Skocz do zawartości

Far Cry 2

Mastah

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MasterShake
Opublikowano

lezy toto od dosyc dawna i w koncu bym sie zabral. Są jakies patche na te znikajace save'y czy gra jest po prostu dokumentnie z(pipi)ana?

Opublikowano

Ja tam przeszedłem całą grę i ŻADNEGO problemu z sejwami nie miałem. Przed uruchomieniem sciągnęło mi sie jakies uaktulnienie i to wszystko. Powtarzam, ZERO problemów z sejwami. A gra jest bardzo bardzo zacna, choć fakt, momentami totalnie wkur wiająca za sprawą rozgrywki.

Opublikowano

Po prostu mieliście szczęście. Problem z sejwami jest dosyć znany, a Ubi raczej niewiele sobie z nim zrobiło. Był jakiś patch, ale z tego, co mi wiadomo, to nie do końca problem rozwiązał. To nie wina Jordana, że mu się sejwy zesrały, tylko wina ubisoftu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj naszła mnie ochota na FC2. Znalazłem kryjówke na takim za(pipi)u. Więc wlazłem do środka i zapisałem gre. Gdy wyszedłem to ktoś (lub coś) zaczął strzelać. Nie całą serią tylko pojedyńczymi strzałami. Poszedłem gnoja szukać ale nikogo nie znalazłem. Strzał jakby dochodził z góry. Mam do was pytanie. Czy jest taka możliwość lub spotkaliśćie się z takim czymś, że przeciwnik wlazł na drzewo i zniego strzelał??? :teehee:

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Najpoważniej na świecie ;) Albo jak nie na drzewo to czy na dach? :blink: Wiem, że to głupio brzmi, ale takie są fakty.

Edytowane przez Spyker
Opublikowano

Ale ja poważnie mówie. Czemu mi to przyszło na myśl? Bo pamiętam, jak w CoD: WaW w jednej misji na palmie byli ukryci snajperzy. Dlatego nie wykluczam tego we Far Kraju. ;)

Opublikowano

"Niewidoczni" przeciwnicy to znak firmowy tej gry. Wiele razy zdarzyło mi się spotkac z sytuacją ,w której ktos do mnie strzelał dosłownie znikąd. Czy to bug czy feature- nie wiem. Przeciwników zaczajonych na drzewach w tej grze na pewno nie ma.

Opublikowano

Wkurzająca jest taka sytuacja jak sobie spokojnie jade samochodzikiem po buszu nikomu nie przeszkadzając, a tu nagle wyjeżdża mi nie wiadomo skąd murzyn (albo dwóch) i zaczynają do mnie strzelać <_< . Ale gra i tak jest świetna. Nie wiem czemu dopiero teraz zacząłem w nią grać skoro mam ją pół roku.

Opublikowano

Wkurza mnie też to, że jak mam jakiś tam karabinek i chce zamienić na snajperke to już tego karabinka nie moge mieć. Czy jest taka możliwość, że naprzykład wykupie sobie jakąś umiejętność czy coś i bd mógł wymienić karabinek naprzykład na pisatolet albo bazooke?Bo chciałbym mieć naraz i snajperke i karabinek, ale niestety mieć nie moge :confused:

Opublikowano

Możesz wziąć wytłumiony karabinek na strzałki usypiające a w drugim slocie mieć AK albo coś innego. Najlepszy i tak jest ten rewolwerowy granatnik, kolimator plus cztery fragmentacyjne granaty równa się pożoga. Z nim nikt ci nie podskoczy.

Opublikowano (edytowane)

Ja chce mieć i snajpere i karabinek naraz bez wyrzucania jednej z tych broni. Co mam zrobić, jeżeli taka możliwość istnieje?

Edytowane przez Spyker