Skocz do zawartości

Guitar Hero III

Flaha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Będziemy podliczać punkty za wygrane czy gramy bez zadnych punktacji itp?

Anyway, erix dał najwyzszy wynik na expercie, jako ze juz raczej nikt nic nie wrzuci proponuje zarzucic cos nowego, erix wybiera.

Opublikowano
file://localhost/C:/My%20Downloads/IMG_0188%20(WinCE).JPG Hard: 201956 , 99% note hit , 473 note streak

file://localhost/C:/My%20Downloads/IMG_0190%20(WinCE).JPG Expert: 250310 , 98% note hit , 312 note streak

Coś zdjęcia nie śmigają :> Jeśli wrzucisz dobre zdjęcia (imageshack?), to wybierasz co gram następne.

Acha... przydałby się jakiś ranking. Może 3 pkt. za miejsce 1., 2 pkt. za drugie i punkt za trzecie?

Opublikowano (edytowane)

Dobra to kto w końcu wybiera ? :(

Może myrdolf wybierz Ty coś.

No od teraz ustalmy już jakieś konkretne zasady. Jaki jest w końcu czas składania wyników ?

Edytowane przez erix
Opublikowano
Proponuje co 4 dni do 22.

HiC, ok, czas do poniedziałku, 22. Myslę ze tak bedzie opymalnie

No git :] Jeszcze jakby ktoś był tak miły i zrobił ranking i podliczył punkty. Nie musi być dzisiaj :(

Opublikowano
Czyli granie na padzie odpada? :(
No raczej... chyba, że osobny ranking dla gitarowców, a osobny dla padowców. Ale w ten sposób rozdrobnimy się na tyle, że w każdym rankingu będzie po dwóch zawodników :D
Opublikowano

Hard: 335,311

img0193yh4.th.jpg

Expert: 395,605 (na kartce moja ksywa:) bo zrobilem ten wynik jakis czas temu w karierze)

img0192fs1.th.jpg

i jeszcze poprawiony wynik Paint it Black ( 545 note streak; 99% hit ; 271,538 )

img0194ni4.th.jpg

Opublikowano

Hard 333808 98% Streak 254

dsc03702fl1.jpg

Expert 401131 97% Streak 291

dsc03699jg5.jpg

PS. Ciekawostka - parę dni temu dokonano FC Jordana na Expercie z GH2. Nieludzka rzecz :lol:

Opublikowano (edytowane)

Godzinę temu przypadkiem trafiłem na ten topic, powinniście go jakoś bardziej zareklamować ^_^

Sam chciałem coś takiego założyć, ale nie wiedziałem czy będzie się to cieszyć powodzeniem.

Ale dość gadania :lol:

Scorpionsi, expert: 240 762 ;)

scorpions240762yq2.th.jpg

EDIT: update wyniku

Edytowane przez yanek
Opublikowano (edytowane)

OK, to ja proponuję Welcome To The Jungle, jeden z moich ulubionych :P

I od razu swój aktualny wynik wrzucam:

Expert: 227 036

jungle227036gv0.th.jpg

EDIT: update wyniku ^_^

Edytowane przez yanek
Opublikowano

Wszystkim nie dogodzisz, ale rzeczywiście teraz to tylko 2 osoby na krzyż rywalizują.

Można by np. w pierwszym poście zrobić listę wszystkich utworów z GH2 i GH3, i w każdym utworze podział hard i expert i 3 najlepsze wyniki...

tylko że dużo tego i ciężko by było cokolwiek znaleźć.

Chociaż to nie jest główny problem, zawsze można zrobić np. coś takiego jak tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=161196 (podaję tylko w ramach przykładu, to nie jest reklama ^_^ )

No i druga kwestia jest taka, że jeśli będą tylko np. 4 osoby rywalizować to szkoda wogle zachodu.

A pozatym to tak tylko głośno myślę :P