Lucek 4 417 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Ciekawe czy u mnie będzie w Empiku. ja kupowalem w empiku w krokusie na bora-komorowskiego Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 właśnie ukończyłem Far cry 2 zajeło mi to 12 godzin gra jest bardzo dobra tylko dziwi mnie dlaczego prawie wszystkie misje były takie same dostajemy teczkę i mamy kogoś rozwalić i takie koło robimy gdyby każda misja była jakaś inna i te cholerne samochody nie pojawiały się z nikąd na drogach to gra mogła by być idealna jak dla mnie moja ocena to 8.5/10 ;] Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 kod jest 1 razowego uzytku? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 (edytowane) kod jest 1 razowego uzytku? pewnie tak, inaczej to bez sensu by bylo chociaz w sumie jak sie nie jest podpietym do live to powinien dzialac na innej konsoli Edytowane 19 października 2008 przez Lucek Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 kod jest 1 razowego uzytku? kod jest 1 razowego uzytku? pewnie tak, inaczej to bez sensu by bylo chociaz w sumie jak sie nie jest podpietym do live to powinien dzialac na innej konsoli A nie jest z tym kodem przypadkiem tak, że trzeba go wpisać w zakładce Marketplace w "Reedem Code"? Ale w sumie wtedy to by pod hipokryzję podpadało skoro w Polsce Live oficjalnie nie jest dostępny. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 a moze sie go w grze wpisuje jak czita Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 No właśnie, to są misje dodatkowe jakieś czy może 4 pierwsze misje z fulla bo nie zczaiłem dokładnie. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 W środku nie ma żadne płyty więc to 4 misje dodatkowe. W środku jest info: Aby aktywować misje, idź do Menu, wybierz zakładkę Exclusive Content i potem Partner Missions i wprowadź hasł: ******** No, ale to nadal niewiele wyjaśnia bo równie dobrze po wybraniu Partner Missions może wyjechać z boku zakładka Xbox Live'a. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 A na pudelku nie ma czegos jak wymagane polaczenie interenetowe? Wydaje mi sie ze to bedzie cos jak czit do gry - wpisujesz kod o tresci GTFOOMG a odblokowuja ci sie wszystkie stroje/mapy/levle/bronie,itp Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 (edytowane) Nie, nie ma nic o wymaganym połączeniu. Prawdopodobnie masz rację signap, tym bardziej, że większość kodów, które wpisuje się w systemie live ma 25 znaków (karty doładowujące, kody do pobrania betek), natomiast ten ma 8. EDIT Porównaliśmy z Luckiem, mamy ten sam kod tak więc nie ma sensu tego kupować, chyba, że dla metalowego pudełka. Edytowane 19 października 2008 przez ShtaS Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Signap ma racje, mamy ze Shtasem ten sam kod Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Ja również zakupiłem, no steel-box robi nawet wrażenie. Co do dodatkowych "missionów" to kod mam w książeczce, a na tyle mam jakiś kod do stronki na której będą staty itp... Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 W Extrimie napisali, że zagramy po polsku. W necie nic nie ma na ten temat. Ocb? Może napisy do wyboru są, niech ktoś wybada. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Z tego co mi się wydaje to wersja PL będzie tylko na Ps3. Mogę się mylić ofkors;p Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 (edytowane) właśnie ukończyłem Far cry 2 zajeło mi to 12 godzin gra jest bardzo dobra tylko dziwi mnie dlaczego prawie wszystkie misje były takie same dostajemy teczkę i mamy kogoś rozwalić i takie koło robimy gdyby każda misja była jakaś inna i te cholerne samochody nie pojawiały się z nikąd na drogach to gra mogła by być idealna jak dla mnie moja ocena to 8.5/10 ;] Teraz tak: 1.Na jakim poziomie trudności grałeś? 2.Przeszedłeś tylko misje fabularne, czy ukończyłeś też wszystkie misje poboczne (na czym one polegają)? Tylko odpowiedzna te pytania szczerze bo che usłyszeć konkretów, bo jeżeli grałeś na najniższym poziomie trudności i przeszedłeś jedyniemisje fabularne to nijak ma się to do rzeczywistego czasu gry, bo ja mam zamiar odrazu zarzucać najwyższy dostępny poziom bo tam będzie dopiero kombinowanie (skradanie, używanie różnych elementów otoczenia itp.), a czas gry, z 12 godzin, może rozciągnąć się do paru dobrych godzin więcej.Kuwa jeszcze tydzień czekania, a ciśnienie wciąż rośnie na ten tytuł (oby tylko przesyłeczka przyszła na czas). Edytowane 19 października 2008 przez 44bronx Cytuj
POK 0 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 W Extrimie napisali, że zagramy po polsku. W necie nic nie ma na ten temat. Ocb? Może napisy do wyboru są, niech ktoś wybada. FC2 wychodzi w wersji polskiej-kinowej na Pc, Ps3 i X360 Cytuj
Othis 29 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=1Dm3FOEpCxM ciekawe jak to bedzie w multi z tymi beczkami czy beda u kazdego tak samo latac czy moze nie beda dawac damagy Cytuj
Blim 0 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Da się zajść od tyłu. Jak dobrze to zrobisz to jest take-downowa animacja. Szybkie i efektowne ciach maczetą i po delikwencie. Grafika faktycznie powala na kolana. Nie mam słów co do tego co czasem możemy podziwiać na ekranie. :o Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 A jak wygląda framerate przy dużych zadymach? Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 no wlsnie mnie to tez interesuje , czy jest az tak plynnie? Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 * Pory dnia zmieniaja sie same, nie ma to jak noc w dzungli przeradzajaca sie w poranek - delikatna mgielka, promienie slonca pojawiajace sie na widnokregu, poezja Dodam jeszcze, że doba w tej grze trwa co najmniej 4h czasu rzeczywistego. Jeśli chodzi o animację to przy zabawie ogniem i rozwalaniu kilku fur przy pomocy RPG nic nie zwolniało. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 Gra rzeczywiście masakruje grafiką jak na xboxa, nie spodziewałem sie tego... Cytuj
Kwas_91 0 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 no wlsnie mnie to tez interesuje , czy jest az tak plynnie? Pograłem kilka godzin i na razie żadnych spadków nie doświadczyłem, nawet przy podpaleniu małej bazy wroga. Zresztą fajnie że wystrzał z rpg nie powoduje tylko eksplozji, ale również podpala co nieco Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 teraz to juz chyba kupie zaraz po premierze. moj numero uno , jesli chodzi o hity tej jesieni Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 to sie w ogole ma jakos do jedynki? Czy tylko nazwa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi