theGrimReaper669 0 Opublikowano 26 czerwca 2008 Opublikowano 26 czerwca 2008 (edytowane) http://pl.youtube.com/watch?v=7Twn40YgwxI no bullshit Edytowane 26 czerwca 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 Właśnie wróciłem z "prezentacji". Celowo w cudzysłowie, bo to co tam się działo to czysta amatorszczyzna. Na początku miał być pokaz gry w sali kinowej... Na początku zapowiadało się całkiem nieźle, dopóki nie włączyli dema. Komp do projektora był chyba podłączony "czinczami". Ostrość do bani, jakieś dziwne zielone odbicia i odświeżanie tak marne że przy szybszych ruchach kamery nic nie było widać. Na szczęście złe wrażenie wizualne zostały po paru minutach przerwane zwiechą gry. Podczas gdy kolesie próbowali odpalić grę na nowo mielismy zaszczyt oglądać trailery gier Ubisoftu, które od dawna dostępne są w necie. Po walce ze sprzętem demo zostało odpalone drugi raz. Koleś pobiegał po wiosce, postrzelał i znowu zwiecha, po której stwierdzili że to już koniec pokazu. Następnie parę pytań i odpowiedzi... i to wszystko. Na drugą część imprezy nawet nie wchodziłem bo to co zobaczyłem do tej pory mi wystarczyło. Dobrze że miałem jakieś 20min do domu i współczuję ludziom którzy przyjeżdżali specjalnie z daleka żeby zobaczyć ten wspaniały pokaz. Podsumowując: ŻENADA!!! Cytuj
Pawcio4 0 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 Właśnie wróciłem z "prezentacji". Celowo w cudzysłowie, bo to co tam się działo to czysta amatorszczyzna. Na początku miał być pokaz gry w sali kinowej... Na początku zapowiadało się całkiem nieźle, dopóki nie włączyli dema. Komp do projektora był chyba podłączony "czinczami". Ostrość do bani, jakieś dziwne zielone odbicia i odświeżanie tak marne że przy szybszych ruchach kamery nic nie było widać. Na szczęście złe wrażenie wizualne zostały po paru minutach przerwane zwiechą gry. Podczas gdy kolesie próbowali odpalić grę na nowo mielismy zaszczyt oglądać trailery gier Ubisoftu, które od dawna dostępne są w necie. Po walce ze sprzętem demo zostało odpalone drugi raz. Koleś pobiegał po wiosce, postrzelał i znowu zwiecha, po której stwierdzili że to już koniec pokazu. Następnie parę pytań i odpowiedzi... i to wszystko. Na drugą część imprezy nawet nie wchodziłem bo to co zobaczyłem do tej pory mi wystarczyło. Dobrze że miałem jakieś 20min do domu i współczuję ludziom którzy przyjeżdżali specjalnie z daleka żeby zobaczyć ten wspaniały pokaz. Podsumowując: ŻENADA!!! W takim wypadku w Warszawie była rewelacja . Ja postanowiłem pójść na transmisje "na żywo" we Wrocławskim kinie. Kiedy przybyłem na godzine 14 nie było nikogo! Po około 15 minutach przyszło 3 kolesi i to byli jedyni którzy przybyli, ale to jeszcze nie jest w tym wszystkim najgorsze. Od 14 obsługa projektora i reszty sprzętu nie wiedziała jak włączyć dzwięk ! Nie umieli podłączyć miksera i innych kabelków Po 1 godzinie (sic!) nadal nie było nic odpalone, obsługa dzwoniła do "specjalistów" i się pytała jak to podłączyć (jedna z obsługi była sprzątaczką ). Wkurzyliśmy się i zaproponowaliśmy pomoc, po okolo 5 minutach zrobiliśmy co było trzeba (wyjście dzwięku mieli ustawione po hdmi a nie po jacku ) i mieliśmy nadzieję, że całość ruszy. Jednak okazalo sie ze transmisja eventu to obraz z kamery przemysłowej na biurko i monitor, gdzie ludzie podchodzili i chyba sprawdzali gre (nie wiem dokladnie co tam sie dzialo bo projektor wyswietlal okropny obraz). Nie ma to jak zachecic ludzi do przychodzenia na takie "eventy". Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 spodziewalem sie czegos lepszego. przejechalem 125 km i uczucia mam mieszane ;P niestety kod nie byl wystarczajaco dopracowany, aby zmiescic sie z pokazem w jednej godzinie. podobala mi sie za to odpowiedz dyrektora kreatywnego (jak dobrze pamietam) na pytanie czemu mu tak slabo idzie? odpowiedz: spalem tylko 3h i koledzy wyciagneli mnie na polska vodke Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Prezentowali wersje konsolową, zadaliście jakieś pytanie na temat wersji na PS3? Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 wersja PC. Konsolowa jak mowia bedzie identyczna. nic nie bedzie okrojone Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 (edytowane) Miałem ochotę zadać pytanie czy wersja na PS3 znowu będzie gorsza od wersji na inne platformy jak większość gier Ubisoftu, ale się powstrzymałem Edytowane 29 czerwca 2008 przez CHINDOOS Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 wiesz ze tez chcialem zadac to pytanie Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Nowy trailer, świetny! http://www.ps3site.pl/far-cry-2-nowy-trailer/ Cytuj
Janush 224 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 (edytowane) A będzie się dało zniszczyć tak dużo rzeczy jak w crysisie ? A przy okazji macie gameplay ( jak ktoś już podał linka to sorry ) http://www.gametrailers.com/player/usermovies/244867.html Wiem że będzie się dało drzewka kosić ale czy np.: budynki też z jakiegoś granata Edytowane 21 sierpnia 2008 przez terror Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 inny gameplay Console Walkthrough Cytuj
Skotnik 652 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 "Experience yourself physically immersed in the game." http://www.gametrailers.com/player/39274.html Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 http://www.ps3site.pl/far-cry-2-z-lepsza-grafika-na-ps3/ to powoli robi się "naturalne". Cytuj
mord00k 0 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 "Experience yourself physically immersed in the game." http://www.gametrailers.com/player/39274.html WOW. Na taką grę czekałem, w moim klimacie w 100% ;] Cytuj
Dark AlexX 0 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Znana już oficjalna data premiery Far Cry w Europie Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 (edytowane) Na gamersyde.com jest nowy trailer. Martwi mnie pewna rzecz. Zauwazcie, ze grafika na gameplayu z pierwszej polowy filmiku jest okropna, szczegolnie lipna woda i calkowity brak cieni !! Mam nadzieje, ze to nie byl fragment z PS3 lecz z PC z ustawieniami na low (tylko po co takie cos pokazywac w trailerze?)... Edytowane 9 września 2008 przez Emet Cytuj
froniu 1 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 też to zauważyłem że grafika jest nie za ciekawa w tym trailerze i do tego jeszcze wali po oczach aliasing filmik został zrobiony specjalnie dla gamestopu i pewnie to jest z wersji pc lub x360 bo jeszcze oficjalnie nie pokazywali żadnego dłuższego filmiku z wersji ps3 (były tylko urywki) tak że wątpię żeby akurat teraz w reklamie edycji specjalnej gry dali akurat gameplay z naszej konsoli Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Sprawa jest banalnie prosta. Obcięli grafikę, żeby sprawić wrażenie optymalizacji. Zużyli moc pecetów X360 i PS3 do końca (jak zresztą praktycznie każda gra robi) i nie potrafili już więcej zoptymalizować, a jako, że gra się cięła, to musieli trochę obciąć. Normalna zagrywka. Zobaczcie screeny z Uncharted (E3 2006), a potem porównajcie z pełną wersja. Pełna wersja jest gorsza. Pewnie za bardzo klatki spadały, więc musieli obciąć. Tutaj jest zapewne tak samo. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 To Uncharted może lepiej wyglądać? :o Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Jasne, oto pierwsze screeny (E3 2006): http://img89.imageshack.us/img89/1827/nd8dv.jpg http://img96.imageshack.us/img96/1046/nd31nm.jpg Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Ten pierwszy wymiata ^_^ Może dwójka będzie tak wyglądać... Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 (edytowane) Tylko, ze roznice w Uncharted to nieco (bardzo niewiele) wiecej roslinek w otoczeniu i lepszy AA... a na tym filmiku gra wyglada zupelnie inaczej. Pokazywali duzo filmow (zreszta chyba na jakichs targach ludzie w to grali...) z wersji na X360, a wg gamespotu wersjia na PS3 wyglada i chodzi nieco lepiej. W zwiazku z tym... IMO sa 2 mozliwosci. Albo to wersja PC na low (very low?) albo... panowie z gamespotu cos pokrecili/nasciemniali i wersja na PS3 wyglada jak scierwo Edytowane 9 września 2008 przez Emet Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Ale pitolisz bezsensu przecież już było oficjalne porównanie obu wersji i wyglądały prawie tak samo. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Tylko, ze roznice w Uncharted to nieco (bardzo niewiele) wiecej roslinek w otoczeniu i lepszy AA... a na tym filmiku gra wyglada zupelnie inaczej. Pokazywali duzo filmow (zreszta chyba na jakichs targach ludzie w to grali...) z wersji na X360, a wg gamespotu wersjia na PS3 wyglada i chodzi nieco lepiej. W zwiazku z tym... IMO sa 2 mozliwosci. Albo to wersja PC na lov (very low?) albo... panowie z gamespotu cos pokrecili/nasciemniali i wersja na PS3 wyglada jak scierwo W tamtym porównaniu Uncharted, to przede wszystkim tekstury są o niebo lepsze, a nie AA i roślinki. Zobacz Uncharted z bliska, a się przekonasz. Poza tym, jeżeli chodzi o FC 2, to najwidoczniej gra została obcięta. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 9 września 2008 Opublikowano 9 września 2008 Też jacobs nie trafiłeś z tymi screenami. Był to pierwszy pokazowy filmik Uncharted i jak wszystko wtedy był to renderek pokazujący jak gra powinna wyglądać w przyszłości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi