Pitrex 1 Opublikowano 23 lutego 2009 Opublikowano 23 lutego 2009 Zlocik 1 klasa ;d Wielkie dzięx idzie do Odyna za zorganizowanie tak zaj.ebistej imprezy. Ogólnie to dzięki wszystkim za: granie w Guitar Hero(Pozdro Krakers,Dante),śpiewanie w Singstara(Pozdro Odyn,Kwasek),rozmowy na balkonie ;d no i ogólne grańsko,Pozdro 4 All Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 23 lutego 2009 Opublikowano 23 lutego 2009 (edytowane) gratsy, gratsy, nagraliście coś : )? Podobno nagrali turniej indywidualny w porównywaniu owłosienia w okół pepka Edytowane 23 lutego 2009 przez Bażant Cytuj
Keii 0 Opublikowano 23 lutego 2009 Opublikowano 23 lutego 2009 Tur indywidualny był przekozackiw(pipi) :baby: zasnąłem po drugiej walce z padem w ręku.Pozdro dla wszystkich i do zo na kolejnym zlocie/turze. Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Podziękowania dla Odyna za zaproszenie, powiem że bardzo mnie zaskoczyłeś. Za(pipi)isty był klimacik. Pozdro dla kolegów z teamu (Cambion, Di), heh. Ta Panda Di po raz kolejny pokazała pazur i gdyby nie jego złe samopoczucie to jedyną walkę zagrałbym dopiero w finale:P Pozdrowienia dla wszystkich z którymi piłem, gadałem i jarałem. Nie wiem, kiedy następnym razem uda mi się gdziekolwiek wyrwać bo dzisiaj złożyłem podanie o przeniesienie na studia zaoczne a w pozostałe dwa weekendy będę musiał być zapewne w pracy... Postaram się jednak coś wymyślić, jeśli nadarzy się kolejna okazja. Stąd prośba, jeśli coś ktoś znowu będzie organizował to dawajcie mi znaka z max wyprzedzeniem. PS. Junior, jak ja lubię Cię bić Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Wielkie podziękowania wędrują przede wszystkim do Odyna za przyjęcie takiej ilości ludu :piwo: W następnej kolejności dla kumpli z teamu WWW (Di, Nevan) , panowie to była istna przyjemność wystąpić z wami u jednego boku i nie owijając w bawełne: WYGRAĆ :] , bo to nikt inny jak właśnie my, powinniśmy czuć się moralnymi zwycięzcami, koniec kropka. :wiking: Kolejne podziękowania dla wszystkich obecnych, dla tych z którymi miałem przyjemność zagrać i dla tych z którymi tej przyjemności nie zaznałem. :piwo: PS. Lech Pils za(pipi)iste piwko i tylko 2,09 zł . :spox: Szkoda że tylko na wielkopolsce. Cytuj
Keii 0 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Oj Nevan , Nevan grabisz sobie xD na następnym zlociku parter masz murowany a i może na TKW wrócę to wtedy można się będzie na jakiś sparing umówić A ty Cambionku chiba nie zauważyłeś że w Łodzi też można dostać Lecha Pilsss tylko w trochę większej cenie. Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 (edytowane) Oj Nevan , Nevan grabisz sobie xD na następnym zlociku parter masz murowany a i może na TKW wrócę to wtedy można się będzie na jakiś sparing umówić A ty Cambionku chiba nie zauważyłeś że w Łodzi też można dostać Lecha Pilsss tylko w trochę większej cenie. Będzie Cię czekało takie o coś: Edytowane 24 lutego 2009 przez Nevan Cytuj
Di 839 Opublikowano 26 lutego 2009 Autor Opublikowano 26 lutego 2009 (edytowane) Ma ktoś jakieś fotki? Edytowane 26 lutego 2009 przez Di Cytuj
Keii 0 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Ja coś tam mam xD wrzucę jak znajdę kabelek do tela. Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Tam były jakieś zdjęcia robione? Junior włamał mi się do chaty i ukradł aparat? ;p Cytuj
Keii 0 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Z wazoOnu fotki mam a nie z poznania xxxD Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 No to dawaj to co masz : P. Cytuj
Ana 0 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Dante tez coś miał. A co z pewnym filmikiem z wazoona? Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 (edytowane) Poznań 1 2 3 4 Toki i Junior Velur"z"janek i Juniorek Survival kit Juniorek sleep Toki sleep Velur"z"janek sleep Ciacho i Cambion Odyn Party Alkofani Ciacho Edytowane 28 lutego 2009 przez Dante84 Cytuj
Cactuar_ass 0 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 A ja wrzucam parę fotek z ostatniego wazoona wazoon Cytuj
zajman 18 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 Chciałem narazie napisać informacyjnie że we wrocławiu odbędzie się mini-turniej-zlot w tekkena dr który będzie dodatkiem do organizowanej przezemnie już 3 edycji turnieju pes 2009 . Planuje 2 konsole i około 16 graczy . Niestety na więcej stanowisk nie będzie miejsca gdyż sam pes to 6 stanowisk Organizatorem wszystkiego jest klub tawerna i JA ;p Termin to wstepnie 6 czerwca. NAgrody z wpisowego (chyba że chcecie grać tylko o prestiż zależy od was jak co wpisowe 10-15 zeta) . Podstawową rzecza jest to że klub nie pobiera opłaty za sale liczy że będziecie duzo pili i jedli (kamikadze za 10 zeta ,piwo za 5 zapiekanka wielkości murzyńskiej pały za 4 zeta). Obydwie edycje turnieju w pesa się udały ludzie dużo pili więc tawernie się wszystko zwróciło i chcą dalej się w to bawić Znając czołówke zlotów u nevana chyba nie będzie problemu z wypiciem 4-6 browarów przez cały zlot a czasu mamy ile chcemy ;] Z racji tego że nie mam do nikogo gg pisze tutaj : kto by się na to pisał i kto by wziął konsole (nevan , gajda?) Cytuj
Nevan 1 Opublikowano 4 maja 2009 Opublikowano 4 maja 2009 Chciałem narazie napisać informacyjnie że we wrocławiu odbędzie się mini-turniej-zlot w tekkena dr który będzie dodatkiem do organizowanej przezemnie już 3 edycji turnieju pes 2009 . Planuje 2 konsole i około 16 graczy . Niestety na więcej stanowisk nie będzie miejsca gdyż sam pes to 6 stanowisk Organizatorem wszystkiego jest klub tawerna i JA ;p Termin to wstepnie 6 czerwca. NAgrody z wpisowego (chyba że chcecie grać tylko o prestiż zależy od was jak co wpisowe 10-15 zeta) . Podstawową rzecza jest to że klub nie pobiera opłaty za sale liczy że będziecie duzo pili i jedli (kamikadze za 10 zeta ,piwo za 5 zapiekanka wielkości murzyńskiej pały za 4 zeta). Obydwie edycje turnieju w pesa się udały ludzie dużo pili więc tawernie się wszystko zwróciło i chcą dalej się w to bawić Znając czołówke zlotów u nevana chyba nie będzie problemu z wypiciem 4-6 browarów przez cały zlot a czasu mamy ile chcemy ;] Z racji tego że nie mam do nikogo gg pisze tutaj : kto by się na to pisał i kto by wziął konsole (nevan , gajda?) Masz moje wsparcie. Cytuj
zajman 18 Opublikowano 6 maja 2009 Opublikowano 6 maja 2009 Juz prawdopodobnie na 100% 6 czerwca dawajcie chłopaki ! Cytuj
XFrizenX 0 Opublikowano 22 maja 2009 Opublikowano 22 maja 2009 Tez bede. Szkoda tylko ze tak malo stanowisk. Cytuj
Cactuar_ass 0 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 PES + DR ? No to chyba się z Velem i Juniorem zabiorę a będzie w pro turniej drużynowy 2v2 ? Cytuj
zajman 18 Opublikowano 23 maja 2009 Opublikowano 23 maja 2009 Dobra robie osobny temat bo juz na sete 6 czerwca. Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 25 maja 2009 Opublikowano 25 maja 2009 (edytowane) ja bede na 100%. cactuar ty zapakuj jeszcze danciaka i tokisa do torby :] bo lechu pewnie i tak bedzie Edytowane 25 maja 2009 przez Cisu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi