Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Wyświetleń 263,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Diablo to bezsensowna siekanina, która starcza na jakiś tydzień grania. Nie wiem kto czeka na tą grę ale ja na pewno nie. Gdybym miał 15 lat to może zainteresowałbym się tym tytułem. Nie kręci mnie ku

• Haha, aż sobie włączyłem     <3

Opublikowano

a po co Ci strona? sprawdza login więc idą w dobrym kierunku:)

Opublikowano

No ja też miałem nowe info, że już wszystko prawie gotowe i zaraz startują. Kiepsko to widzę w dniu premiery, pewnie tylko 30% normalnie pogra 15 maja o północy. ;)

Opublikowano

ja nie moge wpisac hasła ;D

pole do wpisywania jest nieaktywne...

Opublikowano

heh zmieniłem w opcjach język na polski i teraz już w ogóle lipa " podczas aktualizacji wystąpił nieoczekiwany błąd,spróbuj ponownie później'.

Szkur.wa

A właśnie na koncie BN nie mam bety diablo,to normalne ?

Edytowane przez Ader

Opublikowano

heh zmieniłem w opcjach język na polski i teraz już w ogóle lipa " podczas aktualizacji wystąpił nieoczekiwany błąd,spróbuj ponownie później'.

Szkur.wa

w becie nie na PL

dalej 3003 :D

Opublikowano

ciągle mi wywala error 37 server is busy. Sz(pipi), ja chcę pograć sam singla, czemu wszystko wymaga walonego neta... ja (pipi)e. Fajnie się przygotowali, mieli 12 lat na postawienie serwerów :P

Opublikowano

No więc jak mam teraz to cofnąć,bo teraz mam w języku polskim info xD

Opublikowano

3003 macie bo próbujecie pewnie wbijać na europejski serwer, serwery bety są w stanach.

Na US powinno być 37 busy, po bruteforsie udaje się zrobić postać, ale dalej ni (pipi)a.

Edytowane przez hay

Opublikowano

3003 macie bo próbujecie pewnie wbijać na europejski serwer, serwery bety są w stanach.

Na US powinno być 37 busy, po bruteforsie udaje się zrobić postać, ale dalej ni (pipi)a.

jak dam na US to nie moge wpisac hasla bo pole jest nieaktywne :D

nie da sie w nie kliknac

Opublikowano

Wbiłem do gry, bruteforce + szczęście ftw.

Opublikowano

w końcu jaki klient ściągać,bo już się pogubiłem.

D2 mam w PL

Opublikowano
Fajnie się przygotowali, mieli 12 lat na postawienie serwerów
Infrastruktura sieciowa to nie tylko kilka szaf rackowych i kupa kabli. syn flood i ddos są tak skuteczne, że potrafią położyć nawet najwięsze serwisy a tutaj mamy do czynienia z takim właśnie nieświadomym ddosem kiedy serwery, mimo przygotowania odpowiedniej przepustowości, nie potrafią obsłużyć tak dużej liczby jednakowych zapytań. To tak jak wyprzedaż w markecie - sklep pomieści 100k ale przez bramki wejdzie jednocześnie tylko 100 osób podczas gdy reszta musi ponawiać próbę do momentu aż nie znajdzie się dla nich miejsce.

Edytowane przez greah

Opublikowano

z tego co slyszalem to przez wlaczenie pl jezyka musiszteraz sciagac od nowa bete i przeinstaloac xd

Opublikowano

omg, kampie już z 20minut na tym okienku przed clientem. Updating setup files -.-

Opublikowano

orion: nakooriwac non stop zaloguj ?

Edytowane przez bartiz

Opublikowano

Ja mam ustawione język ANG, serwery USA (bo z tego co wiem nie ma serwerów EU) i wszystko śmiga.

Jednak legacy D2 (bo w jedynkę nie grałem) w PEŁNI zachowane. 20 minut gry a ja już ziewam ze znudzenia. Jednak gra totalnie nie dla mnie :(

Opublikowano

z tego co slyszalem to przez wlaczenie pl jezyka musiszteraz sciagac od nowa bete i przeinstaloac xd

Ale co ściągać US czy EU ??I tak w 30 minut się ściąga,więc to nie problem.

Edytowane przez Ader