GhettoKingSas 0 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 Jeff ma kilka akcji, gdzie potrzebny jest odpowiedni timing. Takie prawie JF. Jak w takim momencie gra zatrzyma się na moment, to zamiast zabrać 80-100dmg (połowa życia) zabieram ok. 20dmg. W takich warunkach mój jeff to inwalida. przezywasz te kolanko z bouncem caly czas nie jest jakies mega trudne, wklepuj z pamieci bounce'y wejda na lagu tez glupio sie przyzwyczaic do tego w sumie, sam czesto nie zrobie bounce przez lag pozatym nie zauwazylem zebys bardzo defensywnie gral kolano za kolanem a ze ja tego na bloku nie karam to juz tylko obciach dla mnie mam nadzieje ze dzis wieczorem poznym cos pogramy bo mam pare dni przerwy to bede lepiej gral, mniej schematow, pozatym z bisonem mialem ostatnio mega wyrownane walki to chyba nie jest tak zle ze mna Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 27 stycznia 2008 Autor Opublikowano 27 stycznia 2008 przezywasz te kolanko z bouncem caly czas nie jest jakies mega trudne, wklepuj z pamieci bounce'y wejda na lagu tez glupio sie przyzwyczaic do tego w sumie, sam czesto nie zrobie bounce przez lag pozatym nie zauwazylem zebys bardzo defensywnie gral kolano za kolanem a ze ja tego na bloku nie karam to juz tylko obciach dla mnie mam nadzieje ze dzis wieczorem poznym cos pogramy bo mam pare dni przerwy to bede lepiej gral, mniej schematow, pozatym z bisonem mialem ostatnio mega wyrownane walki to chyba nie jest tak zle ze mna Nie tylko juggle ma takie wymagania. Ciosy schylające przeciwnika i wystawiajce na dolny rzut też takie są i też ok. 50% życia zabierają. Kolanko między ciosy też wymaga zrobienia możliwie blisko pierwszej wolnej klatki. Inaczej sam dostanę CH. Dodajmy do tego fakt, że ja mam tragiczny manual. Nawet najprostsze rzeczy mi sprawiają problemy. No i co innego, jak gra chodzi wolniej, a co innego jak się zatrzymuje na moment. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 23 lutego 2008 Autor Opublikowano 23 lutego 2008 Dodałem 5 nowych polskich graczy. Cytuj
Di 839 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Soul chyba sprzedaje X360, więc pewnie - przynajmniej na razie - nie będzie grał. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 24 lutego 2008 Autor Opublikowano 24 lutego 2008 Soul chyba sprzedaje X360, więc pewnie - przynajmniej na razie - nie będzie grał. On i tak nie grał. Cytuj
Grisza1010 0 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 C1rex zapomniałeś dodać, SarkonPL , kolejny kiepski gracz:) to ja:D I sory za wczorajsze ale przypadkowo nacisnąłem tą rozwmowe głosową Cytuj
mr pablo 0 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Dopisz i mnie, od niedawna ma VF5. Jakieś 3 dni . Po świętach zaczynam grać online, więc będzie o jednego noobka w sieci więcej . Gram Akirą btw. Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Wojtusiorowo - kolejny, gram różnymi postaciami, zwykle Lei i Lion Cytuj
gon 0 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 Maijin Gon -tag online gram od wczoraj jak ktos chce mnie zbic niech sie odzywa Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 ja też trochę będę pogrywał. kompletny noob. Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Opublikowano 16 kwietnia 2008 KomandosPL - gram od kilku dni. Cytuj
klima お庭番 0 Opublikowano 9 czerwca 2008 Opublikowano 9 czerwca 2008 trochę ot, ale jakby któryś z poważnych graczy ze Szczecina lub okolicy miał chęć zmierzyć się offline z lokalnymi graczami VF (Ver. B) to zapraszam do salonu gier GAMEPAD Club na ul. Kopernika w Szczecinie gram głównie ja (Goh, Vanessa), Rzuku (Lei-Fei, Pai) oraz Młody (Jacky) Cytuj
Hamtaro 0 Opublikowano 4 grudnia 2008 Opublikowano 4 grudnia 2008 GT:HamtaroPL Jestem cieniutki ale chciałbym zacząć wdrażać się w VF. Dobzi gracze mile widziani Cytuj
koziou 0 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 (edytowane) Koziou - również początkujący (pad so xO ssie) Edytowane 25 sierpnia 2009 przez koziou Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 GoltaR PL - niedzielny grajek na poziomie 5 dana Cytuj
Davideri 0 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Chętny ktoś czasami na kilka partyjek w VF:Final Showdown ? (PS3) Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 9 czerwca 2021 Autor Opublikowano 9 czerwca 2021 Jak ktoś chętny, to zapraszam. Nawet jak ktoś dopiero zaczyna, to chętnie pogram. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi