VeluriaN 1 Opublikowano 22 lutego 2008 Opublikowano 22 lutego 2008 mam na całe szczęście te filmiki ale dalej net sie kopie, jutro wam je dam tokisowi Cytuj
*BociaN* 0 Opublikowano 23 lutego 2008 Opublikowano 23 lutego 2008 Oby Velu trzymam za słowo Przy jakieś okazji prosiłbym o wszystkie walki na cd'ku Byłbym wdzięczny Cytuj
gubu 0 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 Szkoda ze się w Łodzi nie pojawiłem ;/ ale cóż egzamin był ważniejszy do sparingowych przyjemności i melanżu jeszcze kiedyś okazja na pewno będzie wiec sie nadrobi a Dante obijać mnie nie masz powodu bo z egzaminu dostałem 4+ wiec i z czystym kontem zacząłem ostatni semestr w CP w Słubicach i jak wszystko pójdzie dobrze to pójdę od października na dzienne 2 lata do Poznania wiec se pogram pewnie trochę z TCT i do Łodzi też będzie bliżej te 150 km . Szkoda ze mam takie nędzne połączenie z Bełchatowem bo głownie przez to się tam nie zjawie nie chce mi sie po 10 -13 h podróżować w jedna stronę bo taka kila z połączeniami jest z Rzepina i gratulacje dala podiumowiczów mini turnieju Cytuj
szyper 0 Opublikowano 24 lutego 2008 Opublikowano 24 lutego 2008 wow, gubu w poznianiu. juz pare osob mi mowilo ze zacznie studiowac u nas. Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 25 lutego 2008 Opublikowano 25 lutego 2008 Co do zrzucania walk i zdjęc TERAZ WSZYSTKO MA TOKIS A JA NIC, ON BĘDZIE WRZUCAŁ Cytuj
tokis 0 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 (edytowane) No! Ostatecznie udało mi się wrzucić część walk z Waz00na na YT! Jako wstępniak, na zaostrzenie apetytu, przedstawiamy walkę bedącą w sumie teatrem jednego zawodnika - reprezentant Opola nie dał przeciwnikowi większych szans : Mashter(Law) vs Gajda(Hwoarang) A teraz radujcie się ludkowie bo oto nadchodzi najbardziej oczekiwane spotkanie: Boskon(Nina,Anna,Law) vs Bocian(Marduk) 1 Boskon(Nina,Anna,Law) vs Bocian(Marduk) 2 Hehe, sławetne momenty #1(7:01) - ślinotok :slinotok: i #2(9:20) - ekstaza :crazy: , jak słychać spotkały się z wielkim entuzjazmem publiczności :lol2: ! Niestety, z przyczyn ode mnie niezależnych, walka ta nie została nagrana do końca, więc musicie nam uwierzyć że wygrał Boskon! Jaki tam był wynik? 4:2, 4:3? Kolejny półfinał to: Matt(Steve) vs Nevan(Anna) Jeszcze raz gratsy dla Nevana - perfect na Mateuszu na wejście to COŚ! Dobry też komentarz ktoś wygłosił(1:45), to Mashter był czy kto? Na zakończenie chyba najbardziej wyrównana walka turnieju - tak naprawdę obydwaj fighterzy zasłużyli na to trzecie miejsce, jednak minimalnie wygrał Alex: Bocian(Marduk) vs Nevan(Anna) 1 Póki co to wszystko, finał i resztę materiałów wrzucę wieczorem, w domu, bo póki co siedzę w pracy a net tu mam wolny jak reforma opieki zdrowotnej w Polsce Tak więc stay tuned! Edytowane 26 lutego 2008 przez tokis Cytuj
*BociaN* 0 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Jaki tam był wynik? 4:2, 4:3? Niestety 4:3 Cytuj
szyper 0 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 n/c na to co sie stalo w tej dziewiatej minucie. Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Matt był pewny wygranej i chciał się troszeczkę pobawić. W czym problem? Cytuj
szyper 0 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 mowie o walce Bocian - Boskon* Cytuj
Artix 1 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 Bocian, ja się nie dziwię, że następne walki przegrałeś, bo ja też miałbym problem żeby pozbierać się po czymś takim. Aż się za głowę złapałem, jak zobaczyłem tę końcówkę pierwszego filmika . To jest po prostu esencja słowa "fuks" XD. Cytuj
tokis 0 Opublikowano 26 lutego 2008 Opublikowano 26 lutego 2008 (edytowane) Okej, tak jak obiecałem leci reszta materiałów z Waz00n Cup: - walka o 3. miejsce, część druga. Oraz, niezwykle porywający FINAŁ: Plus bonus: - Faza grupowa Jeśli ktoś się przyznaje do tej walki, niech da znać PMką lub na forum ewentualnie, to się zedytuje! I na zakończenie rarytas! Życiowe rozmowy przy wódce - ekipa z Wawy=dobre chłopaki, trza się ustawić rychło! Więcej materiałów nie mam, jeszcze chyba jakieś dwa zdjęcia uczestników turnieju(bez Dante, ciecia ), jak ktoś chce to niech da znać! Pozdro pozdro, dobry był zlocik! Edytowane 27 lutego 2008 przez tokis Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 27 lutego 2008 Opublikowano 27 lutego 2008 Ta walka "Sway(AK) vs ???(DJ)" - to sway vs. mashter - faza grupowa. Wrzuć zdjęcia grupowe też Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 Pozdro jeszcze raz dla wszystkich, starych i nowych znajomych - wpadajcie w sierpniu do Łodzi, bo Velurian ma wolną chatę i można pograć parę dni na luzie! :o ... kiedy dokładnie? Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 Tak jak mówiłem - też się piszę Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 No, a piwo w ogródku na Piotrkowskiej po... 4zł. Raj na ziemi!!! Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 Racja zapraszamy:) pogadam o tym z Velurianem . Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 Ja, Sway i Cambion chętnie wpadniemy. Jeśli chodzi o innych to nie wiem. Jak będzie Gajda, Puchu, Krakers itd to będzie już spoko zabawa. Cytuj
tokis 0 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 Velu ma wolne do 20 sierpnia chyba, tak więc czasu mamy sporo. Lokalizacja wszystkim znana(no prawie wszystkim) więc z tym też problemu nie ma - myślę że da radę upchnąć z 10-15 osób ale pogadam jeszcze z Tomkiem. Najważniejsza kwestia to kiedy i kto ma czas - myślę że jakiś weekend dałoby radę zarezerwować sobie na wycieczkę do Łodzi! Nie chcę zapraszać konkretnych ludzi, tym bardziej bez konsultacji z gospodarzem, jednak ci co są w tym momencie zainteresowani będą jak najbardziej mile widziani - Pychu, Krakers(ktoś tam z Poznania jeszcze)? Bo że Wawa wpadnie to nie ulega wątpliowości! :piwo: Gajda, Nevan może by też byli chcieli zajrzeć. Piszcie sugestie odnośnie terminu! Stay tuned! Cytuj
zajman 18 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 JAk nevan jedzie to ja też chce :] Cytuj
szyper 0 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 ja bym mogl jak by to byl gdzies 3 tydzien sieprnia. ale to nie wiem jak innym pasuje. Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 Wybralbym sie tez. Tylko nie wiem jak z wolnym bede mial. Moze sie uda Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 Sądzę, że jeszcze kilka osób z Poznania chętnie by przyjechało. Co do daty to proponowałbym jakiś weekend w połowie sierpnia Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 (edytowane) 15-16-17 sierpnia ? ^_^ Edytowane 24 lipca 2008 przez Dante84 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi