Skocz do zawartości

Międzymiastowe granie w Tekkena

Di

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tokis jest w pracy do 20 w czwartek więc Pycha nie odbierze, bo mówił że będzie jakoś po południu. Albo zrobi to Dante albo Pychu sam się dostanie do centrum. Innych opcji Tokis nie widzi. Chyba że Pychu chce posiedzieć u Kuby w robocie do 20? :D

Opublikowano (edytowane)

Ello ello:) Oto lista osób które TLT zaprasza na tekkenowy melanż po Łódzku:P;) niestety nie każda osoba która chciała znalazła sie na liscie, ale to tylko dlatego że niestety nie mamy w łodzi możliwości przyjąć więcej osób, naprawde przepraszam każdą osobe która sie nie znalazła na liscie a by tego chciała, napewno jeszcze zdązymy z sobą nie raz pograć, zrozumcie że ekipa TLT(ja,Tokis,Dante)byliśmy postawieni w naprawde cięszkiej sytuacji i byliśmy zmuszeni wyselekcjonować zaledwie garstke osób z tekkenowej polskiej rodziny a osoby które sie na liscie nie znalazły -nie znalazły sie na niej tylko dlatego że troszeczke słabiej sie znamy ale napewno to też sie kiedys zmieni:)))

Oto lista::)

SWAYMAN-A TEAM

CAMBION-A TEAM

RAVEMAN AKA SLEPY AKA 2CND GENERATION SWAYMAN;)-A TEAM

ANDRZEJ-A TEAM

GAJDA-OPOLE

BORYS-OPOLE?

SCOOP-???

NEVAN-WROCłAW

SOLO-WROCłAW??

KRAKERS-TCT

GREY FOX-TCT

ELESTER...EEE...EVERQUEST...EEEEE..AAAA...EQUESTER!!

SNAKE

PYCHU

TOKIS-TLT

DANTE-TLT

VELURIAN-TLT

KEII-TLT

ARTUR??-TLTnoob but preety good;)

PRZEPRASZAM WSZYSKIE INNE OSOBY!!!

LISTA KONSOL

VELURIAN

TOKIS

SWAYMAN

ANDRZEJ

GAJDA

KRAKERS

SOLO

SNAKE

W RAZIE POTRZEBY MAMY JESZCZE DWIE KONSOLE W łODZI (ALE JESZCZE BEZ DRKI) WIęC REZERWA JEST:))

TV-KI

VELURIAN X 3

TOKIS X 3??

DANTE X 1

RAVEMAN X 1

SOLO-RZUTNIK(NA FINAł:))))) TAK FINAł GRAMY NA żUTNIKU NA DUżEJ SCIANIE:))))

PRZEJSCIóWKI

DANTE

SWAY??

????

????

????

????

Edytowane przez VeluriaN
Opublikowano (edytowane)

TVka ode mnie nie bedize, autem nie dam rady przybyc :/

Dante, tylko Ty mi zostales :(:D:D:D serio nie dalbys rady skoro tokis nie moze? ;]

EDIT:

Przejsciowki zadnej tez mi sie nie udalo zalatwic, ale PStwo i tak biore ;P

Elessar.... eee to znaczy Equester :D jedziesz PKP? :]

EDIT:

Solo, dzieks ;)

Edytowane przez Pychu
Opublikowano

Pychu: Kończę prace po17ej ( jak dobrze pójdzie ) a że pracuje na drugim końcu Łodzi to mogę być na wi(osce)dzewie najwcześniej na 18ą. Więc nie wiem jak będzie, nie wiem nawet o której przyjeżdżasz.

Co do wpisowego na turniej to dla mnie jest za wysokie i odpadam, ograniczę się do sprzętu i odbierania ludzi ^_^ .

Opublikowano (edytowane)

nagla i niespodziewana zmiana niezalezna ode mnie, nie bedzie mnie na zlocie, sorry dla wszystkich a szczegolnosci Tokisa, ustawimy sie ziomek w przyslzosci napewno ;)

EDIT:

Snejk, to jest naprawde delikatna sprawa rodzinna, naprawde nie chce o tym gadac, ale jestem pewien ze postapilbys tak samo na moim miejscu.

Pozdro i milej zabawy.

Edytowane przez Pychu
Opublikowano

Siema, pare osób sie nam wyłamało, o to i lista która chyba sie nie zmieni już(może ktoś dojdzie...)

SWAYMAN-A TEAM

CAMBION-A TEAM

RAVEMAN AKA SLEPY AKA 2CND GENERATION SWAYMAN;)-A TEAM

ANDRZEJ-A TEAM

GAJDA-OPOLE

NEVAN-WROCłAW

SOLO-WROCłAW??

KRAKERS-TCT

GREY FOX-TCT

ELESTER...EEE...EVERQUEST...EEEEE..AAAA...EQUESTER!!

SNAKE

TOKIS-TLT

DANTE-TLT

VELURIAN-TLT

KEII-TLT

Opublikowano (edytowane)

Velu mozesz dopisać mojego kumpa jeszcze łukasz aka Kostek NTT ^nazi tekken team ^ nie no zlewam xxxD

Ale będzie zamiast Artura.

On będzie w ramach twojego practisu ktorego w tekkenie nie masz xD

Jedyna roznica to to ze czasem klepni 1+2 i rusza sie na boki xD

Ale przynajmniej bedzie kolejna dobra głowa do picia ^^

Edytowane przez Keii
Opublikowano

No tokis nie zapominaj ze mamy telefoy xxxD

Sproboje cos skrecic a kostek wezmie ze soba ;p

No tokis nie zapominaj ze mamy telefoy xxxD

Sproboje cos skrecic a kostek wezmie ze soba kamere ;p

Tylko tak zeby w/w osobnik nie wiedzial xD dajcie mu chociarz 1 runde wygrac xD zeby nie czul sie ponizony :ASD

Opublikowano (edytowane)
Jeśli planujecie 8 stanowisk, to w 15 osób nawet wszystkich nie zapełnimy, tzn nikt nigdy nie będzie musiał czekać ;) Mi tam odpowiada taka opcja ;]

I osoba siedzi na Practise i masteruje bajecznego skilla :P

hmmm musze to przemyslec:P

Ojj już się tak nie chwal :P

Edytowane przez Bażant
Opublikowano (edytowane)

Panowie i Panie wielkie thx za ten za(pipi)iaszczy tournament sporo sie nauczyłem dzięki temu vaz00nowi a i lepiej was poznałem ^^

Dziękuje mojej Kobietce Alexandrze aka Sayuu za wspieranie mnie (przy dostawaniu w dupsko i uczeniu się od wyższych rangą w Tekkenie) :*

Velowi za niestety a może i stety v00dka mach przegrałem z tobą vel ale i tak walka była ładna ps. wiszę ci przysługe ^^

Tokisowi za to że byłeś patrzyłeś,wspierałeś i komentowałeś moją gre (a do tego podnosiłeś na duchu).

Sway'owi i Natalji - mam nadzieje że nie wqur(wwwiaa)zał was zbytnio mój kot i sie choć troche wyspaliście ^^ no i Sway :P dobry finał z Nevanem ^^ z Olusią wpadniemy kiedyś do was na kawke ^^.

Krakersowi za Cole ^^ momentami bym bez niej uschnął ^^

Snakowi - za to że nie wyrywałeś sie skutecznie z rolling death credle ^^ ale i tak mnie skopałeś jak chciałeś do póki sie nie zorientowałem.

G.Foxowi-za miły meczyk i doping przy klepaniu RDC (Rolling Death Credle.

Di-szkoda że nie pograliśmy choć chciałem (nastepnym razem rób bry pandą kiedy mówie ^^ )

Gajdzie- za szczere słowa choć krótkie acz prawdziwe (nie wiem czemu tak dobrze mi sie z tobą gadalo] xxx///xxx///xxx- Pamiętaj nie jesteś alkocholikiem po prostu lubisz wypić w doborowym towarzystwie ^^) a i humorek masz naprawdę za(pipi)isty no i oczywiście żarty na poziomie (najwyższa klasa).

Dla Kolegi który zaoferował Velowi i Artiemu a także mnie Download TDR za free (Naprawdę przepraszam że nie pamiętam imienia ani Ksywki-dzięki za bro i pamiętaj na następnym tournamencie masz Dr.zibiego-czyjaktotam ^^)

Ślepemu-sorki że cie tak nazywam ale nie znam z imienia bądź normalnej xywki ^^ dzięki za słowa pochwały i pamiętaj że dzieki tobie będę teraz używał nicku "14" - skoro dałeś mi tyle ^^

Cambionowi - Fajnie się z tobą grało , jakoś tak niebanalnie ^^ no i może dzięki tobie będę jakoś się bronił przed młodszym "Buforem" ^^

No i oczywiście pozdrowienia dla Thundry którego BRAKOWAŁO ^^ na tym tournamencie ^^ żałuj że cie nie było bo Sway'u naprawdę ładne mache rozegrał i mógłbyś się trochę od niego poduczyć juggli i setupów.-może na kolejnym tournamencie zagramy razem o jakieś piwko albo dr.Zibiego (0.75 litra dobrego wódżitsu)?? xD

Pan grający Hwo - przetestuj to co ci podpowiedziałem i sprawdź na mardona u+3+4 ^^

Wielkie gratzy dla dziewczyn za rozegranie NAPRAWDE EMOCJONUJĄCEGO machu w SBO (czy jak tam sie to pisze i wymawia) ^^

Nevan-musze jeszcze troche z tobą pograc bo dajesz mi do myslenia i ogrania anną ^^

Jak będe miał chwile czasu to dopisze reszte ludzisków którym powinienem dziękować bo teraz nie mam siły a do tego wrzucę wszystkie foty i filmy które mam ^^ oczywiście ciut ocenzurowane ^^ to papa i idę spać ^^

A to wyniki z Evo 2008 Results (tak żeby nikt sie nie kłopotał z szukaniem):

Tekken 5: Dark Resurrection

1st - Ryan Hart

2nd - Gandido

3rd - Cano

4th - Owen

5th - Lingmassacre/KOR

7th - Rip/Som

Pobrane z tąd ^^

A i żeby było jasne ^^ jak byłem szczylem (dalej wyglądam i czasem się zachowuje) mój ojciec przyszedł po mnie do szkoły i zawołał na mnie Łysy ^^ (wtedy strzygłem się na 1 może 2 mm.) wszyscy podłapali i tak już zostało xxxD.

Edytowane przez Keii
Opublikowano (edytowane)

Pełne wyniki prosto z SMSa Grey-FoXa:

1. Sway

2. Nevan

3. Solo

4. Gajda

5. Grey-FoX

6. Snake

Żałuję, że mnie tam nie było, niestety pewna poważna "awaria" zatrzymała mnie w domu :(

Edytowane przez VHO
Opublikowano

Kilka słów o zlocie :

1. Velu - wielki SZACUN, nic dodać nic ująć. Każdy zlot u ciebie wspominam bardzo pozytywnie :D SZACUN STARY i trenuj i naucz się grać na sticku :P

2. Tokis - wielki SZACUN za to że byłeś w stanie zapanować nad tą bandą gamoni i za całą energię jaką włożyłeś w przygotowanie zlotu :D

3. 6 piw, wieczorowa rozmowa z Greyem, spojrzenie świerzo obudzonego Snejka - BEZCENNE

4. Sway - powiedz wszystkim coś o sobie :P

5. Gajda - czemu zawsze musisz srać jak my wychodzimy

6. Solo i Nevan - dawno nie spotkałem takich wykręconych ludzi jak wy :D Ło

7. Kejijjii - nie obrażaj się za to że powiedziałem że wyglądasz na 14 lat. Sway ma 26 i też wygląda na 14.

8. Grey i Krakers - szkoda że mieszkacie tak daleko:-/

9. Di - Pozdro&Poćwicz Paulem.

Łodzianie, czekamy kiedy wy nas odwiedzicie :P Tym razem zarezerwujemy nockę w A2 :P