Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Featured Replies

Opublikowano
  luk_ash napisał(a):
  MichAelis napisał(a):
Diablo 2 - jak powiem ze skonczylem 20 razy to nie sklamie.

na piekle? jak tak to podziwiam:)

jesli chodzi o gre na battle necie to ja przeszedlem diablo z 50 razy conajmniej :P (roznymi postaciami)

mialem chyba ze 40 postaci ponad 80lvlu ;p

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 263 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Diablo to bezsensowna siekanina, która starcza na jakiś tydzień grania. Nie wiem kto czeka na tą grę ale ja na pewno nie. Gdybym miał 15 lat to może zainteresowałbym się tym tytułem. Nie kręci mnie ku

• Haha, aż sobie włączyłem     <3

Opublikowano
  White napisał(a):
Jezu, a życie miałeś?

bywały okresy ze nie za zbytnio :P

ale trzeba zauwazyc ze 80lvl robilo sie 1-2 dni wiec bez przesady :P

btw nie mow do mnie "jezu" :P

Opublikowano

Imo jedyna gra warta uwagi na PC . Mam nadzieje ze pogram sobie w to na maxa bo mam zamiar przesiasc sie na laptopa ( karta m8600gt or sth ) wiec nie powinno byc zle ; ) To bedzie chyba za ktora bede placic miesieczny abonament ( ile on mial wynosic , 5$ ? )

Opublikowano

Wystartowała petycja fanów D3, którym nie podoba się styl graficzny DIII.

Tutaj news ze strony gram.pl

A tutaj jest dostępna petycja. Obecnie 1907 wpisów i dynamicznie rośnie.

Przy okazji jeden ciekawy screen, fani podrzucili poziom oświetlenia z DII do DIII -> Klik!.

Edit: A mogli oglądać wywiady Blizza dokładnie, tam dokładnie mówili, że ciągle pracują nad stylem graficznym. Zaś pytanie o to, dlaczego DIII lekko przypomina WoW też padło. Ludzie z Blizzarda odpowiedzieli, że tylko się na nim wzorowali i ciągle pracują nad odpowiednim efektem. A w razie czego, mogą to zmienić.

Edit2: Po necie łazi fajny tekst dotyczący tej sprawy -> "Make love, not warcraft" :D

@White, petycja już działa

Edytowane przez Sandking

Opublikowano

(...)Na stronie gram.pl wyobraź sobie też jest link do petycji :|.

Też was kocham chłopaki. Więc kończycie smuty i dyskutujecie dalej o Diablo :) /stona

Opublikowano

heh dla mnie śmieszna jest taka petycja. :catfight:

nad grą pracować będą pewnie z 2 lata jeszcze i zmieni się prawie wszystko razem z oświetleniem.

może petycja żeby był necro? no i żeby cain miał innego koloru strój, bo w tym mu nie do twarzy :P

Opublikowano
  Yano napisał(a):
  White napisał(a):
Jezu, a życie miałeś?

bywały okresy ze nie za zbytnio :P

ale trzeba zauwazyc ze 80lvl robilo sie 1-2 dni wiec bez przesady :P

btw nie mow do mnie "jezu" :P

Fakt, ja z moim umiarkowanym giercowaniem tzn. codziennie po godzince lub gra tylko w weekendy, mialem druida na 80 lvl w dwa tygodnie. Jak sie ma ekipe na baalruny to idzie szybko ;) BTW dla mnie diablo to tez cud i najlepsze wspomnienia z giercowania mam wlasnie z tej gry, dlatego modle sie zeby moj notebook starczyl. Najwyzej sie w ram zainwestuje ;)

Opublikowano

chłopaki jest szansa, że Diablo III wyjdzie na konsole, choć Blizz unika odpowiedzi na ten temat.

Battle.net będzie na 99% bezpłatny.

Szkoda, że innych news-ów od roku nie ma ^_^ .

To jedyna gra (no i może niektóre RTS-y) która jest dla mnie magnesem do kompa.

Aha-niestety Blizzard chce by jak najwięcej osób zagrało w diabła więc DirectX10 może nie być tutaj.Modlę się by była też opcja edycji ustawień.Ja dla tej gry bym kupił nowego kompa i kupić tą grę w dniu premiery.A co do ustawień mam nadzieję, że grafa zmiecie wszystko, a jeśli wyjdzie na konsole to oprócz 100% fabuły niepowtarzalności i grywalności grafa i sound :wsciekly:

Opublikowano
  Jejax napisał(a):
mam nadzieję, że grafa zmiecie wszystko,

przeciez juz widac ze grafa ma poziom jak z przed kilku lat a w dniu premiery bedzie starodawna :P

chociaz jest ładna ale taka grafa byla juz pare lat temu ;p

oby wiec inne rzeczy byly dopakowane :D

filmik porownujacy 3 częsci

http://www.gametrailers.com/player/35766.html

Opublikowano

Hmm, dobry sposób na nabicie punktów na rapidzie :D

Opublikowano

Ja tam Signapa zakopałem, bo to fake pełną gębą (niestety ;/).

Opublikowano
  Yano napisał(a):
  Jejax napisał(a):

przeciez juz widac ze grafa ma poziom jak z przed kilku lat a w dniu premiery bedzie starodawna :P

Moze bez przesadyzmu, bedzie taka sytuacja jak w przypadku 2 czesci. Ze byly w tym momencie ladniejsze gry. Np pamietam ze zaimplementowali tylko 640x480, dopiero dodatek pozwalal zwiekszyc rozdzialke do 800x600.

Czy ktos mial jakis problem z tym? NIE!

Opublikowano
  MichAelis napisał(a):
  Yano napisał(a):
  Jejax napisał(a):

Moze bez przesadyzmu, bedzie taka sytuacja jak w przypadku 2 czesci. Ze byly w tym momencie ladniejsze gry. Np pamietam ze zaimplementowali tylko 640x480, dopiero dodatek pozwalal zwiekszyc rozdzialke do 800x600.

czasy się troche zmieniły

Opublikowano
  Cytat

A w paskudnego WoWa gra 10 tysięcy a nie 10 milionów?

Opublikowano
  Mr. Blue napisał(a):
  Cytat

A w paskudnego WoWa gra 10 tysięcy a nie 10 milionów?

o ile sie orientuje wow wyszedl w 2004 roku, i wtedy jego grafika byla "ok" a diablo3 pewnie wyjdzie w 2010 i bedzie starodawny graficznie;p

Opublikowano

Żeby twierdzić, że nowoczesna grafika wpływa na popularność gry, trzeba być ślepym i nie mieć pojęcia, co jest na świecie popularne.

Opublikowano

No dokladnie

NerkoWiktor napisał(a):
  MichAelis napisał(a):
  Yano napisał(a):
  Jejax napisał(a):

Jak ktos sie chce przyczepic to sie przyczepi. Nie musisz brac doslownie tego co pisze. Jako dziwnie do dzis Diablo 2 swietnie sie sprzedaje

Opublikowano
  ogqozo napisał(a):
Żeby twierdzić, że nowoczesna grafika wpływa na popularność gry, trzeba być ślepym i nie mieć pojęcia, co jest na świecie popularne.

jak by co to ja tego nie mowie ;p

twierdze ze diblo3 ma starodawną grafe, a nie że bedzie malo popularne ;p

Opublikowano
  ogqozo napisał(a):

no chyba mi nie powiesz, że w ogóle na nią nie wpływa ? ;p

Opublikowano
  MichAelis napisał(a):
Tibia?

ale tibia jest darmowa wiec mozna jej wiele wybaczyć ;p