MrNorbi 38 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 (edytowane) Dzisiaj sobie gram przyjemnie w girsy 1 i jakis gosciu z mojego teamu wyszedl pod koniec meczu i wyslal do mnie wiadomosc: "pl kur.wa bitch". WTF? juz wczesniej dostawalem rozne wiadomosci od obcokrajowcow ale takiej jeszcze nie dostalem ;( Edytowane 15 listopada 2009 przez Norbi13 Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Wczoraj jakiś kolo przegrywając w FIFE napisał mi wiadomość , że polaki to mogą ssać jaja anglikom + poziom wykształcenia mamy dla drwali Oczywiście poleciała odpowiednia odpowiedź z mojej strony ale chciałbym (pipi)owi coś więcej zrobić. Skargi nie dają absolutnie nic ? Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 no ja tez oczywiscie dalem ocene i skargę, ale wie ktos moze czy oni moga jakos zajrzec do naszych wiadomosci?? bo gdyby nie to skargi nic by nie dawaly. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 19 listopada 2009 Opublikowano 19 listopada 2009 Dziwne, przecież wiadomo, że większość Anglików to potomkowie wędrujących plemion arabskich/afrykańskich, którzy doczłapali się do GB bo tam w "funtach wypłaty dajo". Poza tym wszystkie te bachory na Live to w większości nie wykształceni debile, którzy nawet swój "ojczysty" język kaleczą niemiłosiernie, więc ataki na poziom edukacji w Polsce są zupełnie bezpodstawne. Inna sprawa, że do Anglii wyjeżdża najczęściej kwiat polskiego społeczeństwa, na ulicy nic nie powiedzą sobowtórom Popka to na Live'ie się odstresowują. Takie czasy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi