Kazuun 221 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 No jak. Beta to była 1/3 pierwszego aktu, a i tak się grało około 2h. Cała gra powinna wyjść jakoś 20h, nie wiem czemu mówicie 6. No dlatego spytałem. Tez mnie to ciekawiło. A tu się pojawiają, imho, takie radykalne przewidywania, żem sam zdziwiony... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) Ten link na górze poprzednie strony (go2arena) to faktycznie jest najbardziej opłacalna opcja preorderu? Chciałbym kupić samego key'a, ale wczoraj przeglądałem internet i klucze są w takiej samej cenie jak pudełka, kto to wymyślił? Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Po prostu wiara sprzedaje klucze z pudełek :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 No dobra, a gdzie są klucze nie z pudełek takie jak były przy SCII? Przecież pamiętam, że tamtą gierkę kupiłem dużo taniej dzięki kluczowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja po raz pierwszy wziąłem pre-ordera z go2arena (key + box), zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 No dobra, a gdzie są klucze nie z pudełek takie jak były przy SCII? Przecież pamiętam, że tamtą gierkę kupiłem dużo taniej dzięki kluczowi. Kupowałeś na premierę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Kupowałeś na premierę? SC2 dało się spokojnie kupić za 120 zł w pre-orderze jeżeli brałeś keya samego. Diablo niestety nie ma chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Kilka tygodni po premierze, ale to i tak niezrozumiałe dlaczego teraz tak jest, widać, że oferty samych keyów to są po prostu klucze wyciągnięte z boxów i jedyna oszczędność to na kosztach wysyłki. Czysty klucz jest na battle.necie za bagatela 59.99 ojro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Kilka tygodni po premierze, ale to i tak niezrozumiałe dlaczego teraz tak jest, widać, że oferty samych keyów to są po prostu klucze wyciągnięte z boxów i jedyna oszczędność to na kosztach wysyłki. Czysty klucz jest na battle.necie za bagatela 59.99 ojro. :confused: @Gri Ale to jest stosunkowo normalna cena za grę. My w Polsce naprawdę nii mamy drogich gier. Ludzie narzekają, ale prawda taka, że Blizzowe gry u nas kosztują "normalnie" a inne znacznie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja takze kupowalem preordera z g2a. wzialem box+key i czekam do 14 maja do godz 0;00 ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AAQY-spc_UM&feature=context-vrec Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ale to jest stosunkowo normalna cena za grę. My w Polsce naprawdę nii mamy drogich gier. Ludzie narzekają, ale prawda taka, że Blizzowe gry u nas kosztują "normalnie" a inne znacznie taniej.what_the_fuck_am_I_reading.jpg Nie kupujesz wiele gier, szczególnie zza granicy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Nie kupujesz wiele gier, szczególnie zza granicy, prawda? Nigdy nie kupowałem gry zza granicy. Nie licząc digitali. Bo rozumiem, ze pytasz o boxa, skoro nie jesteś chyba zbytnio fanem digital versji. Ale jak słyszę/czytam w recenzjach, że ktoś za BF3 na PC dał $60 to to się raczej nijak ma do tego ile zapłaciłem ja, czy ktoś inny w Polsce. Odpalam Amazona, sprawdzam cenę Diablo - $59. Odwiedzam stronę NBP, dzisiejszu kurs wynosi 3,16 zł. Szybka matematyka - wychodzi prawie 187 zł. Czyli 20 zł drożej niż w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) To odwiedź sobie dla odmiany Amazon.co.uk czy też inny sklep oferujący zakup w funtach lub euro i wtedy zacznij się bawić w matematykę porównując ceny. Nawet takie pudełkowe Diablo 3 w pre-orderze można było dorwać za 27 funtów swego czasu, czyli około 140zł z już wliczoną wysyłką. Podkreślałem to wielokrotnie w tym i innym temacie, więc kto się nie załapał może teraz tylko żałować, że cena poszła w górę. O, nawet znalazłem - http://www.psxextrem...30#entry2287730 - 28 listopada 2010, 23 funty Jasne, są wyjątki, ale nie są one w mniejszości, jak Ci się wydaje. Sporo zależy od tytułu - jeden dorwiesz taniej w Polsce, inny znacznie taniej za granicą. EDIT: Pomijam już kwestie, że polskie wydania nierzadko są mocno upośledzone. Chcesz pograć w D3 po angielsku? Ściągaj całą grę ze strony BNet, bo na płycie kupionej w PL takowej wersji nie uświadczysz. Skyrim wypadał taniej niż za granicą, ale cierpi na cenędzowskie blokady regionalne. Sam zaś teraz się waham skąd wziąć Street Fighter x Tekken, bo u nas pudełkowa może i jest tańsza, ale wszelkie DLC z pewnością wyjdą dużo drożej, niż gdybym kupił grę na Steam. Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Mam pytanko, z tego co wiem, to jedna kopia gry będzie przydzielona tylko do jednego kompa. Czyli, jak brat chciałby pograć również w diablo, to z tej samej kopii co moja nie wyda? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Chyba bedzie 1 gra = 1 konto. nie wazne ile osob bedzie grac, ale nie zalozysz wiecej kont z 1 kopii Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 @Suavek No ale to mówisz tam o jakiejś czasowej promocji czy coś (nie znam szczegółów), bo teraz widzę jak byk 33 funty, aka 169 zł na nasze.... czyli jak mówiłem - normalna cena. Pierwsze trzy tytuły z brzegu jakie wpadły mi do głowy. Aż z ciekawości sprawdziłem ceny: Darksiders 2 - 154 zł Guild Wars 2, Standard Edition - 247 zł Witcher 2 - 133 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Mam pytanko, z tego co wiem, to jedna kopia gry będzie przydzielona tylko do jednego kompa. Czyli, jak brat chciałby pograć również w diablo, to z tej samej kopii co moja nie wyda? Kupujesz keya, którego przyłączasz do swojego konta battle.net i możesz na nim grać od teraz w Diablo, nieważne na jakim kompie, nieważne czy zainstalowany z płyty czy ze strony blizzarda. 1 key = 1 konto, które możesz w danej chwili włączyć tylko na jednym stanowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza
QstomPL 83 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Czyli, że brat będzie mógł grać z tego samego keya, ale bedzie musial grac na tym samym koncie co ja, co w sumie nie jest zbyt przyjemne. Ok chyba nie ma co kombinowac, jak chce grac to musi swoja kopię kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Darksiders 2 - 154 zł Guild Wars 2, Standard Edition - 247 zł Witcher 2 - 133 zł Oj Edziu, wiadomo że gry są droższe ale można wyrwać je na promocjach taniej niż w polszy. Nie ma co drążyć tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) No ja też uważam, że są droższe. Ale być może o czymś nie wiem. Nigdy nie kupowałem gier za granicą, więc mogę o czymś nie wiedzieć. No i nie mówimy o promocjach tylko o normalnych cenach Jak ktoś chce sobie sety pooglądać: http://www.diablofans.com/news/1179-comic-giveaway-diablo-iii-armors-and-dyes-pvp-way-before-the-end-of-the-year-portrait-of-a-champion-blue-posts/ Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 dodac na poczatek natanka mowiacego o nowej super szatanskiej grze i moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Darksiders 2 - 154 zł Guild Wars 2, Standard Edition - 247 zł Witcher 2 - 133 zł GW2 oficialnie w polsce jest za 200pln. Zaufane sklepy od cdkeyow sprzedaja standard po 185. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Można już grę ściągać, instalacja możliwa dopiero 15 maja: http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?824402-Diablo-III-FULL-RETAIL-BY-BLIZZARD-PRE-DOWNLOAD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi