Skocz do zawartości

Międzymiastowe granie w Tekkena

Di

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wbijaj snaku bez żadnych oporów - tylko obiecaj mi że nie będziesz wpierdalał parówek w flaku xxxD -tylko przygotuj się na ciężką tyrkę i pomoc w ogarnianiu xD .

"A czy Tobie w domu mama zawsze obiera kiełbasę z flaczka?" xD

Nawet nie wiecie, jak bardzo żałuję, że nie dam rady przyjechać :( Umyjecie Bażantowi plecy?

Opublikowano
Wbijaj snaku bez żadnych oporów - tylko obiecaj mi że nie będziesz wpierdalał parówek w flaku xxxD -tylko przygotuj się na ciężką tyrkę i pomoc w ogarnianiu xD .

"A czy Tobie w domu mama zawsze obiera kiełbasę z flaczka?" xD

Nawet nie wiecie, jak bardzo żałuję, że nie dam rady przyjechać :( Umyjecie Bażantowi plecy?

A od kiedy to Bażant się myje?

Opublikowano (edytowane)

Chciałbym prosić o Przeniesienie tego wątku do nowego tematu o nazwie WazoOn Cup xD

Byłoby bardziej przejrzyście :P

Oto lista osób które jak na razie potwierdziły swoją obecność na 4 WazoOnie :

-GAJDA-OPOLE

-BORYS-OPOLE

-BART-OPOLE

-CAMBION-A-TEAM

-RAVEMAN-A-TEAM

-DI-A-TEAM

-ANA

-ANDRZEJ-A-TEAM

-NEVAN-WROCŁAW

-SOLO-DZIERŻONIÓW

-EQUESTER

-LIBERTY-ELBLĄG

-SNAKE-gdańsk

-Pitrex-Gdańsk

-iCE-Gdańsk

-Pewna pani z Wrocka xxxD - nie pamiętam jak się zwie xD

-Łódź:

-DANTE-TLT

-GOMEZ-TLT

-JUNIOR aka KEII-TLT

-CACTUAR ASS-TLT

-TOKIS-TLT

-MARIO-TLTnoob

-HAOS-TLTnoob

-VELURIAN aka LOOSER BRACKET-TLT

-Niepewni:

-KITOS??

-MADI??

-SWAYMAN-A-TEAM??

-Pychu??

Jeśli kogoś pominąłem to pisać.

Di jak możesz to zabierz ze sobą aparat + statyw.

Edytowane przez Keii
Opublikowano (edytowane)

No właśnie tak by mi najbardziej pasowało, możliwe że już w sobotę pod wieczór będe spadał do Warszawy, bo Ślepy polecił mi sobotnią imprezę w klimatach fetysz/bdsm, na której bardzo chciałbym być :* Ale to się zobaczy jeszcze, pewnie i tak nie oderwe sie od grania.

Co do tej parówy...odczepcie sie, nie każdy jest Makłowiczem ;] Chociaż racja, trzeba być mną żeby jednego wieczoru zepsuć dwa gorące kubki (których instrukcję stanowią trzy schematyczne obrazki) a potem jeszcze zagryźć to parówą we flakonie... epic.

btw. Krakers, z ciekawości wszedłem sobie na wasze forum przez twoją sygnature, troche poczytałem i... ten Fernandoza w końcu był na TTT6? XD

Edytowane przez Snake.
Opublikowano (edytowane)
Velu, mama mówiła że hazard jest zły, więc o nic grać nie będę, za co później mi podziękujesz:P.

a może jednak to piwko będzie miało smak zwycięstwa:P??nie wiesz jak gram teraz:P

Haha, a ja bym z chęcią zobaczył pojedynek Velu vs CzizyChiz ;) Coś mi się wydaje ze byłby wyrównany...

Ja dostaraczam 2 TV, z czego jeden 14 cali(ale do Singstara jak znalazł :)), Soneczkę z DR i listwę też mam. Kurde, tylko ten TV ode mnie by trzeba było przewieźć jakoś...Velu?

Pier**lę, tym razem tak łatwo z nami nie będziecie mieć, Łódź nie spała przez ten cały czas, he he! :solo:

PS. Będzie ten rzutnik? Solo, ziom?

PS2. Aha, proponuje w końcu to przerzucić może do osobnego tematu z Waz00nem w tytule? Co by klarowniej było? :P

Też z chęcią zagram z Libertym...trening czucie gry i ogranie czynią dobrego zawodnika, ciekawe kto ma tego więcej???

Też mysle ze nielada postępy zrobiliśmy

Będzie rzutnik;)

Velur, ja też byłbym chętny na tego beermatcha mishimami. Ale tylko na padzie i tylko po lewej stronie :P Ale to można wpadać już w piątek? Bo mi najbardziej pasuje pociąg w piątek o 8.00, w Łodzi byłbym koło 14.

EDIT: Ale Łukasz, macierzy się chyba nie liczy :P Można co najwyżej obliczyć jej wyznacznik, odwrócić, dodać etc., ale macierz jest przecie zwykłą tablicą dwuwymiarową.

Ale przecież macierz to takie zielone cyferki i literki spadające w dół na czarnym tle...nie?

-looser bracket

lol, co to za koleś? Ja chce z nim zagrać. Luźniejsza drabinka? drabinka luźnych?

przyjmóje beer match;) , graj kim chcesz na czym chcesz:)z jakiej strony chcesz:)

Rzucam wyzwanie Velu ! Cute Xiao vs Kazpsuja :lol:3 rundy do 5 wygranych walk o "biru" 8)

Mój Kazuyamita z chęcią przyjmie wyzwanie tak dobrej xiaou:)

ps. może dante z liberem o bro zagrasz, xiaou vs. xiaou??

Edytowane przez VeluriaN
Opublikowano
dostałam cynk, że "pewna pani z Wrocka" to ja, ale niestety poprawka z filozofii mi wypadła i na pewno mnie nie będzie :(

A to ciekawe... myślałem, że chodziło o Anę ;) Jeśli znajdziesz chwilę to zapraszam na granie - odezwij się przez PM.

Opublikowano (edytowane)
Velur, a Ty byś czasem nie chciał browara odzyskać, albo dwóch, co to po nie ostatnio musiałeś się do osiedlowego wyekwipować? :huh:

Mscisz sie na mnie za tę stówke co żeś ją przeze mnie stracił:P??Trzeba cierpieć dalej...match

VELURIAN VS NEVAN PRZYJĘTY

Ps.ale będzie w(pipi)...:P

Edytowane przez VeluriaN
Opublikowano
Velur, a Ty byś czasem nie chciał browara odzyskać, albo dwóch, co to po nie ostatnio musiałeś się do osiedlowego wyekwipować? :huh:

Mscisz sie na mnie za tę przegraną przezemnie stówke??Trzeba cierpieć dalej...match

VELURIAN VS NEVAN PRZYJĘTY

Ps.ale będzie w(pipi)...:P

A tam...

Opublikowano
A od kiedy to Bażant się myje?

Bażant nawet skarpet nie zmienia więc jak mógłby się myć?? xD

Nie zmienia, bo już zdążyły zrosnąć się ze skórą.

Właściwie macie rację, ale zawsze myję ręce przed sikaniem żeby nie dotykać go brudnymi :P

Opublikowano
-MARIO-TLTnoob

A więc tamten obrazek ma uzasadnienie :D

Pewnie że wezmę, ale będę potrzebował supportu w postaci dodatkowych akumulatorków (paluszki) oraz komputera z nagrywarką DVD, bo mam tylko 2 karty po 4GB.

Rozumiem, że będzie drużynówka. Kto chce mnie? :rolleyes:

Opublikowano

Wreszcie ktoś pomyślał. Zawsze jest weź aparat a potem wychodzą zamazane zdjęcia bo pijaki nie potrafią prosto urządzenia trzymać :P

Opublikowano
Rozumiem, że będzie drużynówka. Kto chce mnie? :rolleyes:

Jak to kto chce Ciebie??? :wtf: To już sie wypisujesz z A-TEAM??? Zdrajca!!!! Za to grozi kara śmierci!!!!!!! :diablo: :ban: :pifpaf: :wkurzony: :catfight: