Mastachi 75 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 Wlasnie patrzylem, 15 to swieto! Wiec dla pracujacych jest idealnie Cytuj
szyper 0 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 moze na jeden dzien, lub dzien plus nocka bym sie zjawil. Zobaczymy. Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 25 lipca 2008 Opublikowano 25 lipca 2008 15-16-17 sierpnia ? ^_^ Dla mnie smerfastycznie Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 26 lipca 2008 Opublikowano 26 lipca 2008 (edytowane) JAk nevan jedzie to ja też chce :] 16-17 sierpnia będzie Cream Fields we Wrocławiu. Ciężki orzech do zgryzienia. Ale pewnie wybiorę zlot To czy się zjawię zależy od tego, czy dostanę niebawem pracę a w konsekwencji urlop. Tak czy inaczej zjawię się bardzo chętnie, poprzedni zlot u Vela wspominam naprawdę dobrze. @Zajman - Jak coś to wpadaj do mnie przed turniejem z konsolą i pojedziemy razem do Łodzi. Edytowane 26 lipca 2008 przez Nevan Cytuj
Duo 0 Opublikowano 27 lipca 2008 Opublikowano 27 lipca 2008 z chęcią bym wpadł 8) ostatni zlot był naprawdę nice Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 elo,elo Moze ja sie wkoncu wypowiem puki mi net chce jazyc.... Termin 15-17 moglby byc Jedyne problemy jakie mam to- Wspollokatorka(po ostatnim zlocie sie ostro pocielismy o bajzel w domu jaki zostal) ,wiekszym problemem i ciezszym do obejscia jest moja somsiadka z ktora mam wspolny przedpokoj i strasznie drze ryja(ostatnio mi grozi ze zalatwi mi exmisje) A do tego nie wiem jak gosci "segregowac" Bo mam wielu znajomych ktorych bym chcial zaprosic a miejsc naprawde malo LISTA OSOB KTORE JA CHCIALBYM ZAPROSIC JAKO -MOICH-GOSCI I KTORE MAJA DO MNIE WJAZD NA GWARANCIE"" SWAY ROBSON TENSHI MATT DEVIL DI RAVEMAN CAMBION(KTOS JESZCZE Z WAWY???) GAJDA!!! NEVAN SOLO SCOOP EQUESTER KRAKERS SZYPER GREY-FOX PYCHU To sa osoby ktore chce zaprosic w pierwszej kolejnosci,moze kogos przegapilem wiec przypominac sie!!!A osoby ktore zapisalem na liscie NIECH PISZA CZY SA ZAINTERESOWANE PRZYJAZDEM,INNE OSOBY BEDA WPISYWANE W MIEJSCE TYCH CO NIE MOGA CHCIALBYM ABY OSOB NIE BYLO WIECEJ NIZ OK.15 PRZEPRASZAM RESZTE Cytuj
Di 839 Opublikowano 28 lipca 2008 Autor Opublikowano 28 lipca 2008 Tomku, dziękuję za zaproszenie, ale wiesz jak to jest - SC4 tuż tuż Więc i tym razem mnie zabraknie. Cytuj
szyper 0 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 jak sianko pozwoli to przyjadę i byłby to 16 sierpień (sobota) z nocką. Cytuj
tokis 0 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Ech, to jest właśnie problem - chciało by się zaprosić wszystkich a miejsca tylko na piętnastu... Uwierzcie nam, że wcale nie jest łatwo komuś odmawiać i z góry chcieliśmy przeprosić tych, którzy na listę się nie załapią. Ale jak większość wie, będzie to domowe granie, co w obliczu kłopotów z sąsiadką i niechęcią Karoliny do takich wielkoformatowych zlotów, stawia nas w niezręcznej sytuacji - musimy ograniczyć skład osób, które ostatecznie do nas przybędą. Zakładam jednak, że z listy którą zasugerował Tomek wypiszę się kilka osób(vide: Di, cieć) i na ich miejsce weźmie się kogoś innego, wiec ostatecznie jeszcze nic nie przesądzone. Dziś zbiera się rada Trzech Króli(czyli ja, Velu i Dante), gdzie postaramy sie wydumać jak to ostatecznie będzie wyglądało. Prosimy więc WSZYSTKICH was o wyrozumiałość, zaś osoby z powyższej listy o jak najszybsze wypowiedzenie się w kwestii przybycia...i support'owania nas konsolą - my w Łodzi mamy dwie PS3, Gajda i Sway pewnie dadzą sie przekonać do wzięcia swoich, ale żeby się grało płynnie i przyjemnie dobrze by było mieć ostatecznie 6-7 sztuk. Zastanówcie sie więc, proszę, czy możemy w tej kwestii liczyć na waszą pomoc! Więcej informacji jutro! Pozdro! Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Chcialbym napisac ze to zlot dla naszych znajomych i paru osob zapomnialem wpisac na liste (Pitrex,Liber,Mashter...) i juz dostaje PM z zazaleniami. PROSZE NIECH WSZYSCY ZROZUMIEJOM ZE MAM ZWYKLA CHATE I SASIADOW GROZACYCH POLICJA WIEC NIE MOGE ZAPROSIC KAZDEGO KTO KOCHA GRAC W TEKKENA. Juz lista osob ktora podalem jest przydlogawa a nawet wszyskich osob na niej nie ma Z warszawy np. Andzej i Wojtaro nie byli wpisani a chyba tez wpadna....sam (pipi)A nie wiem jak z tylu osob wybrac garstke,jak ktos wie -jak ,to niech da znac bo zapewniam wszyskich ze nikt by nie chcial byc w mojej sytuacji Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 zrób turniej w T30nline i pierwsza 15 wpada do Ciebie xD. Cytuj
szyper 0 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 pitrex, az tak bardzo chcesz nie przyjsc? Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 zrób turniej w T30nline i pierwsza 15 wpada do Ciebie xD. Tak jakby granie online świadczyło o czyimś poziomie. "xD" - fajna emota, lol. Ja bym z chęcią wpadł, ale jak nie to nie. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Velu ja już zakupiłem ps3 wiec jak sie dogadamy co do zassania i zżuty to będę mógł moją konsolkę przynieść (zzuta na dr'a). Mam nadzieje ze ja nie pocałuje klamki u ciebie pomimo że mnie na liście nie było. Jeszcze nie wiem dokładnie ale jak majne matten nie będzie miała nic przeciwko to mogę spróbować przekimać ze 2 max 3 osoby-nic nie obiecuje. Cytuj
Pitrex 1 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 zrób turniej w T30nline i pierwsza 15 wpada do Ciebie xD. Tak jakby granie online świadczyło o czyimś poziomie. "xD" - fajna emota, lol. Ja bym z chęcią wpadł, ale jak nie to nie. To był sarkazm ;P co ty 1 raz wydzisz tą emote ? i po co znowu wp.ieprzasz się w rozmowe ? Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 28 lipca 2008 Opublikowano 28 lipca 2008 Szczerze mówiąc to jeżeli Velu ma taką sytuację z sąsiadami i z Karoliną (wszyscy ostatnio jej naobiecywali kwiaty a i tak nikt nie kupił ) to uważam, że jeżeli ktoś z tej listy stwierdzi, że nie przyjeżdża (np. Di) to powinien być zastąpiony 1 osobą, a nie 20 - żeby liczba graczy nie przekroczyła 15. Nie zrozumcie mnie źle - bardzo bym chciał, żeby na taki zlot mógł przyjechać każdy, ale znam takie sytuacje z Poznania (np. nocki u Odyna) gdzie przeludnienie kończy się zwyczajnie kiepsko. Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 Szczerze mówiąc to jeżeli Velu ma taką sytuację z sąsiadami i z Karoliną (wszyscy ostatnio jej naobiecywali kwiaty a i tak nikt nie kupił ) to uważam, że jeżeli ktoś z tej listy stwierdzi, że nie przyjeżdża (np. Di) to powinien być zastąpiony 1 osobą, a nie 20 - żeby liczba graczy nie przekroczyła 15. Nie zrozumcie mnie źle - bardzo bym chciał, żeby na taki zlot mógł przyjechać każdy, ale znam takie sytuacje z Poznania (np. nocki u Odyna) gdzie przeludnienie kończy się zwyczajnie kiepsko. Ciastek dobrze prawi,polac mu miodu!!! Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 ja bede napewno i moge wziac jedna PS2 (jakby ktos chcial pograc w 3rd strike lub cvs2, ewentualnie ssf2turbo to chetnie zabiore konsolke (pstwo xD ) Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 Z ostatniej chwili - właśnie dowiedziałem się, że dostałem pracę. Zaczynam od poniedziałku. @Velu - jak tylko będę wiedział jak wygląda sytuacja z urlopem na 15-17 sierpnia, będę w stanie potwierdzić moją obecność. Postaram się dać Ci znać jak najszybciej, byś w razie czego mógł pomyśleć o kimś na moje miejsce. Nie ukrywam jednak, że bardzo chciałbym do Was przyjechać. Cytuj
tokis 0 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Widzę, że temat trochę "ostygł", niemniej wciąż jesteśmy chętni urządzić jakieś granko - dlatego proszę wszystkich których Velu wymienił na liście kilka postów wcześniej, o odezwanie się(czy to PMką DO MNIE czy też w tym temacie) odnośnie potwierdzenia swego przybycia. Oczywiście pomijam tych, którzy już się zapowiedzieli, czyli: - Warszawiacy - Sway, Cambion, Raveman(bez Di, ale nie wiem jak Andrzej i Wojtek) - Krakers(z konsolą, jak mówiłeś?) - Szyper - Pychu - Gajda(nie gadałem z nim, ale on zawsze jest ) Reszta to wielki znak zapytania...Tak więc fajnie by było jakbyście znaleźli czas w weekend żeby się jakoś ustosunkować do naszego zaproszenia - mając listę gości będzie nam łatwiej wszystko porządnie i spokojnie zorganizować! Wiem, że niektórzy z was są zajęci, ale czas też ucieka i jeśli nie potwierdzicie przybycia, po prostu Velu zamknie listę i weźmie się kogoś innego w to miejsce! Czekamy więc na waszą odpowiedź, mając nadzieję że uda się pograć w dobrym gronie! Pozdro! Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Ja wpadnę z konsolą na bank - pogadam jeszcze z Grey Foxem i El Szyperinio. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Ja się piszę, mimo że nie ma mnie na liście, może Velu zapomniał po prostu ;] Jeżeli brakuje konsol to też pewnie moge zaoferować swoją. Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Ja też wpadam na bank. Bedę akurat wracał znad morza to zachacze o Warszawke i zabiore chłopaków. Bedziemy we czterech: ja, Bażant, Sway (od teraz: SwayMeMore :baby: ) i Andrzej, więc jesli znajdzie sie dla nas miejsce to będziemy za(pipi)iście wdzięczni. I pamiętajcie... Warszawa pozdrawia Łódź!!! :piwo: PS. Czy ma być winko dla Karolinki?? Jeśli tak to jakie lubi? Wytrawne, półwytrawne, słodkie??? :spox: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi