Cactuar_ass 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 Jeszcze z Dante nie gadaliśmy ale ja, Velu i (chyba) Junior wybieramy się do wrocka to lecha zabierzemy ze sobą Cytuj
Keii 0 Opublikowano 26 maja 2009 Opublikowano 26 maja 2009 No jak to (pipi)??Mnie miał by jakiś tur ominąć?? xD pewnie że będę. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Dobra, jako że brakuje w czerwcu jakiegoś ciekawego eventu (albo o czymś nie wiem?) pomyślałem, że w sumie mógłbym coś zorganizować. Oczywiście chodzi o taki nieduży zlocik w stylu WC (;p), trwający np. od piątku do poniedziałku, połączony z jakimś turniejem, jeśli będą na to chęci. To narazie tylko takie początkowe plany, chce sie dowiedzieć kto byłby wstępnie zainteresowany. Ja mam teraz wakacje więc jestem fleksibul i termin moge swobodnie dopasować tak, aby pasowało jak największej liczbie osób. Licze zwłaszcza na Warszawe, Łódź, Poznań (szczególnie na trzech teraz najaktywniejszych członków;]), inni mogą mieć troche daleko, ale na nich też licze ;] Zlocik można zawsze połączyć z jakimś małym wypadem nad morze, bo zakładam że większość nie ma tego przywileju na codzień ; ) Parówki w flaku i perfecty mówione przez spikera w trakcie walki included. Cytuj
Di 839 Opublikowano 3 czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 czerwca 2009 Druga połowa czerwca = sesja... Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 A... shit. Zapomniałem ;p Ale jak pisałem jestem flexible aż do października wiec nawet we wrześniu dałoby rade coś zrobić ;p Po prostu chce w końcu porządnie pograć bez kiśnięcia przez x godzin w pociągu/na stacji ;p Cytuj
Di 839 Opublikowano 3 czerwca 2009 Autor Opublikowano 3 czerwca 2009 (edytowane) Wrzesień = sesja poprawkowa W każdym bądź razie jeśli termin mi będzie pasował to chętnie się przejadę. Edytowane 3 czerwca 2009 przez Di Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Kim są trzej najbardziej aktywni członkowie TcT ? Ja chętnie bym przyjechał, ale najpierw muszę znaleźć jakąś pracę, bo pieniędzy brak Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Mi osobiście pasuje cały lipiec poza ostatnim weekendem : ). Cytuj
Keii 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Jak dla mnie każdy weekend prawie bo resztę czasu w tyrce spędzam. Cytuj
tokis 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Super opcja! Jestem jak najbardziej na tak, jeśli oczywiście zechcesz gościć moją skromną osobę. Mi osobiście NAJBARDZIEJ pasuje pierwszy weekend lipca, tj. 3-6, mam wtedy wolne "ustawowo"(w grafiku) i nie będę się musiał pocić żeby dostać wolne w pracy. Jeśli gospodarz i reszta zainteresowanych byli by łaskawi wziąć to pod uwagę czułbym się zobowiązany! Marzy mi się granko gdzie nię będę musiał czekać na swoją kolej by z kimś zagrać... ;p Oczywiście, oferuję swą konsolę. PS. Można liczyć na jakieś dane "techniczne"? U kogo to dokładnie, co z noclegiem, melanżem, itp. Cytuj
szyper 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Jeśli obiecasz timówkę to wpadniemy. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Tokis - sory, ale akurat ten weekend na 100% odpada... Revolution 2 ;] Szyper - Ja też jestem za teamówką, wiec jak najbardziej Co do danych technicznych, to miejscówka byłaby u mnie (Di, nie komentuj miejscówy z tamtego granka, bo to już dawno temu i nieprawdziwe ;p), obok mam nieźle zaopatrzony sklepik czynny jakoś do 23 i zaje'bistą pizze na dowóz. Jeśli chodzi o konsole, to napewno zapewnimy dwie (moja i Pitrexa) + jest bardzo duże prawdopodobieństwo że uda sie załatwić trzecią (od kumpla) + całkiem możliwe że będzie jeszcze czwarta, od innego kumpla ;] Jeśli chodzi o tv, to ja niby mam w domu trzy, tyle że na dwóch z nich nie da sie prawie grać w tekkena (lagi...), ale np. singstara bez problemu można załączyć. Ale myśle że nie bedzie dużych problemów z załatwieniem jeszcze kilku tiwików. Jeśli chodzi o termin to nie wiem, jak w lipcu to 10-13 i 17-20 nie kolidują chyba z żadnymi eventami. Ale to jeszcze do ustalenia ;] Cytuj
szyper 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 (edytowane) 10-13.07, jedyny najsowy 4me Jak co to się nie sugerujcie Edytowane 4 czerwca 2009 przez szyper Cytuj
Xiao 0 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 Snejku, a znajdzie się miejsce dla płci pięknej? ;D przy okazji zgłosiłabym się po szalik ;] Cytuj
alik 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 No ja jestem za, o ile fundusz pozwoli to z chęcią przyjadę. A co z noclegiem? No SBO to zacny pomysł 30 zł od TEAMU i jedziemy, BEZ KITU! przy okazji zgłosiłabym się po sz-alik ;] Cooo??? :lol3: Cytuj
Di 839 Opublikowano 6 czerwca 2009 Autor Opublikowano 6 czerwca 2009 Alik, a co jak przyjadę? ;] Cytuj
alik 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Oj ja wtopie z Tobą Di ;/ , dlatego biorę ze sobą Szypera . Cytuj
Di 839 Opublikowano 6 czerwca 2009 Autor Opublikowano 6 czerwca 2009 @Snake Zobaczę jak będą wyglądały moje fundusze, ale na 95% przyjadę. Zobaczę co z Cambionem i MTC. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Kati - jak najbardziej znajdzie sie miejsce, powiem więcej, będe zaszczycony możliwością ugoszczenia cię w moich skromnych progach. Tylko szalik musze poszukać, możliwe że gdzieś zaginął na wieki podczas przeprowadzki ;/ Di - miło, mam nadzieje że zjawicie sie w trójke (albo w czwórke;]) o ile do zlotu w ogóle dojdzie ;p Tylko teraz głupio z tym terminem co planowałem wstępnie, bo jakiś "pijaczyn cup" ma być w tym samym czasie -.- sie zobaczy, jeszcze sporo czasu zostało, jak już mówiłem narazie to takie wstępne plany : ) Cytuj
szyper 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 My na żadnego pijaczyna nie jedziemy ;] Cytuj
Xiao 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Snake, miło mi Nad morzem swoją drogą już wieki nie byłam więc liczę też na ten wypad na plażę a, i jak nie znajdziesz szalika to spoko, ja ci i tak jakąś wrocławską pamiątkę przywiozę bo w gościnę się z niczym nie idzie Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Jak funduszy styknie to craigmarduk85 melduje się na pokładzie :piwo: Cytuj
Krakers 4 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 LeeChaolan90 też wpadnie, chociaż w te wakacje czeka mnie więcej wyjazdów niż przez wszystkie poprzednie Snake - zobaczymy jak mi fundusze dopiszą. Cytuj
Pychu 2 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 jak sie nie pokryje z pijaczyn cupem termin to mozliwe ze i ja sie zjawie Cytuj
Keii 0 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 King88 też na pokładzie sir. - fundusze nie ważne. xD A co do pijaczyn cupu to otwarcie zapadła decyzja iż został on zbanowany przez prezesa Opola - Gajdę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi