Psykoman 187 0 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 (edytowane) Psykoman - widziałem że zamowiłeś PL wersje - daj znać czy warto, jak z tłumaczeniem, czy nie ma "kwiatków" jezykowych itp. Bo jak zrypali to zamawiam Anglika. Zamowilem w sklepie cenegi i po kilku dniach gdy produkt byl niby dostapny a nie wyslylali anulowalem zamowienie i kupilem wersje angielska Dzieki Elvis Edytowane 28 listopada 2008 przez Psykoman 187 Cytuj
saper39 1 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 (edytowane) Mam problem...kupiłem wczoraj polską wersję gry i nie moge sie połączyć z żadnym serwerem...Nawet jesli kumpel zaprasza mnie do gry...Miał ktoś podobnie? Prosze o szybka odpowiedz bo juz zaczyna mnie to wku..... Edytowane 2 grudnia 2008 przez saper39 Cytuj
Patricius 0 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 (edytowane) Mam taki sam problem, prosze o szybka pomoc co robic. Edytowane 5 grudnia 2008 przez Patricius Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 Net macie z Chello czy jak? Patricius - kupiłeś też PL wersje? Trochę więcej info panowie... Cytuj
Patricius 0 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 Tak, PL wersja, brak pokoi do wybrania, aby się połączyć. Net z kablówki, Vectra. Mam również COD4, ale zaś z tym problemu brak, można grać o każdej porze. Cytuj
saper39 1 Opublikowano 5 grudnia 2008 Opublikowano 5 grudnia 2008 Ja NET mam przez chello.Inne gierki smigają bezproblemowo. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 (edytowane) Jeżeli macie często/cały czas DNS ERROR albo nie działa Wam sieć w jakiejś grze a w innych tak, to spróbujcie wpisać ręcznie w konsoli jakieś DNS np: OpenDNS 208.67.222.222 lub 208.67.220.220 TPSA 194.204.159.1 lub 194.204.152.34 (możecie wpisać nawet nie mając netu z tepsy, będzie działać i nic się nie stanie) ...albo poszukajcie sobie jakichś innych w necie. Chodzi o to że DNS oferowany przez Waszego ISP może nie umożliwić połaczenia z serwerami z jakich korzystacie grając online, więc trzeba skorzystać z lepszych. Te które wymieniłem napewno działają tak jak trzeba bo sam z nich korzystam. Oczywiście DNS ERROR wszędzie sporadycznie się zdarza, więc jak czasami wyskoczy to nie ma powodów do paniki... Generalnie poczytajcie TEN temat - wiem że dużo tego jest więc na szybko. Chello generalnie tak już ma Raz gra działa, innym razem nie. Niektóry gry działają a niektóre już nie albo wogóle czasem rozłącza bez powodu... O VECTRA w sumie nic za bardzo nie wiem I dajcie znać czy to co opisał CHINDOOS pomogło. Edytowane 6 grudnia 2008 przez Kyo Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Mi to pomogło z MotorStormem. Niestety FC2 PL nie działa online mimo to. Wygląda to tak, jakby gra jednak łączyła się z serwerem ale wyskakuje komunikat, że nie znaleziono pasujących graczy lub pokoji (zależnie od tego którą opcję wybierzemy). Mieszkam w tym samym bloku co Patricius wiec sprawdzałem na jego kopii. Oprócz tego wiem, ze jeszcze jednak osoba ma wersję PL, ma internet z sieci lokalnej, ale nie wie jakie jest źródło (ale raczej żadna kablówka) i jemu też FC2 PL nie działa. W ogóle jest tu ktoś, kto ma wersję PL i działa mu online? Cytuj
Patricius 0 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 wszyscy ktorzy maja problem z polska wersja niech dzwonia do Ubisoftu im wiecej glosow tym lepiej wogole pajace tam sa;/ nic nie wiedza...;/ Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 (edytowane) Patricius - podaj numer do Ubisoft'u - mi też nie działa online... Zadzwoń także do Sony i im zgłoś problem: 0 801 230 000 - wogóle to niech więcej osób tam zadzwoni to może coś z tym zrobią. 022 306 00 63 numer do UBISOFT Polska - tam dzwonić jak ktoś ma wersję PL i mu nie działa online. Fajna rzecz wyszła na jaw - serwery są Sony ale obsługa jest po stronie Ubi Edytowane 15 grudnia 2008 przez Kyo Cytuj
Patricius 0 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 zenada sadze ze jak wiecej osob by sie zebralo to moglibysmy napisac do spraw konsumenta zywcem jestesmy oszukani !!! Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Tylko spokojnie - nerwami tego nie załatwimy Na spokojnie zadzwoń i tu i tu - dalej zobaczymy... Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 Właściwie nie wiem po co wam net w tej grze. Akurat multi w FC2 jest żenująco nudne. No chyba że ktoś tutaj atakuje trofea. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 (edytowane) Właściwie nie wiem po co wam net w tej grze. Akurat multi w FC2 jest żenująco nudne. No chyba że ktoś tutaj atakuje trofea. Mi tak bardzo nie zależy ale... uważam że Twoje podejście jest na wstępie złe - płacę tak samo jak inni więc wymagam i chce dostać produkt 100% a nie wybrakowany czy obcięty... I sam bym chciał mieć możliwość ocenienia multi w FC2 a na wejściu zostałem tego pozbawiony. Edytowane 15 grudnia 2008 przez Kyo Cytuj
MeL 34 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 słuchajta jest jakiś sposób żeby omijać spokojnie te qrde punkty strażnicze? czasami jade na misję 5 razy bo mnie dorwą 3 jeepami z karabinami i dupa a i jeszcze gdzieś zgubiłem broń. jak ją odzyskać? muszę kupować na nowo? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 jak kupiłeś broń to zawsze będzie ona wisiał w pomieszczeniu obok sklepu. Ja na strażników mam prosty sposób- pizda prosto, po drodze rozjechac kilku strażników i już. W 90% skutkuje tym, że nie zdazą wejśc do jeepa i nie zaczną cię gonić. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 17 grudnia 2008 Opublikowano 17 grudnia 2008 Rozmawiałem właśnie kolejny raz z z UBI - ponoć Londyński (?) oddział Sony się zainteresował sprawą nie działającego online w polskiej wersji. Zobaczymy czy coś z tym zrobią bo zazwyczaj tylko dużo gadają i nic z tego nie wynika. Tylko dlaczego Londyn... chyba mamy polski oddział z tego co wiem - może serwery są w UK. Cytuj
Black Vortex 0 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Witam Mam problem z przejsciem gry. Jestem w drugim akcie i mam misje z barką, tzn. muszę pomóc temu gościowi odeprzec atak z brzegu. Wszystko jest ok do czasu, az trzeba z nim porozmawiac na tej barce. Naciskam trójkąt i nic. Jakiś bląd w grze? Próbowałem juz różnych sposobów, np. wypłynąć na jezioro i wrócić. Wtedy przeciwnicy pojawiają się na nowo. Kasuję ich i znów to samo, nie da się porozumieć z tym skośnookim na pokładzie. Please help! Cytuj
gatling 0 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Całkiem niedawno przechodziłem tę misję - nie miałem takich problemów. Natomiast rozumiem Twój problem nie znoszę takich kłopotów - w far cry 2 miałem do tej pory jak na razie tylko problemy z odblokowaniem "osad strażników" oraz "save pointów". Natomiast miałem bugi już w wielu pozycjach w których nie można nic dalej uczynić np. oblivion. Moja wersja Far Cry 2 to ntsc\usa. Spróbuj wcześniejszych save'ów, chyba że musiałbyś sporo powtarzać to lipa. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 (edytowane) Dzisiaj pierwszy raz "spotkałem" kogoś online. Co prawda nie pograłem bo nas rozłączyło, ale... wygląda na to że Far Cry 2 w wersji polskiej łączy się TYLKO z innymi wersjami PL No to mamy przerąbane jeśli tak rzeczywiście jest i tego ograniczenia nie zdejmą... Aha - nie mówie że tak jest na 100% - najdalej do jutra postaram się to sprawdzić... Edytowane 18 grudnia 2008 przez Kyo Cytuj
Patricius 0 Opublikowano 21 grudnia 2008 Opublikowano 21 grudnia 2008 POLSKA wesja tylko dla polakow old_kyo pozdrawiam! insane_pl Cytuj
QTF 8 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 ostatnio kupilem sobie ta gre i naprawde jest swietna. nurtuje mnie tylko jedna sprawa... Mianowicie znalazlem Golden Gun AK-47 i nie widze roznicy poza tym ze jest zloty. Taka sama celownosc ma i rozrzut jak normanly AK a pozatym zapewnienia ze sia nie zacina i nie psuje to jakis bullshit.Juz pare razy zdarzyl mi sie zaciac. Tez tak macie?? tylko AK-47 moze byc golden czy sa jeszcze jakies inne bronie ktore sa golden? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Chyba tylko Ak- nie wiem jak ci ale mi osobiście lepiej się z niego celuje, przeciwnicy padają od mniejszej ilości kul z niego wystrzelonych i jakoś tak- ładniej się prezentuje:D Aha- mi się nie zaciął ani razu;] Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 dostalem dzisiaj pod choinke FC2 w wersji PL.Jako ze mieszkam w UK,ciekawi mnie jak bedzie wygladac kwestia multi gdy bede odpalal gre w domu,w Szkocji.Troche bedzie kiszka jak nie bede mogl popykac ze znajomymi-brytyjczykami... Cytuj
Gość konstant Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Wersja PL byla dostepna od poczatku? Bo zamowilem wersje kolekcjonerska (razem z przesylka 120zł), ale dopiero teraz zauwazylem ze jest wersja PL i zastanawiam sie czy anulowac tamto zamowienie i wziac PL, co radzicie..? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi