Skocz do zawartości

Dark Sector

WildFirePL

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Niedawno skończyłem i jak dla mnie totalna rewelacja - na pewno przejde jeszcze raz na tym odblokowanym, trudniejszym poziomie. I dziwna sprawa, bo do gyrosów się kompletnie przekonać nie moge a gameplay niby podobny. Cisnąc w Dark sector myślałem sobie "o teraz to mi gears-y podejdą na pewno" a tu i tak dupa zimna, he he. A tak swoją drogą to bohater z Dark sector ma gębe jak 12 latek napompowany koksem - dramat taką mordą sterować. Na początku był w masce i mogło tak pozostać do końca, no ale to szczegół :-). Polecam!

Opublikowano

dla mnie Dark Sector to perełka, miodzio gra i czekam z wywieszonym jęzorem na 2gą część i oby wyszła na co można liczyćpo otwartym zakończeniu..

bieguna, ja mam podobnie bo w Dark Sector zagrywałem się jak głupi a Gearsy przeszedłem raz i to ledwo i na siłę....

Opublikowano

Ja już mam nauczke z paroma grami i teraz jak sam nie zagram to nie oceniam. A na podstawie ocen innych to sobie można tylko jako takie zdanie wyrobić. Sugerowanie sie cyferkami to już kompletnie bez sensu.

Opublikowano

Niektorzy jak zobacza z ocenami 7, brak jakiejs sensowej fabuly i gre sobie odpuszczaja. Do DS podobna jest gra Wanted (demko na rynku jest). Fun ze strzelania, covery, rzut dyskiem i czego chcec wiecej? Gra to shooterek tpp i tyle. Na dodatek dobry. Chcesz bezstresowego strzelenia oraz odcinania konczyc - lykaj smialo.

Fracture jest dosc dobra gra - ale daje fun a to najwazniejsze

Opublikowano

Mnie końcówka zaczęła w(pipi)iać totalnie. Przeciwnicy stojący w miejscu i napier.dalający jakimś syfem. Przez większość pokoju po prostu przebiegłem na pałę bo demolka tych świrów była tak nudna i jednostajna, że pała więdnie.

Gra ma momenty ale przeplatana masą nijakości.

Opublikowano

największa wada to schematyczność, tu nad niczym nie trzeba się zastanawiać

btw skończyłem całą bez dźwięku, walka ze stalkerem to była sroga brechta

Opublikowano

Po 4 chapterach raczej średniak, ale zobaczymy co będzie dalej. Niby fajny motyw z zabawą w Xene, ale po pewnym czasie wpada się w schematy jak to już niejednokrotnie pisano. Walka z zainfekowanymi mnie wku.rwia niemiłosiernie i gra jest momentami kure.wsko ciemna.

Opublikowano

schematy schematy womituje już tymi tekstami o schematach rypie mnie to i tyle nie każda gra będzie objawieniem i hgw czym jeszcze najważniejsze żeby mieć fun z gry i tyle, poza tym gusta guściki i te sprawy, ja sikałem z radochy pykając w DS i tyle, tak jak masy innych ludzi którzy spuszczali i nadal spuszczają sie przy Gearsach czego osobiście nie kumam tak jak i wii fenomenu przereklamowane produkty "wyhajpowane" na masę tego nienawidzę(matrix też ani trochę mi sie nie spodobał btw :P)

I bez obruszeń proszę bo to wszystko tylko IMO :)

Opublikowano

nie ma co się obruszać, skoro grę skończyłem i do tego bez dźwięku to coś w niej jest

a że są w niej typowe capcomowe schemaciki to co poradzisz? każdy boss na 3 razy itp.

Opublikowano

ot to, i jesteśmy przy sednie sprawy :P gra ma "coś" w sobie i właśnie tego "cosia" brakuje wielu innym pozycjom

teraz przychodzi mi na myśl kolejna pozycja którą serwisy zjechały a gro graczy pieje z radości i leje ze śmiechu grając w nią a chodzi mi o

Eat Lead: The Return of Matt Hazard

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jest ktos chetny na boosta online?

btw. Gierka poczatkowo wydaje sie marna kopia Gearsow - o wiele gorszy system coverow. Tak jak w GoW mozna bylo sie spokojnie do wszystkiego przykleic i naturalnie przeskakiwac przez przeszkody, tak w DS niestety ten element kuleje. Zabawa z dyskiem z czasem staje sie nudna, ale o dziwo gra sie przyjemnie. Zero stresu, przynajmniej na normalu ;)

edit:

Boost juz nieaktualny!

Edytowane przez Flik
  • 5 miesięcy temu...