Flaha 25 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 (edytowane) Kto by się pisał na turniej w GH 2 i free play w GH 3 a poznaniu ? Bo jesli była by jakas konkretna liczba osob moge sporobwac cos z organizowac Ok to zgłaszać do mnie na PW kto ma jaką gre (GH 2/3 ) i swój nick, ja poniżej zrobię liste graczy i będziemy mogli sobie po rywalizować w obie części. Edytowane 22 stycznia 2008 przez Flaha Cytuj
ranaghar 0 Opublikowano 5 stycznia 2008 Opublikowano 5 stycznia 2008 Free play może być ;> Tylko, że sesja się zbliża, także przed końcem lutego raczej nie Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 Kto by się pisał na turniej w GH 2 i free play w GH 3 a poznaniu ? Bo jesli była by jakas konkretna liczba osob moge sporobwac cos z organizowac A co powiecie na to ze wybieramy jakiegos songa i poziom trudnosci i po załózmy 3 dniach wyniki ze zdjeciem potwierdzajcym? Sporo osób juz gra, mozna zrobic takie cos w kazdej z 4 czesci. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 Proponuje, powiedzmy Paint it Black na hardzie, czas do srody? Kto wygra, wybiera. Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 Ludzie, dajcie czas tym, ktorzy jeszcze nie maja gry. Fajny pomysl, ale poczekajcie do premiery. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 Kto by się pisał na turniej w GH 2 i free play w GH 3 a poznaniu ? Bo jesli była by jakas konkretna liczba osob moge sporobwac cos z organizowac A co powiecie na to ze wybieramy jakiegos songa i poziom trudnosci i po załózmy 3 dniach wyniki ze zdjeciem potwierdzajcym? Sporo osób juz gra, mozna zrobic takie cos w kazdej z 4 czesci. taaa super...sporo osob gra... ciekawe kto? Skoro gra razem z wioslem jest nie do kupienia w PL???? Cytuj
koso 114 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 Sporo gra, bo sprytni nie kupują w PL Wystarczy najprostsza karta kredytowa, by za 50 dolarów (bez gitary) kupić grę na Play-asia (a i z gitarą się da - zakładam że nawet po dowaleniu cła wychodzi taniej) - z polskimi sklepami przestałem się użerać już dawno i bardzo sobie to chwalę. Na wszelkie konkurencje się piszę, tylko trzeba jakieś zasady sprecyzować. Ktoś się pokusi? 1 Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 Count me in !!! Koso, mam nadzieję, że wymasterowałeś leciutko tę gierkę, bo Twoja walka ze mną to był śmiech :1pl: KO !!! :nosze: Cytuj
Jędrek 3 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 koso - ja tez sporo kupuje za granica. Tym razem jednak myslalem, ze bez problemow kupie sobie Gh3 z gitara, bo dwojke sprzedalem jakis czas temu. Poczekajce na wszystkich Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 Przede wszystkim, zdjęcie być musi, takie czasy, ufac nie można nikomu xD Propnuje jedną piosenke grac od razu na 4 poziomach trudnosci, coby zmierzyc sie mogli początkujący i zaawansowani. Piosenke wybierać bedzie osoba która wygrała na expercie coby burdelu nie było. Czas na realizacje, tydzien to za duzo wiec mysle ze tak ze 3-4 dni. Co wy na to? Cytuj
Er_WolvEr 0 Opublikowano 6 stycznia 2008 Opublikowano 6 stycznia 2008 (edytowane) Jeszcze tylko sie wprosze - nie ma problemu, by grać na wersji na PS2 a nie X360 ? Mikes omińmy easy !. No bez przesady... Edytowane 6 stycznia 2008 przez Er_WolvEr Cytuj
Specu 148 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Kto by się pisał na turniej w GH 2 i free play w GH 3 a poznaniu ? Bo jesli była by jakas konkretna liczba osob moge sporobwac cos z organizowac A co powiecie na to ze wybieramy jakiegos songa i poziom trudnosci i po załózmy 3 dniach wyniki ze zdjeciem potwierdzajcym? Sporo osób juz gra, mozna zrobic takie cos w kazdej z 4 czesci. jestem za :] wiosełko mam, więc nie problem, do poznania też blisko. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Anyway, proponuje zaczac od Normal/Hard/Expert, Paint it Black? :> Wyniki do czwartku, wygrany z experta wybiera song. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Generalnie mogę sobie trochę palce powyginać, a i rywalizacja się przyda :] Dawno gierki nie odpalałem, więc mogę się trochę połamać, ale na Hardzie mogę spróbować :] Acha... że wersja PS2, to nie przeszkadza? Cytuj
TasTer 0 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 dawałem tego linka w topicu o GH3 na PS2 - Paint It Black - Expert (259088 pkt) Jedziecie Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Ok. Po kilku próbach wyszło, że na Normalu mam 100% trafionych nutek, więc zero zabawy. Na Expercie odpadam w połowie. Za to Hard daje najwięcej frajdy i tutaj zamierzam coś pokombinować, choć na poważne miejsce nie liczę Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Na hardzie cały czas nie moge miec 5*, zawsze 4 z 95%, kierwa. Expery na 3 gwiazdki, mam wynik o 100 tysiecy mniejszy niz jak grałem na padzie ROTFL. Anyway, tych z pada wrzucac nie bede, imo bez sens. Normal tez na 100%, nie wiem czy jest sens wrzucac ten wynik w tak łatwej piosence ;p Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Ja już się powoli zaczynam wku.rwiać (zapewne jeszcze dzisiaj wieczorem jakiś mój post wyląduje w "co cię w życiu wkur.wia?" ). Ciągle te same momenty mi nie wchodzą, nie zbieram prostych star powerów... jedno wielkie gó.wno Na razie zawsze jest 5* i 96%. Ok, jedziemy dalej Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Proponowal bym na hardzie poprzestac...no ja na pewno na experta nie wbijam Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 (edytowane) Dobra, ja swoje juz mam, harda jeszcze pocwicze, na expercie poprzestaje, grałem tą piosenke zaledwie 2x a i tak jestem cholernie zadowolny(na razie nawet harda nie skonczyłem, poprawiam wyniki) Więc tak: Hard - 141995 96% 5* Expert - 156762 94% 4* Edytowane 7 stycznia 2008 przez Mikes Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 9 stycznia 2008 Opublikowano 9 stycznia 2008 Dobra... jutro ważny kolos, a i tak więcej nie wyciągnę. I tak się cieszę, jak szczerbaty na suchary, że pobiłem swoje poprzednie osiągnięcia o ponad 15.000. Hard - 192.984, 98% hit, 279 streak No i top5 moich wyników: Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 9 stycznia 2008 Opublikowano 9 stycznia 2008 Wprowadźmy obowiązek grania na gitarze...Będą naprawdę wyrównane szanse Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 9 stycznia 2008 Opublikowano 9 stycznia 2008 Wprowadźmy obowiązek grania na gitarze...Będą naprawdę wyrównane szanse Nom też tak myślę. Gorzej, że ciężko to sprawdzić W każdym razie ja gram tylko na gitarze. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 9 stycznia 2008 Opublikowano 9 stycznia 2008 Ja tam jak na razie mogę pochwalić jedynie filmikiem z "Holiday in Cambodia" na Hard zagranym. Poniekąd znany już w pewnych kręgach... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi