Jakim 1 791 Opublikowano 11 sierpnia 2009 Opublikowano 11 sierpnia 2009 A mi natomiast bardzo sie podobało fc2. Wczułem się w to wszystko i nuda aż tak mi nie doskwierała. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Tą grę trzeba dawkować sobie po trochu, żeby nie przygniotła nużącym schematem. Pół godziny, godzina dziennie. Dobra również dla fanów militariów i eksploratorów. Jest sporo fajnych rzeczy do zwiedzenia i zobaczenia np. wydłubywanie patykiem kul z ran. Właściwie nie byłoby do czego się przyczepić gdyby nie masa misji robionych na to samo kopyto, które dodatkowo niepotrzebnie zwiększają czas potrzebny do ukończenia gry. Wrażenie to potęguje misja na barce, która jest chyba jedną z niewielu ciekawych misji. Jeśli nie ma się odpowiedniego nastawienia to FC2 staje się cholernie długą oraz cholernie nudną grą. Cytuj
.... 2 Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 mnie najbardziej od tej gry odrzucily akcje typu load jade piec minut by dostac misje 2 minuty by zrobic savea jade do miejsca misji, po drodze rozwalam posterunek, 5 minut zaczyna mi pikac gps wiec odbijam po diament 2 minuty wykonuje misje 5 minut wracam do savea wyjezdza mi auto z naprzeciwka, wyskakuje z auta, rzucam granat, zabijam przeciwnika pojawia sie nastepne auto i mnie rozjezdza nie ma diamentu nie ma wykonanej misji ogolnie gra w zapowiedziach, recenzjach i trailerach wygladala mega wypasnie i jak sie gra to czuc ze tyci tyci zabraklo by wlasnie taka ta gra byla (bugi pomijam) Cytuj
Marchi 19 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Widzę, że większość opinii negatywna. Ja bawię się od trzech dni i w zasadzie bardzo mi się podoba. Inna kwestia , że głównej ścieżki fabularnej nie ruszyłem. Jeżdżę (a częśćiej chodzę) po mapie i robię misje poboczne. Jestem urzeczony światem, klimatem i zmiennymi porami dnia. Co mnie wkurza to fatalne AI murzynów (chyba, że to wada spowodowana tym, że gram na Normal...) Mam takie śmieszne może pytanie. Jakie zwierzęta można znaleźć na mapie. Widziałem jak na razie jedynie kilka zebr i gazel. Można trafić na coś porządniejszego ? Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Opublikowano 29 sierpnia 2009 Widziałem jak na razie jedynie kilka zebr i gazel. Można trafić na coś porządniejszego ? Można trafić na bizony, szczególnie jadąc nocą może to wystraszyć Na lwy i gepardy nie natrafiłem, więc chyba ich nie ma. Cytuj
Gość RejdenForce Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Bizony!!! Chyba bawoły. No może wyszedł dodatek w którym bizony przywożą przemytnicy, a ja o tym nic nie wiem. Cytuj
Sadzikkk 159 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 (edytowane) Ja również nie polecam tej gry, Far Cry 1 to była klasa sama w sobie a to to jest nie wiadomo co i na złośc ta gra wykręciła mi bąka w postaci bugu ktory zatrzymuje gre na 73%. Wchodzę do budynku w centralnym miescie drugiej mapy (jedyna misja do wyboru ktora mi pozostała ) i nikogo nie ma pusto jak w du.pie po sraniu. A drugi raz jej nie chce mi sie za bardzo przełazic gdyż jak widziałem te posterunki ehh szkoda gadac gra na 6-/10 ps moze ktos wie jak wybrnąc z tych 73% ? Edytowane 30 sierpnia 2009 przez Sadzikkk Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Bizony!!! Chyba bawoły. No może wyszedł dodatek w którym bizony przywożą przemytnicy, a ja o tym nic nie wiem. Mogłem powiedzieć, że widziałem żubry i też byłoby dobrze (bo było ciemno, a może ściągnąłem o jednego patcha za dużo) Pozatym gdyby przewieźć bizona z Ameryki do Afryki zostałby zapewne uznany za bawoła ps moze ktos wie jak wybrnąc z tych 73% ? Wczytać poprzedni save? Tak pozatym warto grę zapisywać pod wieloma różnymi plikami, bo zdarzyło mi się raz, że po wczytaniu ostatniego savu moja postać nie mogła się poruszać - wyszedłem do menu głównego, wczytałem przedostatni save i nic nie pomogło. Gdy uruchomiłem ponownie FC2 i wczytałem przedostatni save - wtedy działać zaczęło poprawnie. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Co mnie wkurza to fatalne AI murzynów (chyba, że to wada spowodowana tym, że gram na Normal...) A co ty wymagasz od tych biednych murzynów? :) Cytuj
Sadzikkk 159 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Tradycjonalista Przykro mi ale robiłem tylko overwrite Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 (edytowane) Ja już ukończyłem jakiś czas temu grę i nie mam ochoty do niej wracać. Odblokowałem wszystkie trofea w singlu oprócz zebrania wszystkich diamentów i zakupu oraz ulepszenia wszystkich broni. Jedna sprawa nie daje mi spokoju - czy ta gra ma różne zakończenia? Przed końcem gry byłem postawiony przed pewnym wyborem - dlatego pytam. Edytowane 2 września 2009 przez Tradycjonalista Cytuj
RON!N 2 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 /SPOILER!/ Ja wybrałem wzięcie walizki z diamentami i zakończenie miałem takie że w centrum dżungli coś wyleciało w powietrze i reporter zrobił zdjęcie uciekających ludzi. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 2 września 2009 Opublikowano 2 września 2009 nie coś, tylko szakal. przy wyborze drugiej opcji zajmujesz jego miejsce ogólnie to końcówka jest do bani, a cała gra co najwyżej średnia. Ubi zrobiło kolejna grę bazującą na jednym schemacie, jak Assasin <_< Cytuj
RUMAKo 0 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 Witam jak przejsc jedna z pierwszych misji ,dojezdzam do wioski i sa zaznaczone na czerwono 2 budyni jest tam jak rozwalic tych wszystkich typków?? pozrawiam Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 27 września 2009 Opublikowano 27 września 2009 Nie masz ich rozwalać, tylko musisz pogadać z przywódcami frakcji wewnątrz budynków. Masz je zaznaczone na mapie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 18 lutego 2012 Opublikowano 18 lutego 2012 Ogrywam właśnie FC2 z okazji tego, że jest w plusie za darmo i mam pytanie. Jezeli kompan zginie to ginie na zawsze, prawda? Ale czy w jego miejsce pojawi sie ktos inny, czy juz nigdy nie bede mial takiego buddiego, ktory proponuje alternatywne podejscia do misji? Cholera, zginal z powodu buga, bo zostal ranny i zapadl sie pod ziemie i wystawaly tylko nogi. Nie moglem mu pomoc i po prostu skonal. Wczytywanie sejwa nic nie dalo ;/ Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 "Ochraniarzy" możesz mieć wielu ; a wczytanie sejva sprzed zniknięcia w ziemi jednego z nich powinno pomóc - bo chyba nie miałeś tak że po wczytaniu save twój kompan za każdym razem zapada się pod ziemię ? - jeśli tak to może pomoże cofka o 2 save . Rób min. 5-10 savów bo gra jest zabugowana i możesz mieć problemy z jej przejściem jeśli nie będziesz mógł się cofnąć dostatecznie daleko ; od jakichś 50-69% gry najlepiej sevować po zakończeniu misji a nie w ich trakcie , w chatach (co może być problemem , ale mnie się to udwało na najwyższym poz. trud.) . Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 że po wczytaniu save twój kompan za każdym razem zapada się pod ziemię ? No właśnie tak mam. A niestety, jeden wcześniejszy save od tego to sam początek gry. Trudno, zginął parch. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 19 lutego 2012 Opublikowano 19 lutego 2012 Mi przez całą grę zginęło chyba trzech. Pierwszego mi było żal, drugiego i kolejnego miałem głęboko w pale. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi