Bażant 0 Opublikowano 18 stycznia 2008 Opublikowano 18 stycznia 2008 (edytowane) do kasacji , , , Edytowane 18 stycznia 2008 przez Bażant Cytuj
misiaj 0 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Może z Mastachim zawitamy u Was jak będziemy jechać to wezmę swoją PS3 kto ma ps3 a nie ma dr ? ja mogę udostępnic profil z dr (w palu bez online) za głupie powiedzmy 10zł pomyśl nadtym VeluriaN i sie odezwij czy coś będziemy działać see you ... Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Velu dopisz do Listy Shinji-kun'a razem z PS3 THX Shin :o domo arigato ^_^ A Właśnie jest Singstar, jest Wazoon to mam jeszcze pytanko odnośnie JapanAV Night Będzie co najmniej trzech Zbo od Azjatek, a na Dodatek ma Przyjechać Aya Hirayama więc JAVN musi być koniecznie ^_^ Jak chcesz coś na wazoonie urządzić to sie tym zajmij;) To ty sie tym zajmij, wkońcu jako naczelny ZOA i ojciec założyciel jesteś do tego zobowiązany:P Może z Mastachim zawitamy u Was jak będziemy jechać to wezmę swoją PS3 kto ma ps3 a nie ma dr ? ja mogę udostępnic profil z dr (w palu bez online) za głupie powiedzmy 10zł pomyśl nadtym VeluriaN i sie odezwij czy coś będziemy działaćsee you ... Jesli przytargacie PS3 to postaram sie was wrzucić ale ZAMYKAM JUŻ LISTE bo ludzi za dużo...a do tego pare ukrytych osobistości:P:P A co do tej DR'ki za 10zł to chyba mam jedną chętną osobe:P:P Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Oki ale będę potrzebował jeden TV i DVD Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 OFICJALNA LISTA UCZESTNIKÓW -LISTA JUŻ ZAMKNIĘTA, CZEKAM TYLKO NA INFO JESZCZE OD 2ÓCH OSÓB Aya Hirayama;) Swaya-Arena Wojtaro-Arena(nie wiadomo jeszcze czy będzie mógł) Cambiona-Arena Ravemana+Monika-Arena Tenshi-TCT Robsona-TCT Bocian-TCT Krakersa-TCT Szypera-TCT xjessex-Poznań Gajde-Opole Cisu-Opole+honorowy TLT Gubu-Rzepin?? Liberty'ego-elbląg Pycha-Radymno Snake'a Nevan misiaj shinji-kun Tokis-TLT Dante-TLT Gomez-TLT Velu-TLT Trzeba zrobić liste sprzętu, mój znajomy ma PS3 ale....bez Tekkena , choć pewnie by wzioł PS3: Snake(dzięki stary) Gajda(thx) Swayuś(chyba nie będzie problemu?Dzięki za wsparcie ostatnim razem, tym razem będe leprzy;)) Bocian-TCT (Dzięki) Sinji-kun-Dzięki Misiaj-DZięki Licze na wszyskie osoby mające PS3 na kwadracie(Tenshi ,Robson??macie prawda?Krakers czy ci sie uda swoją sztuke przytargać czy nie to i tak THX postaraj sie załatwić TV'ki Ja X 3 (duże) Tokis x 2-3 Dante X 1 W razie potrzeby chłopaki z WAWy służą jeszcze kolejnymi TV ale chyba sie i bez tego obejdzie;)(dzięki za życzliwość i całą pomoc chłopaki) PS2 ja-X 1 Tokis-X 1 Gomez-X 1 PSP+T5DR Dante84nf Gomez też mam DRke ale mi PSP padło więc jak ktoś nie ma Tekkena a ma PSP to niech mówi Przejściówki- Dante84nf Swayuś??? DI Raveman Każdej osobie za sprzęt ekipa TLT dziękuje PANOWIE SĄ JUŻ 6 STANOWISKA Z PS3 Cytuj
misiaj 0 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Dobra to wraźie czego pamiętaj że jeszcze 2 rezerwowe osoby są z plejakiem a kolejny plejak to mniej czekania na to aby zagrać ba i jeszcze odpalę dr twojemu kolesiowi za śmieszną dyszkę i kolejny plejak z dr , pewno parę osób się wykruszy i nieprzyjedzie jak coś to pisz na gg bo na forum zanim się dogadamy to wiesz jak to bedzie wyglądać :spox: Do usłyszenia . Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 19 stycznia 2008 Opublikowano 19 stycznia 2008 Ja ze swojej strony dodaje PS2 i PSP z DR. Cytuj
xjessex 0 Opublikowano 20 stycznia 2008 Opublikowano 20 stycznia 2008 Velu zmien moja ksywę na po prostu JeSSe ixy są bo nie mogłem dać takiego nicka. z uwagi na ewidencję takiego już na forum... zresztą każdy wie OCB ^_^ Poza tym, jaką ty masz chatę że to wszystko pomieścisz ? xD Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 21 stycznia 2008 Opublikowano 21 stycznia 2008 Poza tym, jaką ty masz chatę że to wszystko pomieścisz ? xD Nie martw się, Tomek to duży chłopak i zawsze ma rewelacyjne pomysły. NIE MA STRESU Cytuj
xjessex 0 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 Poza tym, jaką ty masz chatę że to wszystko pomieścisz ? xD Nie martw się, Tomek to duży chłopak i zawsze ma rewelacyjne pomysły. NIE MA STRESU Stwierdzenie że jest duży raczej mnie nie satysfakcjonuje xD chyba nie będziemy siedzieć na nim ? xD Ok ^_^ jak ma dużą chatę i fajne pomysły to się chyba nie ma o co martwić Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 Ok ^_^ jak ma dużą chatę i fajne pomysły to się chyba nie ma o co martwić To że "duży" chodziło mi o to że potrafi sie zorganizować, z resztą koniec tematu. BĘDZIE DOBRZE :-) Cytuj
Pezmo 0 Opublikowano 22 stycznia 2008 Opublikowano 22 stycznia 2008 (edytowane) hmmm .. widze że lista zamknięta a szkoda bo również bym był chętny tylko ze posiadam tylko pspeka z drka (Velu, Dante gralismy spary na TTT3 na pspekach;] ) Edytowane 22 stycznia 2008 przez Pezmo Cytuj
gubu 0 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 ja chyba raczej nie wiem czy wyrobie by porzyjechac wiec jak cos by ktos inny mógł się pojawić do może na moje miejsce bo tak na 40% bym dał rade a samemu nie chce mi sie pół Polski jechać jakby Cigen miał siano i chciał to bym był na 100% a tak samemu nie chce mi sie jechac - sorka VEL i Dante innym razem Pozdro Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 Oj Gubu nie wygłupiaj sie, dawaj przyjeżdzaj , czym będzie ten zlot bez ciebie??? PS.Co do wbijania sie kolejnych osób w miejsce starych to średnio to widze, poprostu jesli np. 3 osoby nie przyjadą to będzie o te 3 ooby luzniej Cytuj
tokis 0 Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 Ta, nie pitol Gubu! Przyjeżdżaj, bierz brata, nie będziesz żałował - taki zlot się nie zdarza codziennie! Nie każ się prosić.... Cytuj
gubu 0 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 (edytowane) Ale kurde ja mam egzamin 18 a na weekend ten zlot i to mi nie pasuje najbardziej i to jest jeden z czynników i to ze Cigen też nie da raczej rady, zobaczę po 7 lutym i egzaminie jak to będzie ale serio słabo widzę to że się zjawie - miało z tym egzaminem być inaczej ale profesorowi , dziekanowi nie pasowały inne terminy i tak wyszło A jestem na 3 roku licencjata i chce sie bronic w pierwszym terminie wiec odpada to ze będę miał cokolwiek do nadrabiania Edytowane 27 stycznia 2008 przez gubu Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 Spoko rozumiem . Nie musisz się tłumaczyć, każdemu może coś "wyskoczyć". Przykro mi że Cię nie będzie może innym razem Ale za kare że Cie nie będzie masz zdać ten egzamin bo jak nie to wpier.... Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Wygląda na to że Monika nie pojedzie. Więc miejsce się zwolniło. Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 z powodow finansowych na 90% sie nie pojawie, chyba ze uda mi sie do tego czasu zdobyc jakas kase lub sie zapozyczyc to sie zjawie Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Ej pychu liczyłem na to że zmieże sie z twoim Kazem bo musze sie zrewanżować za to że ty mi sie zrewanżowałeś za TTT5:(( Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 no mowie bedzie kasa to przyjade, ale nie obiecuje nie z mojej winy naprawde Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Kurde....dlaczego ja tak późno mam neta ;///, dałoby się mnie dopisać ;] ? wezmę wino i kwiatki Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 Siemka, dzisiaj z ojcem-założycielem łódzkiej sceny(hi Dante) ustaliliśmy troche żeczy na temat zlotu: Jesli wszystko sie potoczy dobrze(a narazie idzie bardzo sprawnie) to powinniśmy mieć ok. 8 stanowisk, postanowiliśmy je podzielić: -4 najleprze stanowiska będą przeznaczone na DR'ke i to na nich będziemy rozgrywać turnieje"główne" -Aby osoby które odpadną z turniejów nie nudziły sie w czasie rozgrywanych turniejów pozostałe stanowiska będą przeznaczone do freeplaay'i z czego jedno stanowisko będzie przeznaczone do miniturniejów w inne gry jak np. Soul Calibur, SF ,GGXX...(w razie dużego zainteresowania można dwa stanowiska postawić na turniej z daną grą)-PISZCIE JAKIE TURNIEJE CHCECIE ZORGANIZOWAĆ, W CO POGRAĆ POZA DR'ką -między turniejami głównymi (i piciem i ogólną zabawą) stanowiska turniejowe będą oczywiście służyć do freeplayów DR'ki:)) TURNIEJE GŁÓWNE: -Tekken 5 DR turniej singlowy (przewidywana godz. rozpoczęcia to 14sta, chyba ze ktos pózniej przyjedzie, to poczekamy, liczymy że turniej potrwa ok. 5h-SOBOTA) -Tekken 5 DR-SBO-(rozpoczniemy ok. godzine po turnieju singla, rozegramy tylko pierwszą runde w sobote aby skonczyć w niedziele-konczrnie go w sobote na bombie byłoby głupie i wypaczyłoby wyniki,początek w sobote ok. 20, koniec rundy 1 ok. 21) -DREWNO(turniej rozgrywany mokujinami czyli na luzie 4fun-start ok 30min. po koncu pierwszej rundy SBO w sobote) Zasady turniejów: -Tekken 5 DR turniej singlowy : - pierwsza runda 4 grupy po ok.6 osób-3rundy do 3 zwycięstw, 60 sek,100%,wychodzą 4 osoby. - kolejne rundy DE aż do finału 3rundy do 3 zwycięstw, 60 sek,100% -WIELKI FINAŁ - do 5 zwycięstw 5 rund, 90 sek., 150%(jesli w finale spotkają sie osoby z których jedna wyszła z DE a została do niej zepchnięta przez drugiego finaliste to NIE MA ODRABIANIA STRAT) -Tekken DR-SBO -Drużyny 4 osobowe. -Turniej rozgrywany metodą DE -Każda osoba deklaróje jedną postać, a każda drużyna jedną stałą kolejność zawodników. -Gramy do jednego wygranego meczu między drużynami,każdy mecz między zawodnikami 2 rundy do 2-óch zwycięstw,60sek. 100%,przegrany zawodnik odpada,wygrywa drużyna która wyeliminuje wszystkich zawodników przeciwnika -Finał- Gramy do jednego wygranego meczu między drużynami,każdy mecz między zawodnikami 3 rundy do 2-óch zwycięstw,80sek,120%przegrany zawodnik odpada,wygrywa drużyna która wyeliminuje wszystkich zawodników przeciwnika Tekken-Drewno(Pinokio-cup??) -Turniej rozgrywany tylko i wyłącznie Mokujinami,prowadzi Dante,szczeguły wkrótce,pytać sie jego. NAGRODY I WPISOWE: -Wpisowe na zlot 15zł. Płaci każdy, nawet ja. -Nagrody poza Waz00nem za turniej singlowy DR'ki to 10zł i 5zł za SBO od każdej osoby pobrane z wpisowego i podzielone w następujący sposób: 1 miejsce-50% puli z turnieju 2 miejsce-30% puli z turnieju 3 miejsce-20% puli z turnieju -Nagrodą za turniej Drewna funduje Dante(cośtam wymyślił, jakiś smieszny upominek chyba:P) PRZYPOMINAM WSZYSKIM ABY W MIARE MOŻLIWOŚCI KAŻDY ZAŁATWIŁ SOBIE JAKIEŚ ŚPIWORY LUB KOCE I ZAOPATRZYŁ SIE W JAKIEŚ ZUPKI CHIŃSKIE LUB COŚ CO SIE NADAJE DO MIKROFALI Cytuj
tokis 0 Opublikowano 1 lutego 2008 Opublikowano 1 lutego 2008 No widzę, że dwie tęgie głowy usiadły, podumały i wymyśliły! Fajnie Tomek żeś w końcu coś napisał nt. samej organizacji, zasady są sprecyzowane wreszcie! Zobaczymy czy przy takich regułach uda sie rzeczywiście rozegrać wszystko przed północą Mam nadzieję że nikt się nie rozmyślił jeszcze? Ja chciałem jeszcze odnośnie innych gier: samemu lubię grać w PESa, (jak i zresztą Velu) więc może wśród tych wszystkich osób które się zjawią znalazłoby się parę chętnych żeby przyciąć miniturniej o jakąś flachę(wjazd 5 zeta, pita wspólnie :piwo: )? Ewentualnie widzę jeszcze opcje pyknięcia w np. DBZ:BT3 (bo swego czasu zajawiony Goku i jego ekipą byłem, a gierka w sumie spoko - zero konkurencji ). Sprawdzę też się w SC3, może Burnout jakiś? Wiem, że to nie Extreme Party, głowną atrakcją jest Tekken, ale umilać czas sobie można w co innego, jeśli ktoś(tak jak ja) jest cienki w DRa No i oczywiście nie wyobrażam sobie że po tych wszystkich turniejach nie znajdziemy czasu żeby wykrzyczeć te wszystkie alkohole i przyciąć w Singstara! Do zobaczenia za dwa tygodnie! Cytuj
Di 839 Opublikowano 1 lutego 2008 Autor Opublikowano 1 lutego 2008 Arenianie, może chcecie jutro popraktisować po południu w DR-a? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi