tokis 0 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 Leżąc w krzakach na lewym boku obsikał mashterowi pada Mam nadzieje że nikt nikomu nic nie obsika na zlocie! Zresztą, chyba jesteśmy w stanie poręczyć za siebie nawzajem - nie wierzę że ktoś byłby na tyle bezczelny żeby sie odważyć zepsuć takie spotkanie! Ale z drugiej strony jestem człowiekiem naiwnym i dobrodusznym... fajnie by bylo gdyby Odyn pojechal, on jest absolutnym mistrzem Singstara. Ja tam nie mam żadnych kompleksów odnośnie grania w Singstara, Odyn nie Odyn, zaśpiewam z każdym z chęcią bo mi się w Łodzi skończyli konkurenci! Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 Ja tam nie mam żadnych kompleksów odnośnie grania w Singstara, Odyn nie Odyn, zaśpiewam z każdym z chęcią bo mi się w Łodzi skończyli konkurenci! Taka sprawa techniczna, ja z tobą śpiewałem ?? Jakoś nie pamiętam Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 Leżąc w krzakach na lewym boku obsikał mashterowi pada Mam nadzieje że nikt nikomu nic nie obsika na zlocie! Zresztą, chyba jesteśmy w stanie poręczyć za siebie nawzajem - nie wierzę że ktoś byłby na tyle bezczelny żeby sie odważyć zepsuć takie spotkanie! Ale z drugiej strony jestem człowiekiem naiwnym i dobrodusznym... Lorent wypił wtedy szklankę woody ognistej ( szklankę nie kieliszek) i na dodatek nad ranem na piechotę wrócił do domu. Wy tam będziecie pić więcej niż jedna szkalnke więc sikanie na pada będzie raczej najmniejszym z problemów ;p Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 Myślisz że będą z tymi padami robić jeszcze gorsze rzeczy? : O Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 Myślisz że będą z tymi padami robić jeszcze gorsze rzeczy? : O Gorzej, w końcu mamy sticka . . . :-( To też będzie podejrzane Cytuj
xjessex 0 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 (edytowane) Ok to śpiewam z wami xD co do sticka hmmm.. w sumie to może ktoś wyrazi chęć na tego sticka ? xD właściciel go na pewno na 15 minut odstąpi xD Edytowane 15 stycznia 2008 przez xjessex Cytuj
tokis 0 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 Taka sprawa techniczna, ja z tobą śpiewałem ?? Jakoś nie pamiętam Raczej nie śpiewaliśmy - ty się nie nadawałeś do śpiewania już potem(coś mi świta że sie wypierd**iłeś na śpiącego Wojtaro ), a poza ty tamto nasze ostatnie spotkanie było moim pierwszym kontaktem z Singstarem, więc jako noob nie tykałem Ale dwa dni później zwędziłem Tomkowi majkrofony i się wkręciłem! Ja do Singstara chętny tak samo jak i do Tekkena, jakiś duel o browar, he? Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 Raczej nie śpiewaliśmy - ty się nie nadawałeś do śpiewania już potem(coś mi świta że sie wypierd**iłeś na śpiącego Wojtaro ), a poza ty tamto nasze ostatnie spotkanie było moim pierwszym kontaktem z Singstarem, więc jako noob nie tykałem Ale dwa dni później zwędziłem Tomkowi majkrofony i się wkręciłem! Ja do Singstara chętny tak samo jak i do Tekkena, jakiś duel o browar, he? Hmmm ja zazwyczaj strasznie ssę w tą grę, mam po ok 2000-3000 więc to tak jak bym ci postawił Ale OK ZAGRAMY, postaram się Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 Ja moge grac o bro :piwo: . Zazwyczaj poniżej 7000 nie schodze :] Cytuj
xjessex 0 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 ja w to grałem raz w zyciu xD więc o browar sie nie założe Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 PS. Jak tak dalej pójdzie, to będzie trzeba usunąć współlokatorke Veluriana, bo nie będzie miejsca . Szykuje sie chyba taki mini turniej jak widze... mhh..to ja tu Wam chciałam mojego Tv urzyczyć , łóżka do spania i co najważniejsze WAZONU... a Wy ,że trzeba się mnie będzie pozbyć.. :wiking: no ładnie czuje się urażona...bez kwiatów i wina :sciana: nie wejdziesz... i Velu Ci tu nie pomoże ;] >!< PS. Jak tak dalej pójdzie, to będzie trzeba usunąć współlokatorke Veluriana, bo nie będzie miejsca Współlokatorka Tomka jest nietykalna, kto zechce ją usunąć sam zostanie wcześniej usunięty! :pifpaf: TOKIS >!< za te obronne słowa to chyba winko które przywiezie CAMBION wypijemy razem.. oczywiście z VELU razem bo też się wstawił za mną ;] Z POWAŻANIEM WSPÓŁLOKATORKA VELURKA >KAROLINA< Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 (edytowane) Z POWAŻANIEM WSPÓŁLOKATORKA VELURKA >KAROLINA< Hehehehe spokojnie , nie mówiłem tego na serio , przecież goście nie będą wyrzucali gospodarzy, co najwyżej może nastąpić odwrotna sytuacja . Co jak co, ale winko u mnie masz, a jakiś kwiatek też na pewno się znajdzie :cmok: Edytowane 16 stycznia 2008 przez Cambion Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 Z POWAŻANIEM WSPÓŁLOKATORKA VELURKA >KAROLINA< Hehehehe spokojnie , nie mówiłem tego na serio , przecież goście nie będą wyrzucali gospodarzy, co najwyżej może nastąpić odwrotna sytuacja . Co jak co, ale winko u mnie masz, a jakiś kwiatek też na pewno się znajdzie :cmok: No jak już Karolce coś obiecałeś to teraz pamiętaj o tym;)bo nie będe sie z nią o ciebie, bo przy jej :wiking: nastroju to skoncze na :nosze: Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 (edytowane) Co jak co, ale winko u mnie masz, a jakiś kwiatek też na pewno się znajdzie :cmok: Ewa Sonnet o wszystkim sie dowie ;3 Możliwe, że będę mógł zabrać ps3, żeby dać coś od siebie do tego zlotu (pisałem to już Tokisowi na gg, ale nie chcę osta za offtop ) Edytowane 16 stycznia 2008 przez Snake. Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 TOKIS >!< za te obronne słowa to chyba winko które przywiezie CAMBION wypijemy razem.. oczywiście z VELU razem bo też się wstawił za mną ;] Z POWAŻANIEM WSPÓŁLOKATORKA VELURKA >KAROLINA< No raczej;) ale ty podobno już nie pijesz:P???? Cytuj
xjessex 0 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 A szanowna Karolina gra z nami czy może będzie śpiewać ? proszę także vela żeby wypowiedział się na temat umiejętności Karoliny zarówno w grze jak i w śpiewaniu BTW. takie prezenty dla niej to każdy musi przynieść ? Cytuj
tokis 0 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 A szanowna Karolina gra z nami czy może będzie śpiewać ? proszę także vela żeby wypowiedział się na temat umiejętności Karoliny zarówno w grze jak i w śpiewaniu BTW. takie prezenty dla niej to każdy musi przynieść ? Oprócz Valeriana wypowiem się także i ja! Nie liczcie na to że Karolina będzie czesać z nami kombosy - jak gadam przy niej z Tomkiem o frame'ach czy innych krałczdaszkanselach, to ucieka z pokoju A na Singstara tak się ze mną umawiała, a jak co do czego przyszło to stwierdziła że nie ma głosu do śpiewania Ale jak ktoś przyniesie wino i kwiatka, to może zrobi wyjątek...Więc postarać się tam! Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 Ciesze sie na ten zlot tylko będę musiał sie odciąć od tra i woo. Interesuje mnie tylko spotkanie ze znajomymi i pogranie dobrych walk Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 A szanowna Karolina gra z nami czy może będzie śpiewać ? proszę także vela żeby wypowiedział się na temat umiejętności Karoliny zarówno w grze jak i w śpiewaniu BTW. takie prezenty dla niej to każdy musi przynieść ? Karolina żadko spiewa, gra słabo( mówi że sie kiedys nuczy, a co do prezentów to pewnie sie ucieszy z każdego:P Ciesze sie na ten zlot tylko będę musiał sie odciąć od tra i woo. Interesuje mnie tylko spotkanie ze znajomymi i pogranie dobrych walk A ja to myslisz że po to by sie nachlać zlot organizuje??(to moge mieć co dzień) Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 Ja myślę że to Karolina dorwała się do Twojego profilu, podczas Twojej nieobecności, i to wszystko organizuje by dostać jakieś prezenty:P. Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 Ja myślę że to Karolina dorwała się do Twojego profilu, podczas Twojej nieobecności, i to wszystko organizuje by dostać jakieś prezenty:P. Normalnie trafiłeś w dziesiątkę, myślałem dokładnie to samo od samego początku. Velu, przyznaj sie... Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 (edytowane) A ja to myslisz że po to by sie nachlać zlot organizuje??(to moge mieć co dzień) Mi chodzi o to żebym porypał Robsona i Szypera . . . a potem z Tomusiem wydać sie do monopola . . . a z rana wygrać z Gajdą i Swayem ;p (i tak spi'erdolę wyjście z grupy) Zagrał kilkadziesiąt wspaniałych freeplayów z Tokisem, Dannte, Velurkiem, Gomezem (fajne gadki mamy o Bobie ) . . . i wszystkimi tam zgromadzonymi . . . Edytowane 16 stycznia 2008 przez Bażant Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 BTW. takie prezenty dla niej to każdy musi przynieść ? Ej no bez przesady aż tyle wina nie wypije :shifty: ...aleee kwiatek może być A na Singstara tak się ze mną umawiała, a jak co do czego przyszło to stwierdziła że nie ma głosu do śpiewania Ale jak ktoś przyniesie wino i kwiatka, to może zrobi wyjątek...Więc postarać się tam! Qbusiu Mój Drogi na te spiewy to ja sie z TOBA umawialam...a nie w dodatku z reszta w pakiecie >!< W sylwka opusciles moje "spiewanie" Velciu potwierdzi :] Ja myślę że to Karolina dorwała się do Twojego profilu, podczas Twojej nieobecności, i to wszystko organizuje by dostać jakieś prezenty:P. Sluuuuuuuchaj Kolego :lol2: WSPÓŁLOKATORKA Cytuj
xjessex 0 Opublikowano 16 stycznia 2008 Opublikowano 16 stycznia 2008 Ja myślę że to Karolina dorwała się do Twojego profilu, podczas Twojej nieobecności, i to wszystko organizuje by dostać jakieś prezenty:P. Trafna uwaga bynajmniej... coś zorganizujemy xD pod warunkiem że zaśpiewa A ja to myslisz że po to by sie nachlać zlot organizuje??(to moge mieć co dzień) Mi chodzi o to żebym porypał Robsona i Szypera . . . a potem z Tomusiem wydać sie do monopola . . . a z rana wygrać z Gajdą i Swayem ;p (i tak spi'erdolę wyjście z grupy) Zagrał kilkadziesiąt wspaniałych freeplayów z Tokisem, Dannte, Velurkiem, Gomezem (fajne gadki mamy o Bobie ) . . . i wszystkimi tam zgromadzonymi . . . No mistrzu... wymieniłeś ludzi z Poznania na samym czele a mnie tam nie było ? nie jestem godzien gry przeciw tobie ? zobaczymy... zobaczymy... Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 17 stycznia 2008 Opublikowano 17 stycznia 2008 Ja to mysle że Karolina to nie jest od spiewania czy od grania (chyba że na nerwach :wtf: wam:P-to tajna broń TLT :spox: , będzie was zagadywać :song: i spijać :piwo: nektarem bogów )ONA JEST OD TEGO ABY PIĘKNIE :slinotok: :bow: :jupi: WYGLĄDAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(i zwracać na siebie uwage :evil2: :neko: kiedy my będziemy wam kasować :wkurzony: kreski ) Hitler też miał swoje WonderWafe :puk: , to i TLT nie będzie gorsze:P:P :] :1pl: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi