Yano 3 697 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 zakladam temat bo cos sie mało dzieje w kwestii psp ostatnio czy ktos slyszał o tej gierce? zapowiada sie kolejna zrecznosciowo-logiczna gra z elementami strategii to cos w stylu dungeon keepera tylko ze glownei to gra "logiczna" a nie strategia czyli jestesmy jakimś złym typkiem i musimy sie obronic przed herosami ktorzy chca wtargnac do naszych jaskiń i nas zabic pomysl i wykonanie (grafa) są bardzo proste i umowne, jak to bywa w tego typu grach ogolnie rozwalajac "kamienie" produkujemy stworki ktore nas bronia przed herosami, wydaje sie kompletnie banalne i chyba tak wlasnie jest, przynajmniej na poczatku jakis czas temu widzialem filmik ktory zapodaje niżej i pomyslalem "aaa kolejna popierdółka" ale jak zagrałem w demo całkiem mi sie spodobało, sa tylko 3 levele ale juz 2 razy je przeszedlem mimo ze na tym etapie nie ma zadnej specjalnej strategii i wystarczy naprodukowac kilka stworkow ale calkiem przyjmena gierka ale oczywiscie zależy co kto lubi, ja lubie gry logiczno-zrecznosciowe jako odskocznie i wyluzowanie chociaz pewnie niewielu fanów bedzie miala ta gra (o ile wyjdzie poza japonie) tym bardziej ze grafa jest serio umowna no ale calkiem przyjemna gierka przynajmniej na wolną chwile tutaj macie trailer http://www.gametrailers.com/player/28732.html a tutaj demo , jak i wiele innych (to jest akurat japonskie ale bez problemu mozna sie połapac) http://www.pspdemocenter.com/demos.html Cytuj
ashka 219 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 Aaaaa, grałam w to, demo można zassać bodajże w japońskim PSstore. Mam wrażenie, że ta gra szybko by mi się znudziła. Ale za to muzę ma dobrą Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 stycznia 2008 Autor Opublikowano 6 stycznia 2008 demo jest tez w linku ktory podalem ja tez czuje ze ona sie dosyc szybko nudzi , oceniając po demie, ale mozliwe ze im dalem tym wiecej ciekawych opcji i urozmaiceń chociaz czasem nawet prosta gra sie nie nudzi ;p zobaczcie ile czasu ludzie spedzają przy zwyklym tetrisie Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 (edytowane) Fajna gierka a muza z trailera przypomina Final Fantasy.Ogólnie gra sie fajnie zapowiada zaciągam demo Jak mam wrzucić te dema z tej strony na PSP bo szczerze mówiąc nigdy jeszcze nie wrzucałem dem na PSP ? Edytowane 7 stycznia 2008 przez Dworek Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 stycznia 2008 Autor Opublikowano 7 stycznia 2008 o ile pamiętam w spakowanym pliku masz katalog (jego naza to jakies cyferki i literki) a w nim plik, to przegraj ten katalog (rozpakowany) do katalogu GAME na psp Cytuj
Dworek 0 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Grałem już fajna giera przypomina trochę dungeon keepera. Mam nadzieje że wyjdzie w Europie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 maja 2009 Autor Opublikowano 8 maja 2009 Mam nadzieje że wyjdzie w Europie Twoja cierpliwosc zostanie nagrodozna strasznie dlugo to trwalo ale za 2 miesiace wyjdzie po angielsku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi