Di 839 Opublikowano 3 lutego 2009 Autor Opublikowano 3 lutego 2009 Ostrzegam wszystkich którzy są chętni na "biru maczu" z Velurianem... to jak próba gwałtu na jeżu klik! Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Wbijaj snaku bez żadnych oporów - tylko obiecaj mi że nie będziesz wpierdalał parówek w flaku xxxD -tylko przygotuj się na ciężką tyrkę i pomoc w ogarnianiu xD . "A czy Tobie w domu mama zawsze obiera kiełbasę z flaczka?" xD Nawet nie wiecie, jak bardzo żałuję, że nie dam rady przyjechać Umyjecie Bażantowi plecy? Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Wbijaj snaku bez żadnych oporów - tylko obiecaj mi że nie będziesz wpierdalał parówek w flaku xxxD -tylko przygotuj się na ciężką tyrkę i pomoc w ogarnianiu xD . "A czy Tobie w domu mama zawsze obiera kiełbasę z flaczka?" xD Nawet nie wiecie, jak bardzo żałuję, że nie dam rady przyjechać Umyjecie Bażantowi plecy? A od kiedy to Bażant się myje? Cytuj
Keii 0 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Bażant nawet skarpet nie zmienia więc jak mógłby się myć?? xD Cytuj
Di 839 Opublikowano 3 lutego 2009 Autor Opublikowano 3 lutego 2009 Nie zmienia, bo już zdążyły zrosnąć się ze skórą. Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Rzucam wyzwanie Velu ! Cute Xiao vs Kazpsuja :lol:3 rundy do 5 wygranych walk o "biru" 8) Cytuj
Keii 0 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 (edytowane) Chciałbym prosić o Przeniesienie tego wątku do nowego tematu o nazwie WazoOn Cup xD Byłoby bardziej przejrzyście Oto lista osób które jak na razie potwierdziły swoją obecność na 4 WazoOnie : -GAJDA-OPOLE -BORYS-OPOLE -BART-OPOLE -CAMBION-A-TEAM -RAVEMAN-A-TEAM -DI-A-TEAM -ANA -ANDRZEJ-A-TEAM -NEVAN-WROCŁAW -SOLO-DZIERŻONIÓW -EQUESTER -LIBERTY-ELBLĄG -SNAKE-gdańsk -Pitrex-Gdańsk -iCE-Gdańsk -Pewna pani z Wrocka xxxD - nie pamiętam jak się zwie xD -Łódź: -DANTE-TLT -GOMEZ-TLT -JUNIOR aka KEII-TLT -CACTUAR ASS-TLT -TOKIS-TLT -MARIO-TLTnoob -HAOS-TLTnoob -VELURIAN aka LOOSER BRACKET-TLT -Niepewni: -KITOS?? -MADI?? -SWAYMAN-A-TEAM?? -Pychu?? Jeśli kogoś pominąłem to pisać. Di jak możesz to zabierz ze sobą aparat + statyw. Edytowane 4 lutego 2009 przez Keii Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 (edytowane) Wbijaj snaku bez żadnych oporów - tylko obiecaj mi że nie będziesz wpierdalał parówek w flaku xxxD -tylko przygotuj się na ciężką tyrkę i pomoc w ogarnianiu xD . No właśnie tak by mi najbardziej pasowało, możliwe że już w sobotę pod wieczór będe spadał do Warszawy, bo Ślepy polecił mi sobotnią imprezę w klimatach fetysz/bdsm, na której bardzo chciałbym być :* Ale to się zobaczy jeszcze, pewnie i tak nie oderwe sie od grania. Co do tej parówy...odczepcie sie, nie każdy jest Makłowiczem ;] Chociaż racja, trzeba być mną żeby jednego wieczoru zepsuć dwa gorące kubki (których instrukcję stanowią trzy schematyczne obrazki) a potem jeszcze zagryźć to parówą we flakonie... epic. btw. Krakers, z ciekawości wszedłem sobie na wasze forum przez twoją sygnature, troche poczytałem i... ten Fernandoza w końcu był na TTT6? XD Edytowane 3 lutego 2009 przez Snake. Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 (edytowane) Velu, mama mówiła że hazard jest zły, więc o nic grać nie będę, za co później mi podziękujesz:P. a może jednak to piwko będzie miało smak zwycięstwa:P??nie wiesz jak gram teraz:P Haha, a ja bym z chęcią zobaczył pojedynek Velu vs CzizyChiz Coś mi się wydaje ze byłby wyrównany... Ja dostaraczam 2 TV, z czego jeden 14 cali(ale do Singstara jak znalazł ), Soneczkę z DR i listwę też mam. Kurde, tylko ten TV ode mnie by trzeba było przewieźć jakoś...Velu? Pier**lę, tym razem tak łatwo z nami nie będziecie mieć, Łódź nie spała przez ten cały czas, he he! :solo: PS. Będzie ten rzutnik? Solo, ziom? PS2. Aha, proponuje w końcu to przerzucić może do osobnego tematu z Waz00nem w tytule? Co by klarowniej było? Też z chęcią zagram z Libertym...trening czucie gry i ogranie czynią dobrego zawodnika, ciekawe kto ma tego więcej??? Też mysle ze nielada postępy zrobiliśmy Będzie rzutnik;) Velur, ja też byłbym chętny na tego beermatcha mishimami. Ale tylko na padzie i tylko po lewej stronie Ale to można wpadać już w piątek? Bo mi najbardziej pasuje pociąg w piątek o 8.00, w Łodzi byłbym koło 14. EDIT: Ale Łukasz, macierzy się chyba nie liczy Można co najwyżej obliczyć jej wyznacznik, odwrócić, dodać etc., ale macierz jest przecie zwykłą tablicą dwuwymiarową. Ale przecież macierz to takie zielone cyferki i literki spadające w dół na czarnym tle...nie? -looser bracket lol, co to za koleś? Ja chce z nim zagrać. Luźniejsza drabinka? drabinka luźnych? przyjmóje beer match;) , graj kim chcesz na czym chcesz:)z jakiej strony chcesz:) Rzucam wyzwanie Velu ! Cute Xiao vs Kazpsuja :lol:3 rundy do 5 wygranych walk o "biru" 8) Mój Kazuyamita z chęcią przyjmie wyzwanie tak dobrej xiaou:) ps. może dante z liberem o bro zagrasz, xiaou vs. xiaou?? Edytowane 3 lutego 2009 przez VeluriaN Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Velur, a Ty byś czasem nie chciał browara odzyskać, albo dwóch, co to po nie ostatnio musiałeś się do osiedlowego wyekwipować? Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 (edytowane) Velu jak tak dalej będziesz grał o browary to zostaniesz abstynentem:P. A Ty Sneju tam nie świruj;d. Edytowane 3 lutego 2009 przez CheeseOfTheDay Cytuj
Xiao 0 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 dostałam cynk, że "pewna pani z Wrocka" to ja, ale niestety poprawka z filozofii mi wypadła i na pewno mnie nie będzie Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 dostałam cynk, że "pewna pani z Wrocka" to ja, ale niestety poprawka z filozofii mi wypadła i na pewno mnie nie będzie A to ciekawe... myślałem, że chodziło o Anę Jeśli znajdziesz chwilę to zapraszam na granie - odezwij się przez PM. Cytuj
Xiao 0 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Ana nie jest z Wro i jest już na liście co do grania to spoko, ja chętnie, się odezwę jak coś. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 -iCO-Gdańsk o_O Że kto? Pierwsze słysze. Shadow of the colossus też będzie? Będzie rzutnik;) ;/ A Ty Sneju tam nie świruj;d. Co? Ja? Gdzie? ;p Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 (edytowane) Velur, a Ty byś czasem nie chciał browara odzyskać, albo dwóch, co to po nie ostatnio musiałeś się do osiedlowego wyekwipować? Mscisz sie na mnie za tę stówke co żeś ją przeze mnie stracił??Trzeba cierpieć dalej...match VELURIAN VS NEVAN PRZYJĘTY Ps.ale będzie w(pipi)... Edytowane 3 lutego 2009 przez VeluriaN Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Velur, a Ty byś czasem nie chciał browara odzyskać, albo dwóch, co to po nie ostatnio musiałeś się do osiedlowego wyekwipować? Mscisz sie na mnie za tę przegraną przezemnie stówke??Trzeba cierpieć dalej...match VELURIAN VS NEVAN PRZYJĘTY Ps.ale będzie w(pipi)... A tam... Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 A od kiedy to Bażant się myje? Bażant nawet skarpet nie zmienia więc jak mógłby się myć?? xD Nie zmienia, bo już zdążyły zrosnąć się ze skórą. Właściwie macie rację, ale zawsze myję ręce przed sikaniem żeby nie dotykać go brudnymi Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 A Ty Sneju tam nie świruj;d. Co? Ja? Gdzie? ;p No z tym wyjazdem w sobotę wieczorem. Twoja mama kazała mi Ciebie pilnować więc wracasz ze mną. Cytuj
Di 839 Opublikowano 4 lutego 2009 Autor Opublikowano 4 lutego 2009 -MARIO-TLTnoob A więc tamten obrazek ma uzasadnienie Di jak możesz to zabierz ze sobą aparat + statyw. Pewnie że wezmę, ale będę potrzebował supportu w postaci dodatkowych akumulatorków (paluszki) oraz komputera z nagrywarką DVD, bo mam tylko 2 karty po 4GB. Rozumiem, że będzie drużynówka. Kto chce mnie? Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Di jak możesz to zabierz ze sobą aparat + statyw. Wreszcie ktoś pomyślał. Zawsze jest weź aparat a potem wychodzą zamazane zdjęcia bo pijaki nie potrafią prosto urządzenia trzymać Cytuj
Di 839 Opublikowano 4 lutego 2009 Autor Opublikowano 4 lutego 2009 A skąd wiesz, że statyw nie pije? No tak, bo to mój statyw... Cytuj
Keii 0 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Nagrywarka jest na miejscu razem z kompem.A i może jakiś zestaw akumulatorków się znajdzie ;P Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Rozumiem, że będzie drużynówka. Kto chce mnie? Jak to kto chce Ciebie??? :wtf: To już sie wypisujesz z A-TEAM??? Zdrajca!!!! Za to grozi kara śmierci!!!!!!! :ban: :pifpaf: :wkurzony: :catfight: Cytuj
Di 839 Opublikowano 4 lutego 2009 Autor Opublikowano 4 lutego 2009 Nie wypisuję, ale może tak będzie lepiej dla Was ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi