xjessex 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Heh 8) no skoro tak mówisz tylko nie wiem jaką postać wymasterowac trochę bardziej do tego czasu XiaO ? szyper jak myślisz xD widziałeś jak gram Cytuj
szyper 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 graj jinem, ale uzywaj normalnych juggli, bo ostatnio Ci sie niby nie chcialo robic porzadnych. Cytuj
xjessex 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 za dużo zabawy ale przyłożę się pogram jinem i yoshim jak coś 8) tylko muszę mieć tekkena xD Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 zostaw yoshka weź Jina. Jest Łatwiejszy w opanowaniu niż Yoshek ( przynajmniej do czasu tego "zjazdu"). Cytuj
tokis 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Ten zlot zaczyna się robić coraz dziwniejszy Powiedział najnormalniejszy z nas! Ps. Jaranie moge przywiezc, ewentualnie jestem za za zrzuta 8) Trafił swój na swego! Już cię lubię a nawet cię na oczy nie widziałem! I w końcu ochrzczono nasze spotkanie! Waz00nn Cup niech żyje!!! Coś mi się wydaje że tu tak naprawdę już nie chodzi o samo granie...I za(pipi)iście! Ty Velu, zamykaj listę bo za miesiąc to naprawdę trzeba będzie wysłać Karolinę do mamy i przystosować do grania kuchnię! PS. Proponuje napełnić wazon Jackiem Danielsem. Z lodem. Dosłownie - złoty puchar! Cytuj
xjessex 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 za dużo zabawy ale przyłożę się pogram jinem i yoshim jak coś tylko muszę mieć tekkena xD Jina już wytrenowałem dosyć dosyć muszę tylko kciuk wyrobić bo ewgf rzadko wchodzi... a yoshi yoshim gram odkąd pamiętam szyper też już trochę go poczuł 8) aczkolwiek nie dałem rady Tylko ten puchar to bez niespodzianek nie ? xD Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Coś mi się wydaje że tu tak naprawdę już nie chodzi o samo granie...I za(pipi)iście! Co, jakaś męska orgia się szykuje? Cytuj
xjessex 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Coś mi się wydaje że tu tak naprawdę już nie chodzi o samo granie...I za(pipi)iście! Co, jakaś męska orgia się szykuje? Nie no xD teraz to się boję przyjechać ;P Dante wy tam w łodzi to wolicie kobiety ?? prawda ?? PRAWDA ?? Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Przy poprzedniej wizycie Warszawiaków padło ponoć hasło "kobiety to hoooyie" więc we wszystko uwierzę Co do formuły zlotu. Wolał bym żeby było granie , a nie naj,banie, proc i sianokosem xp. A co do normalności to przecież jestem normalny po prostu wy nie potraficie wrócić do lizania "g" XD Cytuj
xjessex 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Nie no co racja to racja, ale bez kobiet to i tekken trochę nudny No w sumie to tu sie zgadzam na(pipi)anie się to raczej nie jest cel a przynajmniej mnie on nie przyświeca... Cytuj
tokis 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Co, jakaś męska orgia się szykuje? Głodnemu chleb na myśli! 8) Nie no xD teraz to się boję przyjechać ;P Dante wy tam w łodzi to wolicie kobiety ?? prawda ?? PRAWDA ?? Dante wprost uwielbia kobiety! Prawda?? PRAWDA?? Cytuj
xjessex 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Lubi ubi bo na gadu pisze o Azjatkach xDDDD wydało się ;PPP btw. możemy trochę Azjatek zamówić przy okazji Cytuj
Dante84 5 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Cicho z Tymi Azjatkami bo wyda sie że naczelny ZoA wraca i Matt mnie pobije;) Cytuj
VeluriaN 1 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Przy poprzedniej wizycie Warszawiaków padło ponoć hasło "kobiety to hoooyie" więc we wszystko uwierzę To chasło to "baby to hu.je!!!!" Cicho z Tymi Azjatkami bo wyda sie że naczelny ZoA wraca i Matt mnie pobije;) ZoA Że what??? A jak myslisz że jesteś normalny to znaczy że sie niedoceniasz fanie rozjuszanych azjatek:P Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 (edytowane) Co wy z tymi azjatkami??? Najlepsze są białe, słowiańskie kobiety , koniec kropka. Edytowane 14 stycznia 2008 przez Cambion Cytuj
Snake. 9 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Cambion, wpisz w goglach Leah Dizon, a potem wybierz drugą stronę od góry. Miłej nocy Cytuj
Cambion 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 Snake, wpisz sobie w Google - Ewa Sonnet :slinotok: . PS. O gustach sie nie dyskutuje, wiec koniec offtopu Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 14 stycznia 2008 Opublikowano 14 stycznia 2008 (edytowane) I w końcu ochrzczono nasze spotkanie! Waz00nn Cup niech żyje!!! Coś mi się wydaje że tu tak naprawdę już nie chodzi o samo granie...I za(pipi)iście! 8) A kiedyś chodziło o coś innego ? Może ja też wypalę zielonego skrzata. Co, jakaś męska orgia się szykuje? W końcu byłeś w wojsku . . . Snake, wpisz sobie w Google - Ewa Sonnet :slinotok: . Ty zawsze lubiłeś Kalapichy z przerosniętymi Cycami . . . Dla mnie za duże, za duże mój Panie. Ile planujecie telewizorów mieć ?? Bo na tyle osób będzie ciężko. Gdybyśmy jechali samochodem to mógłbym zabrać moje 15' Hej Panowie, z CambionDolore zabieramy Singstary :D :D Edytowane 15 stycznia 2008 przez Bażant Cytuj
tokis 0 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 Ile planujecie telewizorów mieć ?? Bo na tyle osób będzie ciężko. Ze cztery-pięć TVików na stówkę, czy więcej - się zobaczy. jak coś to będziemy ew. wdzięczni za waszą piętnastke! Bardziej bym się martwił o konsole, podejrzewam że nie będzie większości PS3, a czy ktoś chce jeszcze zagrać oprócz mnie w T 5.0? !!!!!!!!!! TUTAJ WIELKA PROŚBA DO WAS - GOŚCI - TO OD WAS W SUMIE ZALEŻY W CO BĘDZIEMY GRAĆ, BO MY ŻADNEGO PS3 NIE MAMY NIESTETY. AGITUJEMY WIĘC O ODWAGĘ W KWESTII PRZYWIEZIENIA SWOJEJ KONSOLI !!!!!!!! Wydaje mi się że żadna akcja "niemiecka" nie będzie mieć miejsca(patrz: pad Gajdy i TTT), bo tu w sumie będzie grono samych znajomych. Hej Panowie, z CambionDolore zabieramy Singstary 8) :D Uważajcie, bo jak nie przywieziecie PS3, goście kochani, to Bażant będzie śpiewał - a wy już dobrze wiecie co to oznacza... A co mi tam, walę ten wazon i łapię za majka z wami, chłopy! Cytuj
szyper 0 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 Wydaje mi się że żadna akcja "niemiecka" nie będzie mieć miejsca(patrz: pad Gajdy i TTT), bo tu w sumie będzie grono samych znajomych. bardzo byś się ździwił na jakim "gronie samych przyjaciół" ginęły rzeczy.. Cytuj
xjessex 0 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 no tu szyper ma rację ale ps3 jest dość dużej wielkości i jak będą leżeć w jednym miejscu to myslę że coś się da zrobić, żeby nikomu nic nie zginęło... po prostu byłoby miło bez "(pipi)czy"... I nie xD czemu singstary ? xD nie umiem śpiewać xDDDD guitar hero ktoś nie ma ? Cytuj
szyper 0 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 ps3 nie, ale radze pilnowac pada i przejsciowki. najlepiej jak kazdy obie te rzeczy bedzie mial i przy okazji ich pilnowal. Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 (edytowane) A erkejd stiki? Je łatwo w kieszeniach wynieść. Edytowane 15 stycznia 2008 przez Liberty666 Cytuj
Bażant 0 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 (edytowane) A co do "grona samych przyjaciół" to muszę powiedzieć że mashterowi na Euro Slashu zginął pad, jak potem się okazało napier'dolony Lorent miał go w kieszeni. Leżąc w krzakach na lewym boku obsikał mashterowi pada ( kto wie co jeszcze ). Zastanawia mnie tylko czemu Damian nie chciał tego pada z powrotem ;p Przecież działał . . . I nie xD czemu singstary ? xD nie umiem śpiewać xDDDD guitar hero ktoś nie ma ? "Singstar" rządzi . . . a "guitar hero" woskuje mu jaja. Ty mówisz że nie umiesz śpiewać ?? Popatrz na TO, tokis z resztą dobrze wie bo siedział bardzo blisko Edytowane 15 stycznia 2008 przez Bażant Cytuj
szyper 0 Opublikowano 15 stycznia 2008 Opublikowano 15 stycznia 2008 fajnie by bylo gdyby Odyn pojechal, on jest absolutnym mistrzem Singstara. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi