Gattz 217 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 dlatego najlepiej czytac tylko newsy zawierajace slowa "data premiery" a reszta sczelic z pistoletu na zimny rosol. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Ja tam na grę parcia nie mam, mnie nie ruszają przekładania daty, ale lubię sobie poczytać tego typu teksty z czasów developerki tytułu. Trivia i Making of'y etc Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 (edytowane) Nie będę wklejał tego w trzech topicach (D3, WoW, SC2), więc rzucam raz: http://us.battle.net...Event-1_25_2012 "We're also heavily focused on getting Diablo III, Mists of Pandaria, and Heart of the Swarm into players’ hands as soon as possible. In light of our jam-packed schedule, we’ve decided to hold the next BlizzCon in 2013." Nie wiem jak koledzy, ale dla mnie jest to szokujące info z lekka. Nie spodziewał bym się. Edytowane 25 stycznia 2012 przez Kazuun Cytuj
Gość Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 Ano, to tylko świadczy o tym ile roboty mają i że perspektywy wydania Diablo 3 i HotS oddalają się od planowanych. Pierwszy kwartał dla D3 jest praktycznie nierealny, wakacje dla HotS też chyba nie. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 Ano, to tylko świadczy o tym ile roboty mają i że perspektywy wydania Diablo 3 i HotS oddalają się od planowanych. Pierwszy kwartał dla D3 jest praktycznie nierealny, wakacje dla HotS też chyba nie. Ja tam patrzę na to tak: Jeżeli D3 by wyszło w Marcu, HotS w lipcu, a MoP we wrześniu.... to o czym by gadali na BlizzConie. O LotV? Lata świetlne do tego. O Titanie? Jeszcze bardziej odległa przyszłość. Dodatek do D3? To samo. Exp do WoWa? Znów to samo. Nie mieli by contentu na BlizzCona, właśnie ze względu na premiery odbywające się przed nim. Dlatego obstawiam, że BC nie będzie właśnie dlatego, że chcą upchnąć te 3 gry przed wrześniem. A BC 2013 będzie miał info o dodatkach do wspomnianych 3 marek, możliwe, ze pierwsze info o Titanie. Cytuj
Gość Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 3 gry Blizzarda w pół roku to są pobożne życzenia. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 (edytowane) Grigori, grałeś w WotLK? Blizz nie może pozwolić sobie na taki sam ruch jak wtedy. Poza tym Diablo miało się już ukazać jakiś czas temu, więc uważam że można założyć, iż między Diablo a MoP mineło by nie 6 miesięcy, a dobre 9 czy nawet 10. Dwa, wszyscy wiemy jak wygląda wydawanie gier przez Blizza, ile przekładań premier etc, że jedna gra co 5 lat, etc bla bla bla... Ale nie zapominajmy, że kiedyś Blizz nie miał w produkcji nic poza expami WoWa. WarCraft, StarCraft i Diablo były "przymarłymi" markami. Nie było do nich nowego contentu. Teraz doszły im do planu wydawniczego ich kontynuacje. Nie mogą robić jednej rzeczy/dodatku co 2 lata, bo takie coś by po prostu nie przeszło wśród fanów. Bo niby co byśmy mieli: Diablo 3 w 2012? HotS w 2014? MoP w 2016? Titan w 2018? Warcraft 4 w 2020 dodatek do D3 po 10 latach od premiery? Musza wydawać częściej swoje produkcje. Być może nie będzie to dokładne 6 miesięcy i jestem w błędzie trochę, ale na pewno nie mogą to być wielkie gapy. Edytowane 25 stycznia 2012 przez Kazuun Cytuj
Gość Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 Popadasz ze skrajności w skrajność. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 To proszę, przedstaw mi "Plan wydawniczy Blizzarda wg Grigoriego". Cytuj
Gość Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 Plan wydawniczy jest taki, że nie ma szans, żeby się do września uwinęli z wszystkim tak jak napisałeś. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 Ja tu przedstawię plan wydawniczy wg Szakira: Diablo 3 = ?? HotS = ?? MoP = ?? Titan = ?? Warcraft 4 = ?? dodatek do D3 = ?? Oni sami nie wiedzą kiedy co wyjdzie. Utrzymują się z WoW'a i powoli chyba wyszli z wprawy jeśli chodzi o tworzenie nowych gier. Umówmy się, że wrzucenie nowych skórek i animacji nie jest specjalnie trudne. Co innego balans rozgrywki itp. Tylko, że to można wrzucić w patch. Teraz robią pandy. Ja osobiście czekam na D3 i kupie na bank, ale nie napalam się, bo wiem że jeszcze moje dzieci będą grały w tą grę (chodzi mi o czas, nie jakość, a dzieci jeszcze nie mam ). Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 Plan wydawniczy jest taki, że nie ma szans, żeby się do września uwinęli z wszystkim tak jak napisałeś. Uwielbiam to. Podajesz swoje przypuszczenia, starasz się uargumentować je jakoś sensownie. Po czym przychodzi ktoś kto mówi "nie bo nie" i koniec dysputy. Zero argumentów - normalnie jak moja matka _-_ Cytuj
Gość Opublikowano 25 stycznia 2012 Opublikowano 25 stycznia 2012 Argument jest taki - to nie jest realne. Jeśli Tobie się wydaje że jest, to się przekonamy, bo w takich warunkach dyskusja i tak do niczego nie prowadzi. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 stycznia 2012 Opublikowano 27 stycznia 2012 Wymagania sprzętowe DIII - minimalne i zalecane: MINIMUM SYSTEM SPECIFICATIONS PC OS: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Latest Service Packs) with DirectX® 9.0c Processor: Intel Pentium® D 2.8 GHz or AMD AthlonTM 64 X2 4400+ Video: NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro or better Mac OS: Mac® OS X 10.6.8, 10.7.X (Latest Version) Processor: Intel® Core 2 Duo Video: NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon™ HD 2600 or better All Platforms HD Space: 12 GB available HD space Memory: 1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista® Windows® 7 users, 2 GB for Mac® users) Drive: DVD-ROM drive | Internet: Broadband Internet connection Display: 1024x768 minimum display resolution RECOMMENDED SYSTEM SPECIFICATIONS PC OS: Windows Vista®/Windows® 7 (Latest Service Packs) Processor: Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD AthlonTM 64 X2 5600+ 2.8 GHz Memory: 2 GB RAM Video: NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better Mac OS: Mac® OS X 10.7.X (Latest Version) Processor: Intel® Core 2 Duo Memory: 2 GB RAM Video: NVIDIA® GeForce® GT 330M or ATI Radeon™ HD 4670 or better źródło - us.battle.net Cytuj
Gość szpic Opublikowano 27 stycznia 2012 Opublikowano 27 stycznia 2012 Yeah zmiescilem sie w minimalnych Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 27 stycznia 2012 Opublikowano 27 stycznia 2012 Przewyższam nieznacznie recommended na moim starociu xD Cytuj
Texz 670 Opublikowano 27 stycznia 2012 Opublikowano 27 stycznia 2012 Jeden mac ma minimalne, Air ... sam nie wiem co myśleć o Intel HD 3000 Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 Czekacie na Diablo III i denerwuje was że nikt nie zna daty premiery? My ją znamy - 30 marca. Zamawiajcie już teraz i dzielcie się ze znajomymi tą nowiną! Dostępna również limitowana Edycja Kolekcjonerska! wpis na facebooku Ultimy. premiera 30 marca? fuck yea! Cytuj
Gość szpic Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 (edytowane) 169 zl za normalna wersje ? Musialbym byc szalony, aby tyle wydac na gre, bez sprawdzenia jej wczesniej w demie/becie itpw w ten sposob D3 wpada na liste : " Kupie jak bedzie w platynie za 50zl" Edytowane 3 lutego 2012 przez szpic Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 normalna wersja gier blizzarda często wygląda lepiej niz nie jedna kolekcjonerka innego tytułu. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 (edytowane) normalna wersja gier blizzarda często wygląda lepiej niz nie jedna kolekcjonerka innego tytułu. jesli o mnie chodzi gry moga nawet sprzedawac w papierowych kopertach( jesli pozwoli to obnizyc cene) bo i tak pudelka wszystkie wywalam. W zadnej grze jeszcze nawet nie otwarlem instrukcji,przejrzałem artbooka itp Edytowane 3 lutego 2012 przez szpic Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 zawsze możesz wykupić z góry roczny abonament world of warcraft to dostaniesz klucz d3 za free, inaczej juz blizzard ci nie dogodzi. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 169zł to coś niespotykanego przeważnie na konsolach więc miliony ludzi na świecie to wariaci, kk. Ja SC2 kupiłem za 129zł w dniu premiery. Ludzie do dziś płacą 160 za niego ;p Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 a co kogo obchodzi za ile wyrwales? cena rynkowa via empiki, ultima czy inne gramy.pl byla inna. co jak znajde frajera ktory mi sprzeda nowa toyote taniej o 25% niz u dealerow tzn ze jest to jej oficjalna cena? bitch pls blizzard znowu zdziera. a co do normalnej wersji gry to chyba sie cos z cd projekt orzeszkowi pomylilo bo od diablo 1 w tym departamencie jest slabo i to bardzo slabo u blizza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi