Opublikowano 14 stycznia 200916 l ja chce te zdjecia na pulpicie w wyzszej rozdzialce... :Ślini sie: sprawdź to http://pixelatedgirl.com/2008/12/behind-th...ith-team-pixel/ ^_^
Opublikowano 25 stycznia 200916 l Pojawił sie patch do ME. Ma ktoś pojęcie co zawiera ?? Wiem, ze wersja PC zawierała jakieś bugi i wyszedł do niej patch ozdobiony ta samą sygnatura co łatka dla ps3 czyli 1.01. Czyżby ps3 ver. tez miała jakieś błędy ?? Edytowane 25 stycznia 200916 l przez Machel
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Witam wszystkich, od niedawna właśnie sobie skacze po budynkach Faith ale... No właśnie ale. Doszedłem w STORY do 5 chaptera i mam pewien problem. Mianowicie gdy rozbroję snajpera na billboardzie zjeżdżam na dół po linie, omijam wszystkich strażników, wbiegam do pomieszczenia z żółtymi ścianami i konsola się wiesza... Miałem już tak 3 razy z rzędu. Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje albo jak można ominąć to pomieszczenie? Z góry dzięki i Pozdrawiam
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Witam wszystkich, od niedawna właśnie sobie skacze po budynkach Faith ale... No właśnie ale. Doszedłem w STORY do 5 chaptera i mam pewien problem. Mianowicie gdy rozbroję snajpera na billboardzie zjeżdżam na dół po linie, omijam wszystkich strażników, wbiegam do pomieszczenia z żółtymi ścianami i konsola się wiesza... Miałem już tak 3 razy z rzędu. Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje albo jak można ominąć to pomieszczenie? Z góry dzięki i Pozdrawiam Jeśli coś ściągasz, to przerwij. Gra sie zawiesi jeszcze w którymś rozdziale, wtedy juz to nie działa i musisz próbować do skutku;) Edytowane 26 stycznia 200916 l przez Sikor
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Właśnie nic nie ściągam i to mnie zastanawia... Może źle robię, że tam idę i gra nie doczytuje nic... Sam już nie wiem. Będę próbował wieczorem. Pozdrawiam i dzięki za odzew
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Sprobuj pojsc na odwrot, czyli do drugiego snajpera, moze gra ma problem z polaczeniem tych lokacji czy cos.
Opublikowano 27 stycznia 200916 l od niedawna właśnie sobie skacze po budynkach Faith ale... No właśnie ale. Doszedłem w STORY do 5 chaptera i mam pewien problem. Mianowicie gdy rozbroję snajpera na billboardzie zjeżdżam na dół po linie, omijam wszystkich strażników, wbiegam do pomieszczenia z żółtymi ścianami i konsola się wiesza... Miałem już tak 3 razy z rzędu. Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje albo jak można ominąć to pomieszczenie? Z góry dzięki i Pozdrawiam MIAŁEM TEN SAM PROBLEM !! - Boże a ja myślałem że to wina mojej płyty , po prostu musisz SZYBKO przejść tą lokację z żółtymi rampami (nie daj płycie blu-ray za długo tu "czegoś" doczytywać), próbuj do skutku, mnie też nieraz krew zalewała, ale to jest wykonalne !!.
Opublikowano 27 stycznia 200916 l od niedawna właśnie sobie skacze po budynkach Faith ale... No właśnie ale. Doszedłem w STORY do 5 chaptera i mam pewien problem. Mianowicie gdy rozbroję snajpera na billboardzie zjeżdżam na dół po linie, omijam wszystkich strażników, wbiegam do pomieszczenia z żółtymi ścianami i konsola się wiesza... Miałem już tak 3 razy z rzędu. Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje albo jak można ominąć to pomieszczenie? Z góry dzięki i Pozdrawiam MIAŁEM TEN SAM PROBLEM !! - Boże a ja myślałem że to wina mojej płyty , po prostu musisz SZYBKO przejść tą lokację z żółtymi rampami (nie daj płycie blu-ray za długo tu "czegoś" doczytywać), próbuj do skutku, mnie też nieraz krew zalewała, ale to jest wykonalne !!. Ja również miałem taki problem, w szybie wentylacyjnym dokładnie. To chyba to samo miejsce o jakim Wy mówicie? Na początku też myślałem, że mam coś z konsolą, ale potem jakoś udało mi się przejść bez zawieszenia się gry. Ogólnie ME jest jakiś niedorobiony. Na ps3info kilku posiadaczy zgłaszało pęknięcia płyty z grą, podobno EA wymieniło wszystkim płytki, nawet bez okazania dowodu zakupu ... Niesamowite, to nie jest jakiś zbieg okoliczności. Edytowane 27 stycznia 200916 l przez Guti
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Nie szyb wentylacyjny, a te metalowe platformy. I nie zrobię tego szybciej Będę próbował. Może się uda, ale to trochę dziwne, żebym musiał przechodzić chapter 3 minuty bo się mogę bać o wczytywanie Pozdrawiam.
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Nie szyb wentylacyjny, a te metalowe platformy. I nie zrobię tego szybciej Będę próbował. Może się uda, ale to trochę dziwne, żebym musiał przechodzić chapter 3 minuty bo się mogę bać o wczytywanie Pozdrawiam. Czyli nie wszyscy mają w tym samym miejscu dokładnie, u mnie zawieszenie gry było w szybie właśnie.
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Za pierwszym razem na normal nie miałem żadnych freezów...za drugim na hard miałem w tym samym miejscu, ze snajperami....ja to zrobiłem inaczej....gra wieszała się jak patrzyłem się prosto na drzwi na górze, którymi wychodzi się z pomieszczenia, dlatego wskoczyłem tam normalnie, ale do przejścia szedłem plecami...podziałało.... Gra może się jeszcze zawiesić w chapterze 9, w drugiej windzie, gdzie jest przycisk "emergency" jak będziesz się ruszać gdy kobieta mówi "welcome to shard bla bla bla" ja tam, już teraz nie tykam pada w ogóle ~_~
Opublikowano 27 stycznia 200916 l A wiesz sakiu, że o wejściu tam plecami też myślałem? Zobaczę jak mi to wyjdzie i dam znać ;] Pozdrawiam wszystkich i szczerze współczuje tym, którzy też to odczuwają :| Edytowane 27 stycznia 200916 l przez Tomasson225
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Mam nadzieję, że ci zadziała....bo jedyne inne wyjście to grać od nowa, wylogowanie z PSN niestety niedziała jak niektórzy mówią....
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Mam nadzieję, że ci zadziała....bo jedyne inne wyjście to grać od nowa NIE - wystarczy grać do skutku, może to wina z drzwiami tak jak mówisz, wiem że ja miałem z tym problemy - ale poradziłem sobie po prostu podchodząc do tego z 2-4 razy. Edytowane 27 stycznia 200916 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 27 stycznia 200916 l Na bank jest to wina drzwi, bo ja tam miałem z 8 freezów, i dopiero jak nie patrzyłem się w tamtym kierunku to przeszedłem....
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Mi z kolei ani razu się nie powiesiła. Ukończyłem ją kilka razy, na różnych poziomach trudności. Speedrunu jeszcze co prawda nie zaliczałem, ale to raczej bez znaczenia bo tutaj chodzi raczej o co innego.
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Mi z kolei ani razu się nie powiesiła. Ukończyłem ją kilka razy, na różnych poziomach trudności. Speedrunu jeszcze co prawda nie zaliczałem, ale to raczej bez znaczenia bo tutaj chodzi raczej o co innego. Ja takze ukonczylem gre dwa razy i nie mialem zadnych problemow ( ale to gra od Dice, a oni podobno zawsze cos sknoca, bugi itp. )
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Zrobiłem tak jak Dr.Czekolada i się udało! Dzięki wszystkim za pomoc. Pozdrawiam
Opublikowano 30 stycznia 200916 l Bugów ciąg dalszy.....jakby nie te cholerne freezy to dawno bym miał platynę, dzisiaj chapter gdzie biegamy między pociągami - speed run - mam za(pipi)isty czas i co? skok - sciana - skok, wślizg pod dziurą i stuck.... Chapter 9 losowe freezy przed sekcja z snajperami.... Ale nie dam się ;p
Opublikowano 30 stycznia 200916 l Bugów ciąg dalszy.....jakby nie te cholerne freezy to dawno bym miał platynę, dzisiaj chapter gdzie biegamy między pociągami - speed run - mam za(pipi)isty czas i co? skok - sciana - skok, wślizg pod dziurą i stuck.... Chapter 9 losowe freezy przed sekcja z snajperami.... Ale nie dam się ;p Zycze powodzenia. Ja nie mam cierpliwosci na Speed Run'y. Gdzies tam kiedys zrobie sobie pucharek za 50 gwiazdek w TT i pewnie odpuszcze. Wczoraj troche pobiegalem po tej planszy z DLC i jestem calkiem pozytywnie nastawiony na reszte tego typu leveli.
Opublikowano 30 stycznia 200916 l Ta, jutro platyna na bank bo tylko chapter 6 i 9 mi zostały, dzisiaj zrobiłem chapter 2, ktory jest poprostu przegięcie trudny....chap 6 mam już obcykaną drogę na trofeum, tylko ze 2 razy muszę przebiec, żeby perfekcyjne skoki oddawać....no i nieszczęsny chap 9, gdzie freezuje mi ciągle randomowo.... Chap 9 juz miałem xD 16 sekund do końca, ostatnia scenka, 6 sekund na wykonanie skoku....i Faith 2 razy nie skoczyła mimo, że wciskałem skok....no i przeszedłem z 2 sekundami po czasie ;p
Opublikowano 30 stycznia 200916 l To ta gra jest nie dość, że zabugowana, to jeszcze ma s(pipi)ą detekcję skoków(tzn. naciskania klawiszy)? Pytam, bo w sumie rozważam kupno.
Opublikowano 30 stycznia 200916 l Bugów troszkę jest, single da sie przejść jednak bez większych problemów....co do skoków to ja mam pecha, gram już długo no i w sumie tylko wał miałem z tym speed runem i w 2 może 3 innych miejscach....a gre przeszedłem już wiele razy bo na normal/hard, time triale i speed runy po kilka razy każdy ;p Więc nie jest aż tak źle, i to że wpadam na jakieś bugi to pewnie efekt tego, że tyle gram i szukam innych dróg ;p