Skocz do zawartości

Międzymiastowe granie w Tekkena

Di

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To kto by gdzie jechał? Bo chcę wiedzieć czy się nastawiać na wyjazd a raczej jestem skłonny ku gdańsku. I też jedyny w sumie termin to ten 10-13.07. PJZADŹ!

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No nie, wyje.bie was za drzwi i każe szukać hotelu;] Oczywiście że dam rade, z tym nie ma problemu. No chyba że pytasz sie o ilość łóżek/materacy do spania, to nie - w takim wypadku byłoby miejsce dla jakichś 10 osób. Ale licze na waszą wyrozumiałość i zabranie ze sobą karimat/materacy ;]

No, widze że jednak może coś z tego być :) Jak narazie doliczyłem sie tylko jednego problemu (załatwienie dostatecznej liczby CRT'ków) ale myśle że uda sie go rozwiązać. Przy okazji prosze o jakieś deklaracje, na kogo można liczyć w sprawie konsol (tutaj będziemy mieli jakoś od dwóch do czterech peestrójek) ;]

Opublikowano (edytowane)

a u mnie niestety nie ma DRa, jakoś po ostatnim updacie coś się zrąbało i wyskakuje mi software error i pupa blada.. :/

więc niestety nie mogę się zadeklarować ze sprzętem póki co

edit: wiem już co jest nie halo, zdaje się że sony wprowadziło jakieś innowacje i dopóki sama nie kupię tekkena na swoje konto to miec go nie będę (czyli nie będę bo teraz już czekam na T6) :/

Edytowane przez Xiao
Opublikowano

Od której można wpadać? A-Team w składzie Panda87, CraigMarduk85 i Ganryu85 może być w piątek 10.07 o 13:22 na stacji Gdańsk Główny.

Opublikowano (edytowane)

OK. W sumie lepiej byłoby gdybyście pojechali stacje dalej do wrzeszcza, bo tam jest taki autobus który podwiózłby nas dużo bliżej mojego domu, ale sprawdziłem i odjeżdża akurat trzy minuty przed waszym przyjazdem, więc trudno ;p A co z Ravenem8x?

Do końca przyszłego tygodnia postaram sie potwierdzić na 100%, że zlocik sie odbedzie. Narazie to jest pewne w jakichś 90% ;]

Edytowane przez Snake.
Opublikowano (edytowane)

Tam też możemy wysiąść.

Jeśli chodzi o Ravena95, to zapytam go.

Edytowane przez Di
Opublikowano

Hmmm Junior sie zapowiedział i Tokiś...brakuje im 3ciego do SBO,przecież ich nie zostawie ...nic nie obiecuje bo za dużo ostatnio wolnego biore i kasy brak ale wstępnie...

Prosze o dopisanie:

-Velurian-TLT aka WeSołY ElektryK Wysokich NapięĆ

Opublikowano

Miłosiernie proszę o dopisanie:

Pawła W. aka BryanFrury85 aka Ganryu85 czyli elitarny członek grupy "tych co mało nie mogą".

P.S. Wycinek wczorajszej rozmowy w WoW-ie. Czyli kolejna seria z "english is easy, easy is english"

Ja: Where are you from ??

On: I are Sweden

(powaga)

Opublikowano (edytowane)

Nie wiesz, że w angielskim również na końcu zdania używa się jednego znaku zapytania, przed którym nie ma spacji?

Edytowane przez Di
Opublikowano

Snake., może załóż temat Wężyk Cup albo Posejdon Cup? Umieściłbyś tam wstępną listę uczestników, informacje odnośnie miejsca, planowanych atrakcji etc.

Opublikowano (edytowane)
hint: czy ludzie kiedyś zwracali sie do ciebie Di_?

Kiedy używałem tamtego konta to owszem, zdarzało się.

hint: Nie dokonam edycji, bo wszystko jest tam ok ;]

Edytowane przez Di
Opublikowano (edytowane)
Snake., może załóż temat Wężyk Cup albo Posejdon Cup? Umieścił byś tam wstępną listę uczestników, informacje odnośnie miejsca, planowanych atrakcji etc.

jestem za bo nie wiem czy mamy jechać czy co

Edytowane przez alik