Opublikowano 6 lipca 201212 l Instrukcje od D1 i D2 byly naprawde super. Pamietam jak je dokladnie czytalem wtedy... damn. Ja swoja plytke od diablo1 gdzies zgubilem . Instrukcje tylko znalazlem, niestety kod byl na plastikowym pudelku przyklejony (tak jak i d2) .
Opublikowano 7 lipca 201212 l W moim Diablo 1 nie było żadnego kodu o0 Battle.net nie miał wtedy żadnych zabezpieczeń chyba (mam wersję z Bestseller Series czy jakoś tak).
Opublikowano 7 lipca 201212 l Eeee, a to nie jest tak, że dopiero od czasów Starcrafta, D2 i W3 jest battle net? No bo nie da się kupić wcześniejszych gier na Bnet, nie da się ich przypisać. Chyba ze coś pomieszałem.
Opublikowano 7 lipca 201212 l W Diablo 1 i Warcraft 2 battle.net był, ale taka "prymitywna" wersja ;p
Opublikowano 7 lipca 201212 l warcraft 2 zostalo wydane dopiero pozniej w specjalnej "battlenet edition" pierwotnie nie miala czegos takiego i chyba tylko lan sie dalo grac
Opublikowano 7 lipca 201212 l si. do tego sc1 tak skopali ze jak rejestrujesz podstawke to dodaje ci razem z dodatkiem choc ten mial swoj oddzielny klucz. jak sie ich kiedys spytali czy zamierzaja dodac starsze gry (bo zeby warcraft 2 BATTLENET FREAKING EDITION sie nie dalo dodac do battlenet to jakis joke) to powiedzieli ze "nie wiedza" a o diablo 1 to ciagle gog.com walczy bo jest to zdaje sie nr1 request ale wiadomo jaki blizz jest... Edytowane 7 lipca 201212 l przez Gattz
Opublikowano 7 lipca 201212 l jak sie ich kiedys spytali czy zamierzaja dodac starsze gry (bo zeby warcraft 2 BATTLENET FREAKING EDITION sie nie dalo dodac do battlenet to jakis joke) .....jak się ich spytali, to co ? Bo mam wrażenie, że brakuje z pół zdania
Opublikowano 7 lipca 201212 l Co ma moj serial od D1 do battlenet? . Gry wtedy mialy swoje seriale rowniez .
Opublikowano 7 lipca 201212 l tia. a d1 to mogl ile na 1 keyu odpalic? 8 kopi jako spawned? takie czasy byly...
Opublikowano 10 lipca 201212 l 2 runny po 1 akcie inferno i 2 elitarne przedmioty (dopiero po 100h gry). Szkoda, ze zaden z nich nie zmienil mojej kiepskiej sytuacji finansowej :<
Opublikowano 12 lipca 201212 l To całe Diablo 3 to jakaś jedna wielka kupa a szczególnie ten "ich" Diablo III - Account Action Notification jest całkiem chory. Dostałem dziś już 3 bany na chat w grze z groźbą zawieszenia albo skasowania konta. Pierwszy o 1:57 na 1 godzinę - spie sobie smacznie. Drugi o 6:16 na 1 godzinę - w dalszym ciągu śpie. Trzeci o 9:26 na 6 godzin - siedze w robocie. Kto się z takim (pipi) spotkał? To jakieś chore jest. A najlepsze jest to że chyba z raz odezwałem się na 50 godzin grania.
Opublikowano 12 lipca 201212 l Wczoraj wszystko było w skrzyniach. Niczego nie zauważyłem że czegoś nie ma.
Opublikowano 12 lipca 201212 l To pewnie warto pozmieniać hasła na battle.net. Może nawet adres mailowy.
Opublikowano 12 lipca 201212 l Jak masz współczesny telefon, nie sprzed 10 lat, to polecam Authenticator - https://eu.battle.net/account/management/authenticator.html Edytowane 12 lipca 201212 l przez Hela
Opublikowano 12 lipca 201212 l Hasło zmienione tak na wszelki wypadek. Pomyśle nad authenticatorem albo może i tokenem. Ostatnia blokada chatu jest na 6 godzin. Zobaczymy czy coś nowego będzie jak wróce z roboty. A ciekawe czy można zgłosić kogoś w tzw późniejszym terminie, że robi jakiś spam na chacie lub coś takiego?
Opublikowano 12 lipca 201212 l Ogólnie tego typu warny i bany biorą się stąd, ze ktoś Ci się wbija na konto i spamuje na temat gold sellingu. Ludzie dają report na owy nick i właściciel dostaje suspensa. Ale to aż dziwne, że się ktoś dobrał do konta a jednak nic nie zginęło O.o
Opublikowano 12 lipca 201212 l Nie wiem czy nic nie zginęło bo narazie siedze w robocie. Sprawdze jak wróce.
Opublikowano 12 lipca 201212 l Z autenthicatorem na telefon to trzeba uważać bo przy parowaniu konta z telefonem trzeba podać wygenerowany kod - po zmianie telefonu autenthicator wygeneruje nowy kod ale już nie będzie działać z naszym kontem BN. Bez kontaktu z supportem Blizzarda się nie obejdzie. W wowie jak mi na konto się wbili to odzyskałem dużo więcej niż miałem w banku oraz postać rozwiniętą na 80lvl - jedyny plus tego wszystkiego. Edytowane 12 lipca 201212 l przez art100
Opublikowano 12 lipca 201212 l Teraz Authenticatory (fizyczne) mozna po 40zl kupic w MediaMarkt. Widzialem ich na peczki.
Opublikowano 12 lipca 201212 l grindowanie inf barbi zrobilo sie nudne, wiec zaczalem hardcore czarke. jesli ktos ma ochote pogrindowac lub pokoxac lvl na hardcore zapraszam: Ghouligh#2379 Edytowane 12 lipca 201212 l przez Gość
Opublikowano 12 lipca 201212 l Zalogowałem się po powrocie z roboty. Skrzynie i sprzęt na postaciach nienaruszone. Nic nie zginęło. Trzeba będzie zaopatrzeć się w tokena bo 40,- PLN to nie jest dużo. Po zmianie hasła już nie było żadnych maili od blizza.
Opublikowano 17 lipca 201212 l o co chodzi z tymi wlamaniami? bez tokena nie da sie ustrzec? czemu? Czemu polecaja na innego maila zakladac konto na BN? Nie wystarczy w miare skomplikowane haslo?