Trzcina 11 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2009 A powininies. Im wiecej graczy tym wieksza szansa na lepszy i bardziej dopracowany konent i na lozenie wiekszych pieniedzy w produkt. Z nowym interfejsem o ktorym mowili na blizzconie sterowanie na padzie nie byloby takie zle, 4 przycisko do 'aoe' a pozostale do innych akcji, to akurat tyle ile kazdy pad ma na czolowym panelu. Bardzo prosto wmontowac to pod 'trzymaj R'kę albo L'ke to bedziesz mial zestaw czterech nowych skilli pod przyciskami' Ale powiem szczerze ze sa na to male szanse, struktura sieciowa w konsolach zmusza do korzystania z psnetwork/xboxlive i jakos nie widze tutaj wspolpracy blizzarda ;p Ale moze sie myle Ale marzyc mozna ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2009 fota z prezentacji DIII na Wii Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 9 września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 września 2009 Czy to oznacza, że w grze pojawią się wierzchowce? Zapowiada się rewelacyjnie, ciekawe jak wykorzystają możliwości wiilota. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 611 Opublikowano 17 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2011 Duuuzo niusow sie pojawilo o d3. Ciesze sie jak glupi, bo to juz 10 lat po premierze diablo 2, ale do rzeczy. Martwi mnie jedna rzecz, otoz brak mikstur leczacych(a raczej to ze praktycznie ich nie bedzie w grze). Zastapiono je kulami zycia wypadajacymi z potworkow. Nie wyobrazam sobie gry w ten sposob . Jak bedziemy wlaczyc z bosami? Co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 17 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2011 (edytowane) To utrudni grę. Po za tym teleporty do miasta zostaną? Więc nie widzę problemu. Wierzę w Blizzarda i tyle. Btw mam nadzieje, że nie uważasz tych kul za te "nowe" informacje bo o tym było wiadomo już ponad rok temu. Edytowane 17 stycznia 2011 przez Wiolku Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 075 Opublikowano 17 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2011 Duuuzo niusow sie pojawilo o d3. Ciesze sie jak glupi, bo to juz 10 lat po premierze diablo 2, ale do rzeczy. Martwi mnie jedna rzecz, otoz brak mikstur leczacych(a raczej to ze praktycznie ich nie bedzie w grze). Zastapiono je kulami zycia wypadajacymi z potworkow. Nie wyobrazam sobie gry w ten sposob . Jak bedziemy wlaczyc z bosami? Co o tym sadzicie? Orb'y komplikują rozgrywkę - to fakt, ale czy to zmiana na gorsze? Ciężko na tę chwilę stwierdzić, postać z pełnym pasem "różowych soczków" wchodziła w mob'ki jak w masło, i szczerze mówiąc, dla mnie każda zmiana powodująca, że rozgrywka będzie bardziej wymagająca, jest witana z otwartymi ramionami. Dobrze zbudowana postać z odpowiednim stuff'em (o który wcale nie było tak trudno) była niczym Terminator, co mnie zawsze irytowało, gdyż brak wyzwań = nuda. Dlatego tak bardzo uwielbiałem prowadzenie świeżutkiej postaci po resecie na HC... Ciekawe jak to wpłynie na PvP - koniec z lamusami, którzy co chwilę dodają potion'y. Po krótkiej analizie stwierdzam: dla mnie BOMBA Cytuj Odnośnik do komentarza
Trundle 1 Opublikowano 18 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2011 Brakuje mi Paladyna i Druida, moje ulubione klasy, moze w dodatku wcisna jedna z tych klas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 18 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2011 druida raczej nie bo dali szamana ktory chyba ma byc mixem druida i necrosa. dodatek i tak jest jeszcze dalej niz beta podstawki wiec Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 18 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2011 Dodatki mają być ponoć dwa. Tak więc może być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 18 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2011 Jeśli będą rzeczywiście dwa dodatki to liczę, że w którymś z nich dodadzą Nekromantę. Nie wyobrażam sobie gry w Diablo inną klasą postaci. A akurat jego musieli skasować z podstawki... Cytuj Odnośnik do komentarza
CeHa 6 Opublikowano 20 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2011 Na Wii ten plakat to wygląda jak skrzyżowanie Kirby'ego z Pokemonami. Oby tylko wydali w tym roku tego D3 bo dawno nie grałem w żadną fajną gierkę z gatunku RPG slaszery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 20 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2011 torchlight sprawdzales? nie jest to klasa diablo ale na bez rybiu... a d3 raczej wyjdzie w tym roku bo a) activision ich pocisnie b)w przyszlym ma byc druga czesc starcraft 2 a blizzard wydanie 2 gier w tym samym roku uwaza za mega wyczyn wiec pewnie go dlugo nie powtorza Cytuj Odnośnik do komentarza
CeHa 6 Opublikowano 22 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2011 torchlight sprawdzales? nie jest to klasa diablo ale na bez rybiu... Dzięki za cynk naprawdę mega super gierka. To robili chyba nawet twórcy Diablo. A gra to klon Diablo 5 min i się odnalazłem. Tego mi było właśnie trzeba Diablo w 3D przedsmak D3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 22 stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2011 jakos wkrotce wyjdzie torchlight 2 ktore ma jeszcze dodac multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2011 (edytowane) A ku ku! http://www.gram.pl/sk4_8QPkJOm1_Diablo_III.html Dostępność 2011. Ciekawe... Edytowane 2 kwietnia 2011 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2011 Nie dam sobie ręki uciąć, ale z tego co słyszałem, to Blizz ma NIE wydać ani jednej gry w 2011 roku. Ani dodatku do SC2, ani D3, ani nic do WoWa. Dopiero w 2012 mają wypuszczać produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2011 na konferencji akcjonariuszy powiedzieli ze nie sa pewni czy wydadza cokolwiek w tym roku i jesli sie to im nie uda to wydadza wiecej w przyszlym po tym jak gracze powiedzieli co o tym mysla natychmiast rozni szefowie blizz zaczeli udzielac wywiadow w ktorych zapewniali jak to diablo 3 beda sie starali wydac do konca roku i ze to jest ich cel ale nie zrobia tego kosztem jakosci. a ten preorder na d3 z gram.pl sie pojawil 1 kwietnia wiec chyba tylko okladka jest z niego prawdziwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Trundle 1 Opublikowano 2 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2011 Tyle lat czekalem ze kilka miesiecy nie robi mi roznicy. Z drugiej strony moga wydac to co maja juz gotowe, bo po paru miesiacach i tak dowala płatne dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2011 Blizzard dowali po kilku miesiącach płatne dodatki? Jeżeli to będą dodatki niczym LOD do D2 albo FT do W3 to jak najbardziej pozytywnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2011 Raczej, patrząc na rynek, będzie to typowe DLC - jedna nowa klasa, z 50 nowych przedmiotów. To i tak byłoby duże, jak na DLC, ale małe, jak na dodatek. Przecież LoD kompletnie zmieniał doświadczenia z Diablo 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2011 Nie wierzę że blizzard będzie robił takie dlc...Już by zaczęli robić głupkowate płatne mapy do ST2 . Blizzard to jak na razie dla mnie największy wyznacznik jakości gier . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 3 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2011 Blizzard to jak na razie dla mnie największy wyznacznik jakości gier . ...i o kant pupy rozbić narzekania, że SC2 kosztował ~180 zł (ja wyrwałem w dniu premiery za 129 zł ). Gry Blizza przewyższają jakością większość gier za które płacimy 200 zł i odkładamy na półkę po 6h grania. Co do DLC - nie wierzę w jakieś mini-pierdołowate DLCki do Diablo. Raczej coś na wzór D2 i SC2 teraz. Większy dodatek w 2 lata po premierze or so. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trundle 1 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2011 6-12 miechow i wydadza jakis dodatek tak jak to bylo z sc i d2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 4 kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2011 albo 18-24 miechy jak to bylo z sc2? :> ofc 24 to taki moj domysl. moze byc jeszcze wiecej. nie ma wiec co gdybac ile i kiedy do d3 dodadza Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 12 maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2011 Nie chcę wyjść na trolla czy innego przesadnie czepialskiego, ale może mi ktoś wytłumaczyć co takiego nadzwyczajnego jest w tym Diablo III oprócz logo Blizzarda na okładce, że jest on wyczekiwany z taką niecierpliwością? Rozumiem fenomen gier hack'n'slash oraz oryginalność pierwszych odsłon Diablo, ale tyle tego klonów wyszło ostatnimi czasy, że jak patrzę na wszelkie materiały z trójki, to autentycznie nie mogę pojąć czym ludzie się tak fascynują. Grafika jest słaba, a styl przesadnie cukierkowy i kolorowy. Całość to klasyczna do bólu sieczka, bez nadziei na szersze elementy RPG (niczym Divine Divinity). Tak więc biorąc pod uwagę, że gatunek zdążył się już rozprzestrzenić na inne firmy, co niby takiego ma zamiar zaoferować Blizzard, nie będącego jedynie kosmetycznymi zmianami dwójki? Zapewne spora część uroku tkwić będzie w multiplayerze, co jeszcze jestem w stanie przyjąć do wiadomości (choć osobiście mnie to nie pasjonuje), ale jeśli single to nic innego jak kolejne "press LMB repeatedly to win", to osobiście chyba nie mam tutaj czego szukać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi