WildFirePL 2 Opublikowano 7 stycznia 2008 Opublikowano 7 stycznia 2008 Dark Sector ,jakoś tak mało słychać o tym tytule, premiera w tym miesiącu a tu ani widu ani słychu, po trailerach gra zapowiada się dosyć ciekawie , premiera 22 stycznia, myślę że skuszę się na tytuł :-) Cytuj
Yahoosh 0 Opublikowano 8 stycznia 2008 Opublikowano 8 stycznia 2008 Tu są nowsze trailery http://www.gametrailers.com/game/292.html, jak The Art of the Violence/HD Teaser 3/HD Webisode #2/HD TGS 07 Trailer/HD I ta całsa reszta. Ten Art of the Violence nawet nice, chyba jeszcze popracowali nad cieniowaniem i efektami świetlnymi (chociaż przedtem jużz było ładnie i efektownie). Jedyne co obawiam sie by gra za szybko sie nie nudziła + strach przed cienką fabułą (jakiś problem... infekcja... super moce... bla bla blaaa) Zapewne ładny średniak. Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 11 stycznia 2008 Opublikowano 11 stycznia 2008 Najnowszy teaser (4). http://www.gamersyde.com/stream_5848_en.html Graficznie gra prezentuje się nieźle. Ciekawe tylko, czy pozostanie "rąbanką", czy też będzie miała jakiś głębszy gameplay. Premiera w tym miesiącu więc zobaczymy. Cytuj
Michael7 0 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 To będzie kolejny przeciętniak, ale może być dobrze... Nie chce niczego przesądzać ale dla mnie to nic specjalnego będzie... Cytuj
DaBig 1 Opublikowano 20 stycznia 2008 Opublikowano 20 stycznia 2008 Najnowszy gameplay: http://www.gamersyde.com/news_5802_en.html. Jakoś drętwo wygląda przycelowywanie, czy to z zoomem, czy bez. I raz jest celownik, raz go nie ma. Dużego wrażenia ten gameplay na mnie nie zrobił - wyceluj i zastrzel. Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Nowy gameplay http://xboxsite.pl/News/Gameplay-Dark-Sector.html Cytuj
Zebra 4 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 (edytowane) Filmik z multi - http://www.gametrailers.com/player/31561.html Coraz bardziej podoba mi się ta giera, być może wyjdzie całkiem udany tytuł. Ciekawy patent z tymi mocami... Edytowane 6 marca 2008 przez Fredi Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 Genialne . Już nie mogę się doczekać premiery...szczególnie ta niewidzialność ! Klimaty też nieźle się prezentują Cytuj
shy4 53 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Myslalem ze to bedzie kiszka, ale jak poogladalem gameplay to zmienilem zdanie....teraz mam dylemat co wybrac...czy Vikinga czy wlasnie Dark Sector...ehh.. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Myslalem ze to bedzie kiszka, ale jak poogladalem gameplay to zmienilem zdanie....teraz mam dylemat co wybrac...czy Vikinga czy wlasnie Dark Sector...ehh.. Zależy za ile bo jak masz ochotę dać za jedna z nich około 200 to ja bym nie brał nic za te pieniądze. Za każdy z nich z osobna dałbym maks 120zł. I w tej cenie wziąłbym Dark Sector. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 ja nie mam takiego dylematu(100 czy 200zl). zaplace za wymiane za Army of Two 9,99 funta i po sprawie, dlatego mam problem bo moge wymienic tylko na jeden tytul...a napalilem sie na obie gry.. Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 ja nie mam takiego dylematu(100 czy 200zl). zaplace za wymiane za Army of Two 9,99 funta i po sprawie, dlatego mam problem bo moge wymienic tylko na jeden tytul...a napalilem sie na obie gry.. Bo obie prezentuja sie naprawde fajnie, ja mimo wszystko zainteresuje sie Vikingiem. Bo kiedy ostatnio mielismy okazje zagrac w fajna gre w realiach fantasy? Ja juz nie pamietam... Co do Dark Sector, Lunch Trailer i Preview na GT...sprawily ze o tej grze rowniez zaczolem myslec bardzo powaznie... Cytuj
FalsoVero 3 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Ciekawa ta gra jak obejrzałem gameplay ale chyba jednak poczekam na Bad Company Cytuj
wpieniacz 0 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 polecam ta gre duzo odcinania konczyn i glow rozwiazaniami nawiazuje do gearsow Cytuj
shy4 53 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Tommo USA 25/03, JP 27/03, Europa 04/04. Ja ide w piatek wymienic Vikinga(calak wpadl) na Dark Sektora, mamnadzieje ze dark sektor starczy na dluzej niz Army of Two czy wlasnie Viking... Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Przy twoim stylu grania (wiele godzin i pod achivy) nie starczy ci na długo Na marginesie sklep PE ma DS za 169 zł ! Cytuj
Osaka 4 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Na marginesie sklep PE ma DS za 169 zł Tak. I pewnie będzie powtórka z Bully. Wysyłka ponad tydzień po premierze. Dziękuje. Postoje. Gra to nic specjalnego, na game trailers jest review. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Kumpel grający od wczoraj w gierke, mówi, że gra cholernie przypomina mu Resident Evil 4, oczywiście w pozytywnym znaczeniu. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 shy - RE4? ale czym? klimat, sterowanie ? Fakt, że interesuje mnie ta gra to jednak poczekam trochę aż stanieje/używka. łoceny zachodniej propagandy: TeamXbox - 7.5 IGN - 7.5 Game Informer - 7.5 Official Xbox Magazine - 5.5 WTF? W betę grali czy co? Znacznie odbiega od średniej, może kopii do testów nie dostali i to zemsta jest? GameSpot - 7.5 GameSpy - 7.0 (oryginalnie 3.5/5) 1UP - 8.0 (oryginalnie B) Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 shy - RE4? ale czym? klimat, sterowanie ?Fakt, że interesuje mnie ta gra to jednak poczekam trochę aż stanieje/używka. Upgrade'y broni i generalnie sklepik. Do tego potwory. Przynajmniej tak z recenzji na GT.com wywnioskowałem. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 podobne mam wrazenie, covery, finishe z GOW zas zombie,itp z RE4 - taki mix GOW+RE Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/darksector metascore: 71 nieźle Cytuj
Gość ChOomik Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Załączcie sobie reckę na gametrailers.com (oczywiście w HD). Myślałem że będzie lepiej... Cytuj
cureman 1 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Załączcie sobie reckę na gametrailers.com (oczywiście w HD). Myślałem że będzie lepiej... REWELKA !!!! Jakos tak cicho bylo o DARK SECTOR a tu prosze niespodzianka ,resident Evil 4 plus GEARS OF WAR !! fajna grafika ,dobre sterowanie ,8/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi