tokis 0 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Opublikowano 19 sierpnia 2008 A patrz pan, coś mi świta! Chyba rzeczywiście tak było! A tamten motyw z ułamaną szyjką to z jakiejś innej imprezy wspomnienie! Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Może byście tyle przestali pić i zaczeli żyć tak jak ja. Alkochol jest FEEEEeeee... po co go pijecie XD Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 (edytowane) Ogolnie turniej jak i te kilka dni imprezy byly swietne. Mega szacun dla Vela, Tokisa i Dante za wzorowa organizacje, dobrą bibe i fajny klimacik. I dzienx za czwartek :* Bylo za(pipi)iscie poprostu Nevan i Gajda: wiadome Tokis: z Toba zawsze mega klimat^_^. dzienx za dobre spary na gr8 Kinga, SC4 i pokaz skilla w Singstara ; ). I :* za kibicowanie, "jedziesz solo" +10 do morali =D. Velurian: tak samo - klimacik, dobre spary, transport z/do PKP i piekny fartuszek ;D Dante: dlugie, dobre granie, opieka nad przyjezdymi zulami ; ). Slepy: dobrze Gajda i Nevan mowili, ze mocny z Ciebie koles ^_^ + sluchanie i obsowanie gier Di vs Slepy - bezcenne;) Dzieki za granie w kazdej chwili, wycieczki po alko i w ogole^_- GrayFox: za najlepsza suflerke na turnieju: > nocny bass wybaczysz ( : Fajnie, ze udalo nam sie znow pograc, do nastepnego. Krakers: a nam z kolei sie nie udalo pograc, oprocz SBO kaka^_- nie wiem, jakim cudem CIebie tym razem dopuszczono : P Nowa alternatywa dla Neostrady bedzie wymiatac xp Di: za zbugowana Cole;), spary w tekku (w koncu zagralem: P), wytrzymanie sparow w SC4 ^_-, support w turnieju i wszystkie barki (szczegolnie w SBO ehe) no i oczywiscie Singstara=P Sway (+Natalia): Sway, Loverze! Gratzy za 1st place w turnieju. szkoda, ze ulozylo sie tak, ze nie zdazylismy freeplayow pograc, nastepnym razem obowiazkowo:P Cambion Jak sobie przypomne ten piorun co walna jak stales przy oknie to o_O. Cambion to czlowiek z zelaza (i zasze z humorem : p), ja bym chyba byl reanimowany =P. Mega fajny Singstar! Posparujemy next razem Lil vs Mar, kapa za kape!; ) Snake: aka najdluzszy sen na sali:P, fajnie, ze udalo nam sie pograc, dzieki za spary w SC4 aka Ty grasz ja latam w okolo z 2 ciosami : P. Andrzej: aka Wladca Ryb ( XD ), niezly Hwoarang, za(pipi)isty humor, dzieki za transport bronxow! Keii, Arti, Ola: haha Garnyu ktory byl chcial byc GunJackiem, omaly wlos wtedy full lossa nie bylo, ciezko bylo przestac sie smiac ; ). Puszka po piwie: ktora podnioslem, aby napic sie przed walka z Cambionem, przechylilem, lyk poszedl i wtedy wyszlo na jaw, ze to byla puszka na kiepy ; DDDD lol bede brau Cie.. Tundra - Wiesz, jak pisal Slepy wyzej - kazdy wie, ze 'lubicie' sie z Nevanem (i nie tylko), kilka osob ma swoje zdanie na klimat Twojej osoby, jedni lubia, drudzy nie, trzeci znaja niewiele. Ale wyjasnijmy sobie jedno - naprawde, przestan 'grozic' moim znajomym na forach internetowych, bo o ile Nevan sam sobie swietnie w realu radzi w fighcie, tak jestem niesamowicie uczulony na takie cos i jak bardzo chcesz, to mozna to skonczyc kilkoma lisciami na twarz na jakims turnieju, skoro tak bardzo Cie to jara. A na granie do nas zaprosimy Ciebie (dam znac kiedy bedzie), o ile bedziesz mial ochote wpadniesz - Nevan Ci otworzy drzwi i zobaczymy wszyscy jak sie to potoczy. no i tyle, do nastepnego, mega peace xD. Edytowane 20 sierpnia 2008 przez solo/ng Cytuj
Di 839 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2008 Wiecie, czemu Sway wygrał? Bo trenuje na TYM: http://img229.imageshack.us/my.php?image=s6300069xs8.jpg No i jeszcze dlatego, że ja mu podpowiadałem w finale Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Wiecie, czemu Sway wygrał? Bo trenuje na TYM: http://img229.imageshack.us/my.php?image=s6300069xs8.jpg No i jeszcze dlatego, że ja mu podpowiadałem w finale Fajnie, Di. Masz u mnie piwo z kiepami Cytuj
Keii 0 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Thundra-Zważ pan z kim bąblujesz , bo jak ci z windy na mazak wyjade to namiaru na kwadrat nie chwycisz.xxxD - troche więziennej grypsery tu zagościło xxxD A tak do rzeczy to poprostu ogarnij z czym i do kogo bo nie ma sensu sie sadzić i puszyć bo dopiero śmiechem będzie jak sie okaże że będziesz Nevana "słodko" przepraszał mówiąc że nie chciałeś . Jak znajde taki automacik z kingiem terz zaczne wymiatać Cytuj
Di 839 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 21 sierpnia 2008 Jeszcze jeden post na temat konfliktu Nevan vs Tundra i polecą warny. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Dlaczego ostatnio jakiekolwiek tego typu rzeczy kończysz na mnie Di ?? A tak "o" nie mam żadnego warna to poprosze o jeden. Cytuj
Di 839 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 21 sierpnia 2008 Nie, nie kończę na Tobie. Nie offtopujcie, ok? Cytuj
tokis 0 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 A ja, może wszystkich zdziwię ale stanę w obronie kolegi o xywie Tundra - dajcie spokój chłopaki, jakbyście WY się czuli będąc obiektem nagonki czy też publicznego grożenia? Hę? Nieznane mi są szczegóły konfliktu Nevan - Tundra, ale wiem tylko że pierwszego znam i szanuje, drugiego poznałem i wygląda na wporzo młodego człowieka, który chciałby zaistnieć na scenie. I tyle. Nie wcinam się w całą sprawę, nawołuje jedynie żeby skończyć z tą farsą. Albo przynajmniej nie wywlekać tego na forum. @Keii - ty Łysy akurat masz najmniej do powiedzenia w całej sprawie więc nie kozacz chłopak! Bo cię Tokis tak urządzi że xywkę którą nosisz będziesz wreszcie nosił zasłużenie - mam Phillishave'a co tnie jak Masamune! Dobra Di, dawaj tego warna! Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Wiecie, czemu Sway wygrał? Bo trenuje na TYM: http://img229.imageshack.us/my.php?image=s6300069xs8.jpg Nie offtopujcie, ok? OK Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Dobra Di, dawaj tego warna! Nie licz na to, Di ubóstwia mi dawać warny Wiec nawet jakbym nic nie pisał to 20% zawsze można mi walnąć Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Thundra-Zważ pan z kim bąblujesz , bo jak ci z windy na mazak wyjade to namiaru na kwadrat nie chwycisz.xxxD - troche więziennej grypsery tu zagościło xxxD A tak do rzeczy to poprostu ogarnij z czym i do kogo bo nie ma sensu sie sadzić i puszyć bo dopiero śmiechem będzie jak sie okaże że będziesz Nevana "słodko" przepraszał mówiąc że nie chciałeś . Jak znajde taki automacik z kingiem terz zaczne wymiatać Jak to w pięknych baśniach bywa, księżniczka pokonała smoka i wszyscy zaraz umarli... A tak na serio, to żeśmy się dogadali z Tundrą i jest spokój. Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Jak to bylo w reklamie.... Impossible is nothing:D Cytuj
Keii 0 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 (edytowane) No i dobrze zescie sie dogadali wreszcie moze teraz Mr.Di postawi mi warna za kontynuacje tematu (Joke). No i jeszcze zapomniałeś Nevan że świstak poszedł siedzieć za sreberka z przemytu ---> pomyśl nad jakimś tournamen u was w[oka troche sie mi sie po(pipi)ało ale to nic do wrocka też bym pojechał xxxD] ERROR---Katowicach---\ERROR/ bo dawno tam nie byłem a przydałaby się jakaś okazja do odwiedzenia znajomych . A ty sie Valerian nie czepiaj każdemu może sie zdażyć. W tym pozdrowienia dla Snaka który zjadł pół parówki nie obierając jej xD. Edytowane 28 sierpnia 2008 przez Keii Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 27 sierpnia 2008 Opublikowano 27 sierpnia 2008 pomyśl nad jakimś tournamen u was w Katowicach bo dawno tam nie byłem a przydałaby się jakaś okazja do odwiedzenia znajomych . W Katowicach?? On jest z Wrocławia:P:P Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 W Katowicach to główną atrakcja turystyczną jest kebab i solarium Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 (edytowane) UWAGA 6,7,8 LUTEGO W ŁODZI ODBĘDZIE SIE KOLEJNA EDYCJA "WAZOON-CUP4" DLA NIEWTAJEMNICZONYCH NAPISZE ŻE JEST TO DUŻY DOMOWY ZLOT FANÓW TEKKA ODBĘDZIE SIE OCZYWIŚCIE TAM TURNIEJ : WIADOMO, TURNIEJ JEST DOMOWY WIĘC ILOŚĆ OSÓB OGRANICZONA POSTARAMY SIE ABY BYŁO CONAJMNIEJ 5 (MOŻE WIĘCEJ STANOWISK) KAŻDY WIE JAK JEST NA WAZOONACH WIĘC SIE NIE ROZPISUJE WPISOWE NA TURNIEJ TO 20ZŁ(NAGRODY DZIELIMY PO 50%-1,30%-2,20%-3) LISTA UCZESTNIKÓW -GAJDA-OPOLE -BORYS-OPOLE -BART-OPOLE -SWAYMAN-A-TEAM?? -CAMBION-A-TEAM -RAVEMAN-A-TEAM -DI-A-TEAM?? -ANA -ANDRZEJ-A-TEAM -NEVAN-WROCŁAW -SOLO-DZIERŻONIÓW -EQUESTER -KITOS?? -MADI?? -LIBERTY-ELBLĄG -SNAKE-gdańsk?? -DANTE-TLT -GOMEZ-TLT -JUNIOR aka KEII-TLT -CACTUAR ASS-TLT -TOKIS-TLT -MARIO-TLTnoob -HAOS-TLTnoob -VELURIAN aka LOOSER BRACKET-TLT może sie da jeszcze kogoś wepchnąć(ale nie obiecuje) więc jak są chętni to pisać... UWAGA GŁÓWNYM ORGANIZATOREM TEGO ZLOTU TYM RAZEM JEST JUNIOR A JA JESTEM"OJCEM NADZORUJĄCYM" to JUNIOR DECYDUJE KTO MOŻE WPAŚC A KTO NIE:p Edytowane 1 lutego 2009 przez VeluriaN Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 No, ja raczej wpadne ;] A to nie jest przypadkiem 6,7,8 luty? Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 No, ja raczej wpadne ;] A to nie jest przypadkiem 6,7,8 luty? już sie poprawiłem:P dzięki sneju Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 cholera kolejny wazoon na ktorym mnie nie bedzie gdyby nie to, ze 7 mam na nocke do roboty, to bym wpadl bankowo... no nic, wypada zyczyc Wam milej zabawy, kolejny raz... Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 (edytowane) cholera kolejny wazoon na ktorym mnie nie bedzie gdyby nie to, ze 7 mam na nocke do roboty, to bym wpadl bankowo... no nic, wypada zyczyc Wam milej zabawy, kolejny raz... może załatw sobie jakieś wolne;) WYZYWAM SWAYA(RAVEN),GAJDE(KAZ),LIBERA(KAZ),RAVEMANA(JULIA,KAZ),PYCHA(JAK WPADNIE-KAZ) I CELTYCKIEGO TOKISA(raz sie żyje:P CZYM TAM CHCESZ, NIE TRAFILISMY NA SIEBIE NA TURACH TO TERAZ) NA BEERMATCH O 2 PIWA DO 5 WINSÓW SZKODA ZE MATTA NIE BĘDZIE... Edytowane 2 lutego 2009 przez VeluriaN Cytuj
tokis 0 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Ech ziom, mało ci było jobów przez ten weekend? Okej, jak chcesz zagramy, ale kup zawczasu skrzyneczkę! Heh, pochlebiłeś mi, wymieniając moją xywkę wśród tych wszystkich znamienitych graczy! Już nie mogę się doczekać! Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Ech ziom, mało ci było jobów przez ten weekend? Okej, jak chcesz zagramy, ale kup zawczasu skrzyneczkę! Heh, pochlebiłeś mi, wymieniając moją xywkę wśród tych wszystkich znamienitych graczy! Już nie mogę się doczekać! Wiesz doskonale ze ja jestem jedynym graczem z łodzi który w tej chwili może ci w walce o coś spóścić joby, no może jak Dante i Gomez by sie dobrze przygotowali to coś by ci i ugrali ale prawda taka ze ja jestem w stanie ciebie i ty jesteś w stanie mnie pokonać A co do wpisania cie na te liste z takimi graczami jak SWAY,GAJDA itp....to znalazłeś sie na niej dlatego bo stanowisz równie duże wyzwanie a pokonanie ciebie będzie wymagało bezlitosnej i bezwzględnej mądrej gry...co innego ze ostatnimi czasy zasłużyłeś sobie na to by sie tak znaleść Z WYRAZAMI NAJWIĘKSZEGO SZACUNKU I UZNANIA twój oprawca- TLT- VELURIAN ps. zapomniałem że nie jesteś w TLT, mam to wymazać??bo coś cicho siedzisz?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi