szyper 0 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 To kto by gdzie jechał? Bo chcę wiedzieć czy się nastawiać na wyjazd a raczej jestem skłonny ku gdańsku. I też jedyny w sumie termin to ten 10-13.07. PJZADŹ! Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 (edytowane) No ja jestem bankowo u sneja, no ale ja mam najbliżej więc wiadomo : P. Edytowane 7 czerwca 2009 przez CheeseOfTheDay Cytuj
alik 0 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 Powtarzam pytanie co z noclegiem czy Sneju dasz rade nas wszystkich gdzieś po upychać ? Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 7 czerwca 2009 Opublikowano 7 czerwca 2009 No nie, wyje.bie was za drzwi i każe szukać hotelu;] Oczywiście że dam rade, z tym nie ma problemu. No chyba że pytasz sie o ilość łóżek/materacy do spania, to nie - w takim wypadku byłoby miejsce dla jakichś 10 osób. Ale licze na waszą wyrozumiałość i zabranie ze sobą karimat/materacy ;] No, widze że jednak może coś z tego być Jak narazie doliczyłem sie tylko jednego problemu (załatwienie dostatecznej liczby CRT'ków) ale myśle że uda sie go rozwiązać. Przy okazji prosze o jakieś deklaracje, na kogo można liczyć w sprawie konsol (tutaj będziemy mieli jakoś od dwóch do czterech peestrójek) ;] Cytuj
Keii 0 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Ja czarnulke zabiore , panie ogrodowy.Tylko pytanie czy za te wrzuty z parowka nie kazesz mi spac na dworze i przykryc sie blacha? Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 Blachą na pewno nie bo jeszcze za dobrze Ci będzie. Akurat Snejk ma bardzo dobre blachy;]. Sneju, w razie czego też mogę zabrać konsolkę tyle że wiesz, u mnie niestety tylko palówka DRa. Cytuj
Xiao 0 Opublikowano 8 czerwca 2009 Opublikowano 8 czerwca 2009 (edytowane) a u mnie niestety nie ma DRa, jakoś po ostatnim updacie coś się zrąbało i wyskakuje mi software error i pupa blada.. więc niestety nie mogę się zadeklarować ze sprzętem póki co edit: wiem już co jest nie halo, zdaje się że sony wprowadziło jakieś innowacje i dopóki sama nie kupię tekkena na swoje konto to miec go nie będę (czyli nie będę bo teraz już czekam na T6) Edytowane 10 czerwca 2009 przez Xiao Cytuj
Di 839 Opublikowano 9 czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 czerwca 2009 Od której można wpadać? A-Team w składzie Panda87, CraigMarduk85 i Ganryu85 może być w piątek 10.07 o 13:22 na stacji Gdańsk Główny. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 (edytowane) OK. W sumie lepiej byłoby gdybyście pojechali stacje dalej do wrzeszcza, bo tam jest taki autobus który podwiózłby nas dużo bliżej mojego domu, ale sprawdziłem i odjeżdża akurat trzy minuty przed waszym przyjazdem, więc trudno ;p A co z Ravenem8x? Do końca przyszłego tygodnia postaram sie potwierdzić na 100%, że zlocik sie odbedzie. Narazie to jest pewne w jakichś 90% ;] Edytowane 9 czerwca 2009 przez Snake. Cytuj
Di 839 Opublikowano 9 czerwca 2009 Autor Opublikowano 9 czerwca 2009 (edytowane) Tam też możemy wysiąść. Jeśli chodzi o Ravena95, to zapytam go. Edytowane 9 czerwca 2009 przez Di Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Snajk sprawdz czy masz w domu kawe bo nie wiem czy kupic. Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Hmmm Junior sie zapowiedział i Tokiś...brakuje im 3ciego do SBO,przecież ich nie zostawie ...nic nie obiecuje bo za dużo ostatnio wolnego biore i kasy brak ale wstępnie... Prosze o dopisanie: -Velurian-TLT aka WeSołY ElektryK Wysokich NapięĆ Cytuj
MTC 0 Opublikowano 11 czerwca 2009 Opublikowano 11 czerwca 2009 Miłosiernie proszę o dopisanie: Pawła W. aka BryanFrury85 aka Ganryu85 czyli elitarny członek grupy "tych co mało nie mogą". P.S. Wycinek wczorajszej rozmowy w WoW-ie. Czyli kolejna seria z "english is easy, easy is english" Ja: Where are you from ?? On: I are Sweden (powaga) Cytuj
Di 839 Opublikowano 11 czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 czerwca 2009 (edytowane) Nie wiesz, że w angielskim również na końcu zdania używa się jednego znaku zapytania, przed którym nie ma spacji? Edytowane 11 czerwca 2009 przez Di Cytuj
Di 839 Opublikowano 14 czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 czerwca 2009 Snake., może załóż temat Wężyk Cup albo Posejdon Cup? Umieściłbyś tam wstępną listę uczestników, informacje odnośnie miejsca, planowanych atrakcji etc. Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Zedytuj tego posta, tak żeby był poprawny, to tak zrobie ;] hint: czy ludzie kiedyś zwracali sie do ciebie Di_? Cytuj
Di 839 Opublikowano 14 czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 czerwca 2009 (edytowane) hint: czy ludzie kiedyś zwracali sie do ciebie Di_? Kiedy używałem tamtego konta to owszem, zdarzało się. hint: Nie dokonam edycji, bo wszystko jest tam ok ;] Edytowane 14 czerwca 2009 przez Di Cytuj
MTC 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Ja proponuję: Bałtyckie Foki Cup 2009 Cytuj
tokis 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Baltic Battlin' albo Wężowisko ;p Niech Sneju potwierdzi jeszcze i zaprosi, bo póki co się zajawiamy a nic na stówę nie wiadomo... Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Moim zdanie powinno być: "Puchar Jednookiego Węża" Cytuj
alik 0 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 (edytowane) Snake., może załóż temat Wężyk Cup albo Posejdon Cup? Umieścił byś tam wstępną listę uczestników, informacje odnośnie miejsca, planowanych atrakcji etc. jestem za bo nie wiem czy mamy jechać czy co Edytowane 14 czerwca 2009 przez alik Cytuj
Keii 0 Opublikowano 17 czerwca 2009 Opublikowano 17 czerwca 2009 Jak dla mnie to ten zlot powinien nosić nazwę "ParówkaWeFlaku Vol.1" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi