Opublikowano 14 stycznia 200817 l Heh 8) no skoro tak mówisz tylko nie wiem jaką postać wymasterowac trochę bardziej do tego czasu XiaO ? szyper jak myślisz xD widziałeś jak gram
Opublikowano 14 stycznia 200817 l graj jinem, ale uzywaj normalnych juggli, bo ostatnio Ci sie niby nie chcialo robic porzadnych.
Opublikowano 14 stycznia 200817 l za dużo zabawy ale przyłożę się pogram jinem i yoshim jak coś 8) tylko muszę mieć tekkena xD
Opublikowano 14 stycznia 200817 l zostaw yoshka weź Jina. Jest Łatwiejszy w opanowaniu niż Yoshek ( przynajmniej do czasu tego "zjazdu").
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Ten zlot zaczyna się robić coraz dziwniejszy Powiedział najnormalniejszy z nas! Ps. Jaranie moge przywiezc, ewentualnie jestem za za zrzuta 8) Trafił swój na swego! Już cię lubię a nawet cię na oczy nie widziałem! I w końcu ochrzczono nasze spotkanie! Waz00nn Cup niech żyje!!! Coś mi się wydaje że tu tak naprawdę już nie chodzi o samo granie...I za(pipi)iście! Ty Velu, zamykaj listę bo za miesiąc to naprawdę trzeba będzie wysłać Karolinę do mamy i przystosować do grania kuchnię! PS. Proponuje napełnić wazon Jackiem Danielsem. Z lodem. Dosłownie - złoty puchar!
Opublikowano 14 stycznia 200817 l za dużo zabawy ale przyłożę się pogram jinem i yoshim jak coś tylko muszę mieć tekkena xD Jina już wytrenowałem dosyć dosyć muszę tylko kciuk wyrobić bo ewgf rzadko wchodzi... a yoshi yoshim gram odkąd pamiętam szyper też już trochę go poczuł 8) aczkolwiek nie dałem rady Tylko ten puchar to bez niespodzianek nie ? xD
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Coś mi się wydaje że tu tak naprawdę już nie chodzi o samo granie...I za(pipi)iście! Co, jakaś męska orgia się szykuje?
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Coś mi się wydaje że tu tak naprawdę już nie chodzi o samo granie...I za(pipi)iście! Co, jakaś męska orgia się szykuje? Nie no xD teraz to się boję przyjechać ;P Dante wy tam w łodzi to wolicie kobiety ?? prawda ?? PRAWDA ??
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Przy poprzedniej wizycie Warszawiaków padło ponoć hasło "kobiety to hoooyie" więc we wszystko uwierzę Co do formuły zlotu. Wolał bym żeby było granie , a nie naj,banie, proc i sianokosem xp. A co do normalności to przecież jestem normalny po prostu wy nie potraficie wrócić do lizania "g" XD
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Nie no co racja to racja, ale bez kobiet to i tekken trochę nudny No w sumie to tu sie zgadzam na(pipi)anie się to raczej nie jest cel a przynajmniej mnie on nie przyświeca...
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Co, jakaś męska orgia się szykuje? Głodnemu chleb na myśli! 8) Nie no xD teraz to się boję przyjechać ;P Dante wy tam w łodzi to wolicie kobiety ?? prawda ?? PRAWDA ?? Dante wprost uwielbia kobiety! Prawda?? PRAWDA??
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Lubi ubi bo na gadu pisze o Azjatkach xDDDD wydało się ;PPP btw. możemy trochę Azjatek zamówić przy okazji
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Cicho z Tymi Azjatkami bo wyda sie że naczelny ZoA wraca i Matt mnie pobije;)
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Przy poprzedniej wizycie Warszawiaków padło ponoć hasło "kobiety to hoooyie" więc we wszystko uwierzę To chasło to "baby to hu.je!!!!" Cicho z Tymi Azjatkami bo wyda sie że naczelny ZoA wraca i Matt mnie pobije;) ZoA Że what??? A jak myslisz że jesteś normalny to znaczy że sie niedoceniasz fanie rozjuszanych azjatek:P
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Co wy z tymi azjatkami??? Najlepsze są białe, słowiańskie kobiety , koniec kropka. Edytowane 14 stycznia 200817 l przez Cambion
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Cambion, wpisz w goglach Leah Dizon, a potem wybierz drugą stronę od góry. Miłej nocy
Opublikowano 14 stycznia 200817 l Snake, wpisz sobie w Google - Ewa Sonnet :slinotok: . PS. O gustach sie nie dyskutuje, wiec koniec offtopu
Opublikowano 14 stycznia 200817 l I w końcu ochrzczono nasze spotkanie! Waz00nn Cup niech żyje!!! Coś mi się wydaje że tu tak naprawdę już nie chodzi o samo granie...I za(pipi)iście! 8) A kiedyś chodziło o coś innego ? Może ja też wypalę zielonego skrzata. Co, jakaś męska orgia się szykuje? W końcu byłeś w wojsku . . . Snake, wpisz sobie w Google - Ewa Sonnet :slinotok: . Ty zawsze lubiłeś Kalapichy z przerosniętymi Cycami . . . Dla mnie za duże, za duże mój Panie. Ile planujecie telewizorów mieć ?? Bo na tyle osób będzie ciężko. Gdybyśmy jechali samochodem to mógłbym zabrać moje 15' Hej Panowie, z CambionDolore zabieramy Singstary :D :D Edytowane 15 stycznia 200817 l przez Bażant
Opublikowano 15 stycznia 200817 l Ile planujecie telewizorów mieć ?? Bo na tyle osób będzie ciężko. Ze cztery-pięć TVików na stówkę, czy więcej - się zobaczy. jak coś to będziemy ew. wdzięczni za waszą piętnastke! Bardziej bym się martwił o konsole, podejrzewam że nie będzie większości PS3, a czy ktoś chce jeszcze zagrać oprócz mnie w T 5.0? !!!!!!!!!! TUTAJ WIELKA PROŚBA DO WAS - GOŚCI - TO OD WAS W SUMIE ZALEŻY W CO BĘDZIEMY GRAĆ, BO MY ŻADNEGO PS3 NIE MAMY NIESTETY. AGITUJEMY WIĘC O ODWAGĘ W KWESTII PRZYWIEZIENIA SWOJEJ KONSOLI !!!!!!!! Wydaje mi się że żadna akcja "niemiecka" nie będzie mieć miejsca(patrz: pad Gajdy i TTT), bo tu w sumie będzie grono samych znajomych. Hej Panowie, z CambionDolore zabieramy Singstary 8) :D Uważajcie, bo jak nie przywieziecie PS3, goście kochani, to Bażant będzie śpiewał - a wy już dobrze wiecie co to oznacza... A co mi tam, walę ten wazon i łapię za majka z wami, chłopy!
Opublikowano 15 stycznia 200817 l Wydaje mi się że żadna akcja "niemiecka" nie będzie mieć miejsca(patrz: pad Gajdy i TTT), bo tu w sumie będzie grono samych znajomych. bardzo byś się ździwił na jakim "gronie samych przyjaciół" ginęły rzeczy..
Opublikowano 15 stycznia 200817 l no tu szyper ma rację ale ps3 jest dość dużej wielkości i jak będą leżeć w jednym miejscu to myslę że coś się da zrobić, żeby nikomu nic nie zginęło... po prostu byłoby miło bez "(pipi)czy"... I nie xD czemu singstary ? xD nie umiem śpiewać xDDDD guitar hero ktoś nie ma ?
Opublikowano 15 stycznia 200817 l ps3 nie, ale radze pilnowac pada i przejsciowki. najlepiej jak kazdy obie te rzeczy bedzie mial i przy okazji ich pilnowal.
Opublikowano 15 stycznia 200817 l A erkejd stiki? Je łatwo w kieszeniach wynieść. Edytowane 15 stycznia 200817 l przez Liberty666
Opublikowano 15 stycznia 200817 l A co do "grona samych przyjaciół" to muszę powiedzieć że mashterowi na Euro Slashu zginął pad, jak potem się okazało napier'dolony Lorent miał go w kieszeni. Leżąc w krzakach na lewym boku obsikał mashterowi pada ( kto wie co jeszcze ). Zastanawia mnie tylko czemu Damian nie chciał tego pada z powrotem ;p Przecież działał . . . I nie xD czemu singstary ? xD nie umiem śpiewać xDDDD guitar hero ktoś nie ma ? "Singstar" rządzi . . . a "guitar hero" woskuje mu jaja. Ty mówisz że nie umiesz śpiewać ?? Popatrz na TO, tokis z resztą dobrze wie bo siedział bardzo blisko Edytowane 15 stycznia 200817 l przez Bażant
Opublikowano 15 stycznia 200817 l fajnie by bylo gdyby Odyn pojechal, on jest absolutnym mistrzem Singstara.