Kwas_91 0 Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 Dla mnie to tylko ta sama marka, jakoś nie widzę powiązań do jedynki. Co nie zmienia faktu że gra jest świetna, chociaż równie dobrze mogłaby się nazywać "Janko w Afryce". Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Do tych co grali już : Nie ma żadnych mutantów i tym podobnych rzeczy jak w pierwszej części ? Strasznie mnie to irytowało tam. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Nie ma. Tak też twórcy ogłaszali wcześniej. Same ludki i zwierzyna Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Nie ma. Tak też twórcy ogłaszali wcześniej. Same ludki i zwierzyna Jakiego typu zwierzyna?Są jakieś wieksze zwierzęta typu lwy czy może nawet słonie,czy tylko od czasu do czasu przebiegnie nam przed oczami jakaś antylopa czy cos takiego?Strasznie mnie to ciekawi bo różne rodzaje zwierząt budowałyby klimat, wszak to afryka.Fajne byłyby akcje np. eksplorujesz sobie świat, a tu nagle napotykasz lwa, który bynajmniej nie wygląda na najedzonego;)bardzo szybko byłby nakarmiony ołowiem;)Więc jak wygląda ta sprawa ze zwierzętami? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Nie ma. Tak też twórcy ogłaszali wcześniej. Same ludki i zwierzyna Jakiego typu zwierzyna?Są jakieś wieksze zwierzęta typu lwy czy może nawet słonie,czy tylko od czasu do czasu przebiegnie nam przed oczami jakaś antylopa czy cos takiego?Strasznie mnie to ciekawi bo różne rodzaje zwierząt budowałyby klimat, wszak to afryka.Fajne byłyby akcje np. eksplorujesz sobie świat, a tu nagle napotykasz lwa, który bynajmniej nie wygląda na najedzonego;)bardzo szybko byłby nakarmiony ołowiem;)Więc jak wygląda ta sprawa ze zwierzętami? Z tego co widziałęm na filmikach to są zarówno Gnu jak i gazele czy zebry. Pytanie czy będą wilkie koty albo krokodyle. Idziesz sobie idziesz brzegiem rzeki i nagle krokodyl na ciebie z paszczą. Gdyby taka akcja była możliwa to jestem pozamiatany. Smulacja przetrawania na sawannie. PS: HIVa się trzeba spytać czy drapieżniki są umieszczeni z grze. Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 (edytowane) ja spotkałem tylko zebry ,gazele i zwierzęta hodowlane żadnych drapieżników nie ma Edytowane 21 października 2008 przez Hlipo Cytuj
Kwas_91 0 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Drapieżników na 100% nie ma, zresztą developerzy kiedyś zapowiadali że może pojawią się one w jakimś DLC. Zginął mi "kumpel"- czy można zdobyć nowego? Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Drapieżników na 100% nie ma, zresztą developerzy kiedyś zapowiadali że może pojawią się one w jakimś DLC. Zginął mi "kumpel"- czy można zdobyć nowego? jak dla mnie ogromny minus, umieszczenie w tej grze drapieżnych zwierząt podbuwywałoby klimat i miałoby przeogromny potencjał,przecież to Afryka - kraj dzikich zwierząt!!!Co mi tam po jakiś gazelach czy innych popierdółkach.Ja che lwa, tygrysa, słonia, krokodyla.Zwierzęta mogłyby być takim zastępstwem "za mutanty" z jedynki.Bardzo zawiodłem się na tej grze, ale podobno nie mozna mieć wszystkiego...A dodawanie zwierząt w DLC to takie delikatne plucie graczom w twarz, takie "jak se kupisz to bedziesz mial"...to tak jak w GTA4 nie byłoby motocykli i zapowiedziano by je jako dodatek... Cytuj
milekp 78 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 przecież to Afryka - kraj dzikich zwierząt!!! ... Ja che lwa, tygrysa, słonia, krokodyla. Strasznie bym się wściekł na taką niedoróbę, jeśli autorzy gry, w Afryce umieściliby tygrysa Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 (edytowane) Zadko kiedy umieszczaja w grach zwierzeta ktore mozna zabic (chyba poza seria gry Cabela's) poza szczurami, krukami/golebiami czy krowami w Carmie . Pewnie ugrupowania zajmujace sie ochrona zwierzat,itp robily by prostesty. Edytowane 21 października 2008 przez signap Cytuj
cylob 0 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 Ciekawy pogląd, ludzi w grach można zabijać do woli ale zwierząt nie!. Czy tylko dla mnie jest to chore? Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 (edytowane) Zadko kiedy umieszczaja w grach zwierzeta ktore mozna zabic (chyba poza seria gry Cabela's) poza szczurami, krukami/golebiami czy krowami w Carmie . Pewnie ugrupowania zajmujace sie ochrona zwierzat,itp robily by prostesty. Co ma piernik do wiatraka?! W grze SĄ antylopy Gnu, gazele Thompsona czy Zebry, więc zwierzaki które mozna ubić. Ale według ciebie gdyby były mięsożerne (o ich istnieniu tutaj gadaliśmy, zanim nie przyszedłeś) gatunki to dopiero wtedy obrońcy praw zwierząt podnieśliby lamur? Bosko. Idź grać w te wojownicze żółwie ninja, tylko się nie zabij bo wiadomo - obrońcy praw żółwi podniosą alarm PS: Z ciebie jest ale aparat. Edytowane 21 października 2008 przez Gooralesko Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 21 października 2008 Opublikowano 21 października 2008 (edytowane) http://uk.youtube.com/watch?v=nUbzX3izyw4 <--- to mnie rozwala Co do gry to jak długa ona będzie ? Edytowane 21 października 2008 przez BBGodzilla Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 cylob - zlych mozna zawsze zabijac :} Gooralesko - w GTA masz golebie ale kotow/psow/szczorow/itp nie ma. Carmageddon 2 posiadal 3 wersje - ludzie, zombie, zwierzeta - i wszystkie poza zombie byly zakazane. W Crysisie nikt nie narzekal ze nie ma zwierzat choc tam sporo dzungi... Ale co wam dadza te drapiezniki? Bedziecie patrzec jak lew atakuje inne zwierze? Moze lepiej wlaczcie Animal Planet czy NG. Checie lowic zwierzeta ? Zapraszam do gry Cabela's Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=nUbzX3izyw4 <--- to mnie rozwala Co do gry to jak długa ona będzie ? HIV pisał , że "bity tydzien grania albo i dłużej " Cytuj
Blim 0 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Ale co wam dadza te drapiezniki? Bedziecie patrzec jak lew atakuje inne zwierze? Moze lepiej wlaczcie Animal Planet czy NG. Checie lowic zwierzeta ? Zapraszam do gry Cabela's Drapieżniki są świetnym pomysłem na przeciwników. Walka z ludźmi szybko się nudzi, bo ich AI pozostawia WIELE do życzenia, a i beztroskie przechadzki po naprawdę genialnie wykonanej dżungli nie są tak ekscytujące skoro nic graczowi nie zagraża. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Czytając wasze posty mam wrażenie, że szukacie czegoś na siłę. Obrońcy praw zwierząt niech się zajmą prawdziwymi zwierzakami, a nie wirtualnymi. Zresztą w takiej Hiszpanii morduje się dla zabawy byki i jakoś nikt im tego nie zakaże. Że tradycja? Wali mnie to. U nas tradycją jest jazda na gazie i co możemy? Cytuj
cureman 1 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Czy gra bedzie z napisami PL CZY NIE??? Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Drapieżniki to świetny pomysł, tylko musieli by stworzyć porządne AI dla nich. Wiadomo przecież, że drapieżnik by nie atakował za każdym razem jak zobaczy człowieka, ale np. akcje typu my obserwujemy wrogą bazę, nie zdając sobie sprawy z tego, że sami również jesteśmy obiektem zainteresowania jakiegoś dużego kota były by naprawdę fajne. No i dreszczyk emocji podczas eksploracji świata gry. Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Klasy postaci do multi Cytuj
SIKI 1 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 wie ktoś może czy ultima wysyła jutro czy w piątek? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Klasy postaci do multi Ostatnia klasa jak dla mnie najciekawsza Cytuj
44bronx 459 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 (edytowane) Drapieżniki to świetny pomysł, tylko musieli by stworzyć porządne AI dla nich. Wiadomo przecież, że drapieżnik by nie atakował za każdym razem jak zobaczy człowieka, ale np. akcje typu my obserwujemy wrogą bazę, nie zdając sobie sprawy z tego, że sami również jesteśmy obiektem zainteresowania jakiegoś dużego kota były by naprawdę fajne. No i dreszczyk emocji podczas eksploracji świata gry. No widzę, że jednak ktoś kuma bazę co do tych drapieżników - właśnie tego typu akcje byłyby świetne, szukałbyś sobie ukrytych przedmiotów w świecie gry, a tu nagle słyszysz, że coś koło ciebie się rusza..patrzysz a to lew.MOC!Nie czytałem dokładnie recenzji w psxie, ale HIV napisał, że gdyby gameplay stał na poziomie oprawy, to mielibyśmy grę na "10"...Więc jednak czegoś tu brakuje i myślę, że pomysł z drapieżnikami byłby świetny, tym bardziej, że bardzo rzadko spotykany w FPSach. P.S.Nie wiemcie może, czy sklep PSX EXTREME wysyła preordery jutro, czy w piątek? Edytowane 22 października 2008 przez 44bronx Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi