Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Sephi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Padam z geniuszy, którzy kupują na allegro klucze same po 259zł, a na battle.necie przy obecnym kursie gra kosztuje niecałe 220zł.
Nawet gdyby druga podana przez Ciebie cena była poprawna, to że niby kupowanie samego klucza gry za sporo ponad 200zł ma być jakimś większym przejawem geniuszu, czy coś?

Jest poprawna i w obu przypadkach są to dla mnie geniusze robienia dobrych interesów.

Opublikowano

Tylko widzisz, na ogół kupowanie preorderów się nie opyla i lepiej kupić grę w dniu premiery, ale nikt się nie spodziewał takiego obrotu sprawy i takie jaja jak z D3 to były jeszcze na premierę Red Dead Redemption na konsole, ale są, że to wyjątki potwierdzające regułę.

Opublikowano

Powie mi ktos jedna rzecz?

Zabilem Krola Szkieletow na piekle, ok spoko.

Tam gdzie ja zakladam gre mam to misje odhaczona, jest spoko.

Lecz gdy chce sie dolaczyc do gry publiczej to mam kilka ( moze z dwa ) zadania w tyl w stosunku do tego zrobionego.

O co chodzi? :|

Opublikowano

Jak to jest z odsprzedaniem gry? Zamierzam przejsc tylko singla, czy mozna pozniej sprzedac gre, czy tak jak w Starcrafcie II mozna stworzyc tylko jeden profil, wiec kupujacy bedzie mogl grac tylko na moim profilu?

Opublikowano

WSZYSTKIE keye Blizzarda są przypisane do konta BNet, więc musisz oddać całe konto komuś.

PS:

Wiem, że drop to sprawa randomowa i nie ma zasady, że Boss zawsze musi wydropić Rare etc, ale...

Grałem Normala całego solo - leciała masa żółtych.

Grałem Nightmare całe we 3, MF średnio na poziomie 30% - 45%, żółte leciały rzadziej ale wciąz zauważalnie. Kumple mieli po około 5% do 15% i przez całe story wyleciało im może z 10 sztuk na głowę.

Teraz gramy Hell, dziś pierwszą połowe aktu 2, ja mam MF 15%, kumpel ma 45-55%. Mnie wypadło z 20 itemów, jemu 3.

Masakrycznie to dziwne :P

Opublikowano

Kurna fak. Kupiłem sobie grę na premierę i nie mam kiedy grać. Robię sobie sesje jak tylko mam czas, a i tak trwają one 20-30 min. Jeszcze normalu nie przeszedłem. Tylko rinek mi rzuca itemki jak zdąży dołączyć :*

Opublikowano (edytowane)

Team Method Inferno Diablo Kill

Congratulations to Team Method on killing Diablo on inferno! Time of death was approximately 12 pm PST on May 19th.

Edytowane przez RajuPL
Gość kad2
Opublikowano

Od premiery do zabicia Diablo siedzieli 76 h bez przerwy, no i są przecież jedną z lepszych gildii w WoWie, co się tutaj dziwić.

Z tego co widzialem na stremie to Method jeszcze w 4 akcie gral caly czas solo. Wydaje mi sie, ze 3 osoby dolaczyly do niego jakos pod koniec gry.

Opublikowano

Że ktoś farmi itemy solo to nie znaczy od razu że tak gra, na youtubie masz wszystkie ich, 4-man, world firsty z inferno. Na solo raczej nikt się nimi nie przejmuje.

Opublikowano

pytanie co moge zrobic zeby dobre przedmioty wypadaly mi czesciej. nie za bardzo chce rezygnowac np z broni ktora ma dobry dmg na rzecz mf. jakies porady pany? ps. wczoraj klalem ta gre niczym swiat stoi dzis na lunchu urwalem sie pociupac chwile:)

(null)