gekon 1 787 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 No pytałem tylko, bo musiałes sam coś poprzestawiać. W domyslnym windowsie nie ma takich problemow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 kiedys na baterii laptop mi pokazał niebieski ekran i sie uruchomił ponownie po tym zdarzeniu mozilla nie zapamiętuje mi haseł i ciągle musze wpisywać przy logowaniu na e-mail youtube i wszystkie fora jak ustawic zeby zapamiętywał ? Opcje -> Bezpieczenstwo -> Pamietaj hasla do witryn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Właśnie zainstalowałem sobie 7 Zaraz sprawdzimy z czym to się je. Na razie żadnych problemów nie stwierdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 7 jest kozackie jak mi się skończy RC w Marcu kupuję Proffesional Edition za 399 Box Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Glosnosc w glosnikach/sluchawkach masz taka samo jak w XP ci troche ciszej? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Ja mam z tym problem wlasnie, w dodatku nie moge podlaczyc glosnikow do AUX (niebieski slot) jedynie przez sluchawki + max. dzwiek w glosnikach jest sporo cichszy Za bardzo mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Hmm, u mnie też bez zmian, dźwięk normalnie leci. A próbowałeś kombinować we właściwościach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Tak, wszystko na maxa, itp moze wina sterownika, pobralem z ich strony (realtek) moze za jakis czas poprawia ta wade Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Jak na razie jestem pod wielkim wrażeniem. Wszystko chodzi idealnie, żadnych problemów w porównaniu z XP, wręcz przeciwnie. Mój nołnejmowy tuner tv z którym na XP trzeba było się bawić pół dnia żeby wszystko działało , zadziałał od razu po zassaniu Dscalera Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Bo to świetny system jest Korzystam od pół roku i ani jednej zwiechy czy blue screen'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 mi raz wywalilo bluescreena przy instalowaniu grafiki ;] aha i po zbyt szybkim wcisnieciu klawisza systemowego po zaladowaniu pulpitu system lubi sie zakrztusic na jakies 20-30s. mialem tak w becie i mam w professional. poza w/w babolami system sprawuje sie bardzo dobrze ;] btw. jest sens zmieniania professional na ultimate? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Podobno z każdej wersji da się zrobić tą najdroższą, wystarczy coś zmienić w jakimś pliku poprzez notatnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 mi raz wywalilo bluescreena przy instalowaniu grafiki ;] aha i po zbyt szybkim wcisnieciu klawisza systemowego po zaladowaniu pulpitu system lubi sie zakrztusic na jakies 20-30s. mialem tak w becie i mam w professional. poza w/w babolami system sprawuje sie bardzo dobrze ;] btw. jest sens zmieniania professional na ultimate? popatrz co oferuje U i zdedyduj czy to ci potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 da rade zrobic jakos by za kazdym odpaleniem w7 64bit gadu gadu mi nie crashowalo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 da rade zrobic jakos by za kazdym odpaleniem w7 64bit gadu gadu mi nie crashowalo? jasne. Porzucić gg i skorzystać z normalnego komunikatora który obsługuje protokół GG. Szczerze, nie wiem jakim trzeba być desperatem żeby używać potworka,jakim jest oryginalny gg. Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Sprawdzal moze ktos czy Sub-Edit hula na 7? W sumie tylko ten program trzyma mnie przy XP. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 (edytowane) Nom co racja to racja.Jednak niektore osoby po prostu juz przywykly , tak jak do IE6 itd (swoja droga IE8 sam lubie uzywac). Mialem mirande ale generalnie pewne niefunkjonalnosci dawaly mi sie we znaki no i zaczela zglaszac za wiele bledow W sumie Aqq okazal sie calkiem milusi.Zastanawialem sie jeszcze nad WTW ale go sprawdze kiedys przy okazji. Edytowane 1 Listopada 2009 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 (edytowane) Błędy Mirandy wynikają tylko i wyłącznie z winy użytkownika i złego dobru wtyczek. Ale jak ktos nie lubi się wysilać to faktycznie polecam AQQ, chociaż samo GG też działa normalnie na moim W7 x64. Sprawdzal moze ktos czy Sub-Edit hula na 7? W sumie tylko ten program trzyma mnie przy XP. Nie wiem czy działa, bo nigdy nie używałem tego programu, ale przy zmianie systemu na nowszy mozna też się pokusić na odrzucenie sereotypów i zainstalowanie lepszego oprogramowania. Np. KMplayer/VLC/GOMplayer do filmów czy Miranda/AQQ zamiast GG. Edytowane 1 Listopada 2009 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 (edytowane) No z miranda z pewnoscia to byla moja wina.Aby uzyskac funkcjonalnosc jakiej szukalem wtedy instalowalem rozne wtyczki , ktore pewnie sie gryzly etc. Nie zmienilo to jednak faktu ze nie dostalem tego czego szukalem.Choc zdanie o niej mam jak najbardziej pozytywne. Swoja droga KMPlayerr czy VLC nigdy do mnie nie trafialy.GOM juz bardziej, jednakze Bestplayer okazal sie imo bezkonkurencyjny (sciaganie napisow, info itp).Kazdy znajdzie dla siebie cos. Sub-Edit dziala pod siodemkaWszystko zreszta dziala albo ja nie po prostu jeszcze takiego programu nie mialem.Zawsze jest tez tryb zgodnosci. Edytowane 1 Listopada 2009 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 700 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Na lapku przy uruchamianiu Firefoxa za każdym razem pyta się mnie czy zezwolić programowi na dokonanie zmian w komputerze. Przy ikonce firefoxa jest ta żółto niebieska tarcza. Jak to ustrojtwo usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 UAC to sie chyba nazywa - wylacz to bo wkur wia to nie milosiernie - "czy aby napewno chcesz uruchomic ten program"... -_-' Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Znajdziesz to w ustawieniach profilu.W siodemce jednak jest to lepiej rozwiazane niz w viscie.Tym razem wystarczy raz zezwolic na dana operacje i juz wiecej nie pada zapytanie.Do tego jest kilka poziomow UAC. Cytuj Odnośnik do komentarza
KiNiO_64 18 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 UAC to fajna sprawa dla Amerykańskich Noob-ów pozwala im na zmniejszenie ilości wizyt w serwisach komputerowych celem usunięcia spay-a/vira/innego gówna o jakieś 50% ci co są sprytniejsi od samych siebie i tak klikają co popadnie "bo im strona WWW kazała" mówiąc że mają vira a stronka im kompa odwirusuje super nowym programem o którym nikt oprócz kilku wybranych )w tym lol przed ekranem) jeszcze nie słyszał, bo oni są tak za(pipi)iście wyjątkowi że pierwsi będą dopuszczeni do testowania XD sorry za offtop ale było też o UAC Cytuj Odnośnik do komentarza
sakiu 83 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Ja miałem tylko problem z zainstalowaniem starego audigy 2, kupiłem nową kartę dźwiękową bo nie chciało mi się męczyć i wszystko chodzi jak należy ....mam RC od czasu jak był dostępny i jestem na tyle zadowolony, że do końca roku nabędę albo home premium albo professional. Zero zawieszeń, zero blue screenów, żadnych restartów nic. Przesiadłem się z XP na 7, na viscie nie pracowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi