Skocz do zawartości

Guitar Hero III

Featured Replies

Opublikowano

X-Stream na X-Pert, latwa je do zrobienia na 100% ino cza dobrze starpower wykorzystac :D

A tu wynik z dżesiki:

jessicads5.th.jpg

• Odpowiedzi 94
  • Wyświetleń 9,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sporo gra, bo sprytni nie kupują w PL Wystarczy najprostsza karta kredytowa, by za 50 dolarów (bez gitary) kupić grę na Play-asia (a i z gitarą się da - zakładam że nawet po dowaleniu cła wychodzi ta

Opublikowano
  • Autor
imgp2901dl3.th.jpg 299 K Expert. Sorry pawu nie mam czasu poprawiać dawaj następny to się może bardziej postaram ;)

Edytowane przez Flaha

Opublikowano

No to tera bym proponil lady lightning :nerd:

Opublikowano

no co sie korwa z wami dzieje ;) dawac wynikesy, poki co to na zachete zapodam mojego mega skora:

sasaam9.th.jpg

Opublikowano

sorry guys ale w Gh2 nie gram. Mam, ale płyta jest zjechana i jedna piosenka włacza sie pare minut. Mogę grać w kazda czesc byle nie dwójkę

Edytowane przez Mikes

Opublikowano

Ja dopiero co dostałem GH3, więc pro ze mnie nie jest. A w GH2 to grałem na padzie i umiem zrobić na Xpercie tylko kilka kawałków :D. No i Jordana na Hardzie! Cheers!

Opublikowano

a ja jestem cienias (zaczalem od medium) ale chetnie sie poducze. ktos chetny na kariere coop w GH3?

Edytowane przez jiloo

Opublikowano

bardzo chetnie ;) ponoc kariery sie nie da no ale zwyklego coopa zawsze mozna pograc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jestem chętny zawsze na grę w gh3 online. Jakby coś, pisz do jarken pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To co chłopaki, gramy? Podszkoliłem się dośc ostro, mam też GH2 więc możemy grać w obie :]

Opublikowano

To zapodaj jakiegos skora Mikes, najlepiej z gh2 bo 3ke oddalem juz ;)

Opublikowano

To ja wstawiam 2 nawet :)

Lacuna Coil - Closer - Expert - 266 782

dsc01092nq9.th.jpg

Impulse - Expert - 99 110

dsc01094pg4.th.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

jak ktos ma ochotę pograć dla przyjemnosci(lub moze dla latwych acziwów) to niech sle zaproszenie do przyjaciól na norbi13 :) bedę mial dwa triale czyli 4dni i jak przedluze sposobem to razem przez 8 dni bede mogl pograc na livie :D

Opublikowano

to możemy jutro pograć jak chcesz tak po 14 :00 ,napisz do mnie na XBL . zrobimy klika aczików online .

Edytowane przez canuks

Opublikowano

do jutra nie zdąze z tymi kodami na 48h dopiero gdzies za 3 dni... ale wyslij mi zaproszenie do listy wtedy jak bede mial kody to sie do ciebie zglosze :)

Opublikowano

Mam juz kody więc dzisiaj wieczorkiem mozna pograc w GH 3 i metallice :) bede gdzies o 21 :)

Opublikowano

ehh ,w tym tyg mogę pograć od 12:00 do 21 . w piątek od 14.... do niedzieli do 22:00 :)

Opublikowano

będe jutro od rana gdzies do 14 grał z malymi przerwami :) wiec jak cos to slij zaproszenie do grupy odrazu.