Opublikowano 28 listopada 200816 l Psykoman - widziałem że zamowiłeś PL wersje - daj znać czy warto, jak z tłumaczeniem, czy nie ma "kwiatków" jezykowych itp. Bo jak zrypali to zamawiam Anglika. Zamowilem w sklepie cenegi i po kilku dniach gdy produkt byl niby dostapny a nie wyslylali anulowalem zamowienie i kupilem wersje angielska Dzieki Elvis Edytowane 28 listopada 200816 l przez Psykoman 187
Opublikowano 2 grudnia 200816 l Mam problem...kupiłem wczoraj polską wersję gry i nie moge sie połączyć z żadnym serwerem...Nawet jesli kumpel zaprasza mnie do gry...Miał ktoś podobnie? Prosze o szybka odpowiedz bo juz zaczyna mnie to wku..... Edytowane 2 grudnia 200816 l przez saper39
Opublikowano 5 grudnia 200816 l Mam taki sam problem, prosze o szybka pomoc co robic. Edytowane 5 grudnia 200816 l przez Patricius
Opublikowano 5 grudnia 200816 l Net macie z Chello czy jak? Patricius - kupiłeś też PL wersje? Trochę więcej info panowie...
Opublikowano 5 grudnia 200816 l Tak, PL wersja, brak pokoi do wybrania, aby się połączyć. Net z kablówki, Vectra. Mam również COD4, ale zaś z tym problemu brak, można grać o każdej porze.
Opublikowano 6 grudnia 200816 l Jeżeli macie często/cały czas DNS ERROR albo nie działa Wam sieć w jakiejś grze a w innych tak, to spróbujcie wpisać ręcznie w konsoli jakieś DNS np: OpenDNS 208.67.222.222 lub 208.67.220.220 TPSA 194.204.159.1 lub 194.204.152.34 (możecie wpisać nawet nie mając netu z tepsy, będzie działać i nic się nie stanie) ...albo poszukajcie sobie jakichś innych w necie. Chodzi o to że DNS oferowany przez Waszego ISP może nie umożliwić połaczenia z serwerami z jakich korzystacie grając online, więc trzeba skorzystać z lepszych. Te które wymieniłem napewno działają tak jak trzeba bo sam z nich korzystam. Oczywiście DNS ERROR wszędzie sporadycznie się zdarza, więc jak czasami wyskoczy to nie ma powodów do paniki... Generalnie poczytajcie TEN temat - wiem że dużo tego jest więc na szybko. Chello generalnie tak już ma Raz gra działa, innym razem nie. Niektóry gry działają a niektóre już nie albo wogóle czasem rozłącza bez powodu... O VECTRA w sumie nic za bardzo nie wiem I dajcie znać czy to co opisał CHINDOOS pomogło. Edytowane 6 grudnia 200816 l przez Kyo
Opublikowano 6 grudnia 200816 l Mi to pomogło z MotorStormem. Niestety FC2 PL nie działa online mimo to. Wygląda to tak, jakby gra jednak łączyła się z serwerem ale wyskakuje komunikat, że nie znaleziono pasujących graczy lub pokoji (zależnie od tego którą opcję wybierzemy). Mieszkam w tym samym bloku co Patricius wiec sprawdzałem na jego kopii. Oprócz tego wiem, ze jeszcze jednak osoba ma wersję PL, ma internet z sieci lokalnej, ale nie wie jakie jest źródło (ale raczej żadna kablówka) i jemu też FC2 PL nie działa. W ogóle jest tu ktoś, kto ma wersję PL i działa mu online?
Opublikowano 9 grudnia 200816 l wszyscy ktorzy maja problem z polska wersja niech dzwonia do Ubisoftu im wiecej glosow tym lepiej wogole pajace tam sa;/ nic nie wiedza...;/
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Patricius - podaj numer do Ubisoft'u - mi też nie działa online... Zadzwoń także do Sony i im zgłoś problem: 0 801 230 000 - wogóle to niech więcej osób tam zadzwoni to może coś z tym zrobią. 022 306 00 63 numer do UBISOFT Polska - tam dzwonić jak ktoś ma wersję PL i mu nie działa online. Fajna rzecz wyszła na jaw - serwery są Sony ale obsługa jest po stronie Ubi Edytowane 15 grudnia 200816 l przez Kyo
Opublikowano 15 grudnia 200816 l zenada sadze ze jak wiecej osob by sie zebralo to moglibysmy napisac do spraw konsumenta zywcem jestesmy oszukani !!!
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Tylko spokojnie - nerwami tego nie załatwimy Na spokojnie zadzwoń i tu i tu - dalej zobaczymy...
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Właściwie nie wiem po co wam net w tej grze. Akurat multi w FC2 jest żenująco nudne. No chyba że ktoś tutaj atakuje trofea.
Opublikowano 15 grudnia 200816 l Właściwie nie wiem po co wam net w tej grze. Akurat multi w FC2 jest żenująco nudne. No chyba że ktoś tutaj atakuje trofea. Mi tak bardzo nie zależy ale... uważam że Twoje podejście jest na wstępie złe - płacę tak samo jak inni więc wymagam i chce dostać produkt 100% a nie wybrakowany czy obcięty... I sam bym chciał mieć możliwość ocenienia multi w FC2 a na wejściu zostałem tego pozbawiony. Edytowane 15 grudnia 200816 l przez Kyo
Opublikowano 17 grudnia 200816 l słuchajta jest jakiś sposób żeby omijać spokojnie te qrde punkty strażnicze? czasami jade na misję 5 razy bo mnie dorwą 3 jeepami z karabinami i dupa a i jeszcze gdzieś zgubiłem broń. jak ją odzyskać? muszę kupować na nowo?
Opublikowano 17 grudnia 200816 l jak kupiłeś broń to zawsze będzie ona wisiał w pomieszczeniu obok sklepu. Ja na strażników mam prosty sposób- pizda prosto, po drodze rozjechac kilku strażników i już. W 90% skutkuje tym, że nie zdazą wejśc do jeepa i nie zaczną cię gonić.
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Rozmawiałem właśnie kolejny raz z z UBI - ponoć Londyński (?) oddział Sony się zainteresował sprawą nie działającego online w polskiej wersji. Zobaczymy czy coś z tym zrobią bo zazwyczaj tylko dużo gadają i nic z tego nie wynika. Tylko dlaczego Londyn... chyba mamy polski oddział z tego co wiem - może serwery są w UK.
Opublikowano 18 grudnia 200816 l Witam Mam problem z przejsciem gry. Jestem w drugim akcie i mam misje z barką, tzn. muszę pomóc temu gościowi odeprzec atak z brzegu. Wszystko jest ok do czasu, az trzeba z nim porozmawiac na tej barce. Naciskam trójkąt i nic. Jakiś bląd w grze? Próbowałem juz różnych sposobów, np. wypłynąć na jezioro i wrócić. Wtedy przeciwnicy pojawiają się na nowo. Kasuję ich i znów to samo, nie da się porozumieć z tym skośnookim na pokładzie. Please help!
Opublikowano 18 grudnia 200816 l Całkiem niedawno przechodziłem tę misję - nie miałem takich problemów. Natomiast rozumiem Twój problem nie znoszę takich kłopotów - w far cry 2 miałem do tej pory jak na razie tylko problemy z odblokowaniem "osad strażników" oraz "save pointów". Natomiast miałem bugi już w wielu pozycjach w których nie można nic dalej uczynić np. oblivion. Moja wersja Far Cry 2 to ntsc\usa. Spróbuj wcześniejszych save'ów, chyba że musiałbyś sporo powtarzać to lipa.
Opublikowano 18 grudnia 200816 l Dzisiaj pierwszy raz "spotkałem" kogoś online. Co prawda nie pograłem bo nas rozłączyło, ale... wygląda na to że Far Cry 2 w wersji polskiej łączy się TYLKO z innymi wersjami PL No to mamy przerąbane jeśli tak rzeczywiście jest i tego ograniczenia nie zdejmą... Aha - nie mówie że tak jest na 100% - najdalej do jutra postaram się to sprawdzić... Edytowane 18 grudnia 200816 l przez Kyo
Opublikowano 23 grudnia 200816 l ostatnio kupilem sobie ta gre i naprawde jest swietna. nurtuje mnie tylko jedna sprawa... Mianowicie znalazlem Golden Gun AK-47 i nie widze roznicy poza tym ze jest zloty. Taka sama celownosc ma i rozrzut jak normanly AK a pozatym zapewnienia ze sia nie zacina i nie psuje to jakis bullshit.Juz pare razy zdarzyl mi sie zaciac. Tez tak macie?? tylko AK-47 moze byc golden czy sa jeszcze jakies inne bronie ktore sa golden?
Opublikowano 23 grudnia 200816 l Chyba tylko Ak- nie wiem jak ci ale mi osobiście lepiej się z niego celuje, przeciwnicy padają od mniejszej ilości kul z niego wystrzelonych i jakoś tak- ładniej się prezentuje:D Aha- mi się nie zaciął ani razu;]
Opublikowano 24 grudnia 200816 l dostalem dzisiaj pod choinke FC2 w wersji PL.Jako ze mieszkam w UK,ciekawi mnie jak bedzie wygladac kwestia multi gdy bede odpalal gre w domu,w Szkocji.Troche bedzie kiszka jak nie bede mogl popykac ze znajomymi-brytyjczykami...
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Wersja PL byla dostepna od poczatku? Bo zamowilem wersje kolekcjonerska (razem z przesylka 120zł), ale dopiero teraz zauwazylem ze jest wersja PL i zastanawiam sie czy anulowac tamto zamowienie i wziac PL, co radzicie..?