Gość Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 Wygraj 5 wyścigów w trybie drag korzystając ze sprzęgła. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 ale jak to sie robi? nie znam sie na autach,itp i nie mam prawa jazdy Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 (edytowane) W opcjach musisz znalezc clutch - on/off ,wlaczasz on. Bierzesz drag i przed kazda zmiana biegu puszczasz gaz i klikasz sprzeglo i odrazu gaz dalej. Zebys jak najszybciej wscisnal sprzeglo i spowrotem gaz. Po paru eventach nauczysz sie. Tak na zapas: Palenie gumy, gaz, sprzeglo+bieg, gaz, sprzeglo+bieg i tak do konca Edytowane 21 lipca 2008 przez Owiec Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 Nie wiem ,nie probowalem, ale to jest banalnie proste - zwlaszcza, ze cheaty w tej grze nie blokuja achi xD Zakup Zonde odpicuj ja i robisz wszystko nawet ze sprzeglem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi