogólnie w grze diamentów z misji, diamentów znalezionych itp jest tyle by starczyło na wykupienie wszystkiego ze sklepu Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 Kolejny problem <_< Podczas wykonywania głównych zadań u frakcji (mam ponad 70%), gdy chcę zacząć misję gra złapała jakąś zwiechę, wszyscy zleceniodawcy stoją nieruchomo przy ścianach, nikt się nie rusza, nikt nic nie mówi, nie mogę zacząć misji. Mam 3 zapisy z gry, na wszystkich jest to samo. NIE MOGĘ WZIĄĆ GŁÓWNEJ MISJI. Jest jakiś sposób na naprawienie tego? Cytuj
ash77 3 Opublikowano 5 grudnia 2009 Opublikowano 5 grudnia 2009 podobno czasem sie tak zdarza - choć mnie nigdy sie nie trafiło jedna rada na to - "new game" i w przyszłosci zapisywac na róznych save'ach rożny element gry (a nie po tym samym zadaniu zapisac na wszystkich save'ach jednoczesnie) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi