Krakers 4 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Co do turnieju jestem jak najbardziej za - 10zł wpisowego i lecimy A może SBO ? Cytuj
tokis 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 (edytowane) Jakby co to moge wziąć 3 singstary, bo oczywiście coś trzeba będzie pośpiewać. Też mam jakieś Singstary, z 7 płyt chyba! Dobrze że się znajdują chętni do śpiewu, mogę nawet money matcha zagrać, ale uwaga - w podstawówce miałem 6 ze śpiewu! Co do turnieju jestem jak najbardziej za - 10zł wpisowego i lecimy Uwielbiam dawać komuś zarobić! Ale pomysł w sumie dobry, przynajmniej będzie bodziec żeby sie skupić. PS. Trzeba zorganizować jakąś kamerę czy fotki chociaż porobić, bo w sumie tyle osób na nie-turnieju to chyba rzadko się spotyka - rzecz niecodzienna! Edytowane 14 stycznia 2008 przez tokis Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Tokis, akurat to żadne wariactwo ;]. Cytuj
tokis 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Tokis, akurat to żadne wariactwo ;]. Tak, już wiem że to żadne wariactwo - przecież ty jak Eddy jesteś czarny i kręcisz się na głowie! Normalna rzecz! Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Co do SBO to jestem zdecydowanie na tak!! Odrazu zgłaszam drużyne TekkenŁódzTeam Postanowiłem troche zasad wrzucić tutaj bo widze że osób jest od groma chętnych a nie wiem czy wszystkich pomieszcze(mysle że skołuje drugą chate na noclegi dla niepijących:P więc wszystko może sie zmienić) więc: -Pierwszenstwo mają osoby z sprzętem,znajomi i przyjaciele TLT i czołówka polski bo trzeba sie od kogoś uczyć grać(spoko miejsce jeszcze zostanie dla innych co żeby sie z nimi zakolegować) -za jakiekolwiek szkody odpowiadają osoby je robiące -nie toleruje ani złodziejstwa i bujek(ostatnio gajda stracił pada jak kogo przyłapie na takim procederze to dwonie do kumpli z ADHD Łódz lub sam reaguje i taki człowiek będzie miał nieprzyjemne loty) -ostre chlanie, palenie itp,itd. po turniejach dla pożądku:P(zasady turnieju/ów wkrótce) a pić można ale nie na zabuj(na zabuj pózniej:P) -każdy dba o pożądek i czystość a na koniec sprzątamy -niech każdy wezmie sobie jakieś spiwory/koce i coś do jedzenia (bedzie mikrofala lodowka i czajnik) Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 No to teraz pojechałeś po całości ;) Cytuj
szyper 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 No SBO niech bedzie, emocje chociaz beda, albo i SBO i 1on1. Wtedy na kazdy turniej po 5zl, lub odpowiednio 10 i 5 zl. Na SBO wszystko dla zwyciezcow, a na singlu jakos to podzielic Ale to Wy tam decydujcie. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Velu, Tokis, czy jestem waszym przyjacielem? Bo jeśli nie, to chyba trzeba będzie targać ps3 przez pół kraju. Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Zmień avka na Kazka to zostaniesz przyjacielem Velka ; D. Ewentualnie powiedz ze przywieziesz ze sobą jaranie ;ff Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Velu, Tokis, czy jestem waszym przyjacielem? Bo jeśli nie, to chyba trzeba będzie targać ps3 przez pół kraju. Jesli masz PS3 to doskonale bybyło gdybyś przywiózł, może by dało rade zrobić stanowiska tylko z DR'ką, napewno wszyscy będą wdzięczni a i Grattsy od orga zdobędą Cytuj
*BociaN* 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 (edytowane) na razie wychodzi na to ze najlepsi z teamu sa chetni na wyjazd do Łodzi. Chyba Misiek zapomniałeś o mnie Ja też jestem jak najbardziej za ale wszystko w moim przypadku zależy od tego jak ułoży mi sie praca Edytowane 14 stycznia 2008 przez *BociaN* Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Wstepnie tez bym sie wybral, nigdy Lodzi nie widzialem Wszystko zalezy od tego czy sie obronie do tego czasu. Ps. Jaranie moge przywiezc, ewentualnie jestem za za zrzuta Cytuj
Oen 2 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Velu, Tokis, czy jestem waszym przyjacielem? Bo jeśli nie, to chyba trzeba będzie targać ps3 przez pół kraju. 8) sory za offtop ale właśnie leże na ziemi i nie mogę przestać się śmiać :neko: :lol3: Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 (edytowane) PANOWIE I UROCZE PANIE MAMY OTO I NAZWE OFICJALNĄ I ZASZCZYT KTURY KOPNIE ZWYCIĘSCE CAŁEGO TURNIEJU: POZA KASĄ ZDOBYTĄ ZA 1WSZE MIEJSCE ZWYCIĘSCA DOSTANIE SPECJALNIE PRZYGOTOWANY NA TĄ OKAZJE WAZOON Z TRUNKIEM WYSOKOOKTANOWYM;) I BĘDZIE MIAŁ TEN OTO HONOR JAKO PIERWSZY SPRUBOWAĆ TEGO MAGICZNEGO WYWARU A POTEM ODDA(LUB NIE ODDA-JEGO WOLA) TĘ MAGICZNĄ AMBROZJE SPRAGNIONYM LUDZIĄ(czyt. PUŚCI JĄ W OBIEG ) I STĄD OTO I NAZWO OTO PRZED WAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Waz00nn-CuP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(WC)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 14 stycznia 2008 przez VeluriaN Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Ten zlot zaczyna się robić coraz dziwniejszy Cytuj
Di 847 Opublikowano 14 stycznia 2008 Autor Opublikowano 14 stycznia 2008 Nagrodą wazon? No to nie przyjeżdżam :tongue: Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Sianko + zawartość wazonu Sam wazon pewnie zostanie u Vela Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 (edytowane) Sianko + zawartość wazonu Sam wazon pewnie zostanie u Vela Ch'uj z siankiem ja chcę wazon Nagrodą wazon? No to nie przyjeżdżam :tongue: Niech sway się cieszy że nie Kierownica Edytowane 14 stycznia 2008 przez Bażant Cytuj
xjessex 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 (edytowane) Witam mnie nie znacie, a i z elity nie jestem 8) aczkolwiek "pewne" osoby twierdzą że taki wyjazd jak na początek to świetna sprawa dla ludzi którzy myślą poważnie o tekkenie... Więc tu rodzi się moje pytanie Czy jeszcze jeden ziomek z Poznania może wpaść ? tak tak chodzi o mnie Edytowane 14 stycznia 2008 przez xjessex Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 pewnie jeszcze cie upchne:)pozatym sie dante za tobą wstawia, jak dogadam sprawy z spaniem w 2gim mieszkaniu to możesz być spokojny:) Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 (edytowane) This is madness!... Madness?!... This is Waz00nn!! :spartanin: Zapowiada się ostra rywalizacja i dobrze Edytowane 14 stycznia 2008 przez Krakers Cytuj
xjessex 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 (edytowane) ok dzięki tylko od razu zaznaczam... Jestem słaby i to bardzo... Chcę po prostu poznać ludzi i trochę podpatrzeć od was 8) może sami mnie czegoś nauczycie ogólnie.... fajnie Tak krakers zapowiada się że będę twoim najgroźniejszym przeciwnikiem xD Edytowane 14 stycznia 2008 przez xjessex Cytuj
szyper 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 kosmo, w sumie to grales ze mna, jak bedziesz na granku to juz nie bedzie Ci sie wydawac ze jestes AZ TAK salby. spoko, luz, pjona i elo elo! Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 ten wazon jest mój! Kiedy ja będę trzymał wazon ty już będziesz spał :catfight: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi