Opublikowano 8 października 200816 l Konsole nie są do niczego za słabe. Konsole są za słabe do nie przystosowanych i źle zoptymalizowanych enginów. Far Cry 2 chrupie nawet na najnowszych pecetach (najnowsze info z Giga TV - to niemiecki program o grach), więc tu nie o to chodzi. Są gry, które wielkością terenu i działań biją na głowę Far Cry 2 (Armed Assault i Operation Flashpoint), a mogą być dostosowane do konsol. Ty pewnie chciałeś wygłosić swoją legendarną już śpiewkę o słabym RSXie i małej ilości ramu w konsolach? Wybacz, ale w przypadku tej gry chodzi o coś innego. Silnik Dunia jest multiplatformowy i z tego powodu też, nie jest perfekcyjny na żadnej platformie. Ubisoft już tak strasznie długo przedkładał premierę, więc to co wyprodukowali, muszą teraz wydać. Mogę się założyć o skrzynkę piwa, że jakby FC2 był ex na PS3, to by był płynny bez żadnych problemów. bo są słabe, gpu w ps3 tym bardziej, ameryki nie odkrył, zgodze się z tym, co do gry to mam mieszane odczucia, z jednej strony mocne trailery, z drugiej w pamięci tkwi mi jeszcze poprzednia część na x360, brrr, niemiłe to wspomnienia i szkoda było wydanej kasy, a trailery też były świetnie zrobione
Opublikowano 8 października 200816 l bo są słabe, gpu w ps3 tym bardziej, Po 1. Może byś łaskawie zdefiniował co znaczy słabe? Po 2. Co ty wiesz o GPU w PS3? Masz odpowiednią wiedzę techniczną, czy tak sobie po prostu powtarzasz zasłyszane opinie? Dla mnie X360 i PS3 nie są słabe. Posiadam pieca z Geforcem 8800 GT na pokładzie - nie jest to ósmy cud świata, ale wystarcza do gry w wysokich detalach. Gram dużo więcej na piecu niż PS3 i X360 (tańsze gry o 10 Euro) i jeżeli przez "słabe" definiujecie troszkę gorsze teksturki skrzydełek much w grze i słabszy AA, to wybaczcie, ale dla mnie konsole mogą pozostawać takie "słabe".
Opublikowano 8 października 200816 l Dev diary 3 widzieli? http://www.gametrailers.com/player/40899.html
Opublikowano 10 października 200816 l ta gra wkońcu wychodzi w październiku w polskiej wersji, czy trzeba czekać na polską wersje do upaćkanej kupą śmierci ??
Opublikowano 10 października 200816 l A to widzieli? Ta muzyczka mnie powala. http://www.valhalla.pl/news11903-Material-...-Far-Cry-2.html
Opublikowano 14 października 200816 l Dla zainteresowanych: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=336068
Opublikowano 17 października 200816 l Far Cry 2 wprowadził się do HOME http://www.ps3site.pl/far-cry-2-wprowadzil-sie-do-home/
Opublikowano 21 października 200816 l Premiera się zbliża. Z wywalonym jęzorem poleciałem po nowy numer PsxExtreme. Przeczytałem całą recenzję i... na co do cholerci ta gra ładniej wygląda? W tekście nikt tego nie poruszył, a różnice na pewno jakieś są. To grafika zadecyduje o tym na którą konsolę kupię tą grę. Ma ktoś może jakieś filmiki z oficjalnej wersji gry?
Opublikowano 21 października 200816 l Podobno nie ma żadnych różnic, chyba że będziesz siedział z lupą w TV, to może coś znajdziesz.Ja już wybrałem wersję na PS3.
Opublikowano 22 października 200816 l Hejka mam małe pytanie dotyczące FAR CRY 2. W sklepie extreme pisze ze aktualnie bark wersji na ps3 czy to oznacza że grę dostaniemy później czy to ze wyczerpały się zapasy przedpremierowych zamówień??
Opublikowano 22 października 200816 l Mi się dzisiaj udało chyba jako jednej z ostatnich jak nie ostatniej osobie załapać na 1 wysyłkę, która prawdopodobnie nastąpi jutro. Zapowiada się "gruby weekend": LBP, FAR CR2, SOCOM @NORBI6 Skończyły się im wersje z 1 dostawy. Edytowane 22 października 200816 l przez elvis004
Opublikowano 22 października 200816 l No ja zamówiłem grę bity miesiąc temu i mam pewne obawy czy ona przyjdzie mi w odpowiednim czasie.
Opublikowano 23 października 200816 l A może Ktos juz w sklepie widział ?? MM czy Saturn Te sklepy będą miały NAJWCZEŚNIEJ 30 października (Bioshock też chociaż już jest wszędzie) . Niestety Cenega to nie EA czy CD Projekt że kilka dni przed premierą gry już leżą jak to było z Bad Company czy ostatnio Dead Space. Edytowane 23 października 200816 l przez Kyo
Opublikowano 23 października 200816 l Pogralem chwile wczoraj zanim zabralem sie za fable. Graficznie jest bardzo dobrze ale z pewnoscia nie powala. Coz fps na konsole chyba osiagnely odpowiedni poziom graficzny i wyzej sie nie wybija, zobaczymy co w tym temacie pokaze Killzone 2. Poki co wszystko trzyma poziom. Oczywiscie jestem rozczarowany calym freeroamingiem w grze, ktorego nie trawie, ale jest ok. Bo nie ma to jak wsiasc w w furaka i pojezdzic po afryce. Misje poki co standardowe, ale to glownie ze jeszcze chyba poza tutorial nie wyszedlem. Fajne akcje sa z mozliwoscia spacyfikowania miasteczka, wprawdzie ogranicza sie to do zabicia paru osob, ale jest oka. Multiplayera jeszcze nie ruszalem. Sterowanie furami wypada swietnie.
Opublikowano 23 października 200816 l Ktoś z Was zamawiał w sklepie PSX Extreme i dostał może potwierdzenie, że wyszła do niego przesyłka (kurier) ?
Opublikowano 23 października 200816 l Ja zamawiałem kurierem i dostałem potwierdzenie że paczka wysłana
Opublikowano 23 października 200816 l Ja jeszcze potwierdzenia na e-mail nie dostałem, ale potwierdziłem w sklepie, że dzisiaj do mnie zostaje wysłane kurierem
Opublikowano 24 października 200816 l Mam pytanie do tych co zamawiali FAR CRY 2 przez sklep psxextreme już macie gierkę??
Opublikowano 24 października 200816 l Far Cry 2 i instalacja http://www.ps3site.pl/far-cry-2-i-instalacja/
Opublikowano 24 października 200816 l Mam pytanie do tych co zamawiali FAR CRY 2 przez sklep psxextreme już macie gierkę?? Ja już mam ale musiałem podjechać do siedziby/magazynu UPS bo jak nie to dostałbym dopiero w poniedziałek. Czekam tylko jak wyjdę z biura i jadę do Afryki
Opublikowano 24 października 200816 l Far Cry 2 w wyższej rozdzielczości na PS3 http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1...p;postcount=952