Yano 3 697 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 Diablo 2 - jak powiem ze skonczylem 20 razy to nie sklamie. na piekle? jak tak to podziwiam:) jesli chodzi o gre na battle necie to ja przeszedlem diablo z 50 razy conajmniej (roznymi postaciami) mialem chyba ze 40 postaci ponad 80lvlu ;p Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Jezu, a życie miałeś? bywały okresy ze nie za zbytnio ale trzeba zauwazyc ze 80lvl robilo sie 1-2 dni wiec bez przesady btw nie mow do mnie "jezu" Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Widzieliście mapę świata? Nareszcie Sanktuarium ma jakiś kształt. Widać, że w jedynce i dwójce zwiedziliśmy tylko malutką część. Najbardziej ciekawi mnie czy odwiedzimy miejsce o nazwie Xiansai. http://eu.blizzard.com/diablo3/world/worldmap.xml Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Imo jedyna gra warta uwagi na PC . Mam nadzieje ze pogram sobie w to na maxa bo mam zamiar przesiasc sie na laptopa ( karta m8600gt or sth ) wiec nie powinno byc zle ; ) To bedzie chyba za ktora bede placic miesieczny abonament ( ile on mial wynosic , 5$ ? ) Cytuj
Sandking 47 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 (edytowane) Wystartowała petycja fanów D3, którym nie podoba się styl graficzny DIII. Tutaj news ze strony gram.pl A tutaj jest dostępna petycja. Obecnie 1907 wpisów i dynamicznie rośnie. Przy okazji jeden ciekawy screen, fani podrzucili poziom oświetlenia z DII do DIII -> Klik!. Edit: A mogli oglądać wywiady Blizza dokładnie, tam dokładnie mówili, że ciągle pracują nad stylem graficznym. Zaś pytanie o to, dlaczego DIII lekko przypomina WoW też padło. Ludzie z Blizzarda odpowiedzieli, że tylko się na nim wzorowali i ciągle pracują nad odpowiednim efektem. A w razie czego, mogą to zmienić. Edit2: Po necie łazi fajny tekst dotyczący tej sprawy -> "Make love, not warcraft" @White, petycja już działa Edytowane 1 lipca 2008 przez Sandking Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 (...)Na stronie gram.pl wyobraź sobie też jest link do petycji :|. Też was kocham chłopaki. Więc kończycie smuty i dyskutujecie dalej o Diablo /stona Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 heh dla mnie śmieszna jest taka petycja. :catfight: nad grą pracować będą pewnie z 2 lata jeszcze i zmieni się prawie wszystko razem z oświetleniem. może petycja żeby był necro? no i żeby cain miał innego koloru strój, bo w tym mu nie do twarzy Cytuj
massmedia 0 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Jezu, a życie miałeś? bywały okresy ze nie za zbytnio ale trzeba zauwazyc ze 80lvl robilo sie 1-2 dni wiec bez przesady btw nie mow do mnie "jezu" Fakt, ja z moim umiarkowanym giercowaniem tzn. codziennie po godzince lub gra tylko w weekendy, mialem druida na 80 lvl w dwa tygodnie. Jak sie ma ekipe na baalruny to idzie szybko BTW dla mnie diablo to tez cud i najlepsze wspomnienia z giercowania mam wlasnie z tej gry, dlatego modle sie zeby moj notebook starczyl. Najwyzej sie w ram zainwestuje Cytuj
Jejax 0 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 chłopaki jest szansa, że Diablo III wyjdzie na konsole, choć Blizz unika odpowiedzi na ten temat. Battle.net będzie na 99% bezpłatny. Szkoda, że innych news-ów od roku nie ma ^_^ . To jedyna gra (no i może niektóre RTS-y) która jest dla mnie magnesem do kompa. Aha-niestety Blizzard chce by jak najwięcej osób zagrało w diabła więc DirectX10 może nie być tutaj.Modlę się by była też opcja edycji ustawień.Ja dla tej gry bym kupił nowego kompa i kupić tą grę w dniu premiery.A co do ustawień mam nadzieję, że grafa zmiecie wszystko, a jeśli wyjdzie na konsole to oprócz 100% fabuły niepowtarzalności i grywalności grafa i sound :wsciekly: Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 mam nadzieję, że grafa zmiecie wszystko, przeciez juz widac ze grafa ma poziom jak z przed kilku lat a w dniu premiery bedzie starodawna chociaz jest ładna ale taka grafa byla juz pare lat temu ;p oby wiec inne rzeczy byly dopakowane filmik porownujacy 3 częsci http://www.gametrailers.com/player/35766.html Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 http://www.wykop.pl/link/74602 wycielko demo Cytuj
Gość Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Hmm, dobry sposób na nabicie punktów na rapidzie Cytuj
Gość Oran Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Ja tam Signapa zakopałem, bo to fake pełną gębą (niestety ;/). Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 mam nadzieję, że grafa zmiecie wszystko, przeciez juz widac ze grafa ma poziom jak z przed kilku lat a w dniu premiery bedzie starodawna chociaz jest ładna ale taka grafa byla juz pare lat temu ;p oby wiec inne rzeczy byly dopakowane filmik porownujacy 3 częsci http://www.gametrailers.com/player/35766.html Moze bez przesadyzmu, bedzie taka sytuacja jak w przypadku 2 czesci. Ze byly w tym momencie ladniejsze gry. Np pamietam ze zaimplementowali tylko 640x480, dopiero dodatek pozwalal zwiekszyc rozdzialke do 800x600. Czy ktos mial jakis problem z tym? NIE! Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 mam nadzieję, że grafa zmiecie wszystko, przeciez juz widac ze grafa ma poziom jak z przed kilku lat a w dniu premiery bedzie starodawna chociaz jest ładna ale taka grafa byla juz pare lat temu ;p oby wiec inne rzeczy byly dopakowane filmik porownujacy 3 częsci http://www.gametrailers.com/player/35766.html Moze bez przesadyzmu, bedzie taka sytuacja jak w przypadku 2 czesci. Ze byly w tym momencie ladniejsze gry. Np pamietam ze zaimplementowali tylko 640x480, dopiero dodatek pozwalal zwiekszyc rozdzialke do 800x600. Czy ktos mial jakis problem z tym? NIE! czasy się troche zmieniły Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 czasy się troche zmieniły A w paskudnego WoWa gra 10 tysięcy a nie 10 milionów? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 czasy się troche zmieniły A w paskudnego WoWa gra 10 tysięcy a nie 10 milionów? o ile sie orientuje wow wyszedl w 2004 roku, i wtedy jego grafika byla "ok" a diablo3 pewnie wyjdzie w 2010 i bedzie starodawny graficznie;p Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Żeby twierdzić, że nowoczesna grafika wpływa na popularność gry, trzeba być ślepym i nie mieć pojęcia, co jest na świecie popularne. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 No dokladnie mam nadzieję, że grafa zmiecie wszystko, przeciez juz widac ze grafa ma poziom jak z przed kilku lat a w dniu premiery bedzie starodawna chociaz jest ładna ale taka grafa byla juz pare lat temu ;p oby wiec inne rzeczy byly dopakowane filmik porownujacy 3 częsci http://www.gametrailers.com/player/35766.html Moze bez przesadyzmu, bedzie taka sytuacja jak w przypadku 2 czesci. Ze byly w tym momencie ladniejsze gry. Np pamietam ze zaimplementowali tylko 640x480, dopiero dodatek pozwalal zwiekszyc rozdzialke do 800x600. Czy ktos mial jakis problem z tym? NIE! czasy się troche zmieniły Jak ktos sie chce przyczepic to sie przyczepi. Nie musisz brac doslownie tego co pisze. Jako dziwnie do dzis Diablo 2 swietnie sie sprzedaje Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 Żeby twierdzić, że nowoczesna grafika wpływa na popularność gry, trzeba być ślepym i nie mieć pojęcia, co jest na świecie popularne. jak by co to ja tego nie mowie ;p twierdze ze diblo3 ma starodawną grafe, a nie że bedzie malo popularne ;p Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 Żeby twierdzić, że nowoczesna grafika wpływa na popularność gry, trzeba być ślepym i nie mieć pojęcia, co jest na świecie popularne. no chyba mi nie powiesz, że w ogóle na nią nie wpływa ? ;p Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 lipca 2008 Opublikowano 4 lipca 2008 Tibia? ale tibia jest darmowa wiec mozna jej wiele wybaczyć ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi