Opublikowano 24 lipca 201212 l Soul nie placz tylko dodaj mnie do znajomych i przefarm mnie przez pierwsze 2 akty bo mnie sie grac w to samemu na powaznie nie chce
Opublikowano 24 lipca 201212 l Na bugu ? usatysfakcjonowany jesteś? Wcześniej uwaliłem z ziomkami to było tylko na odchodne for fun.
Opublikowano 29 lipca 201212 l Jak to jest z tymi legendarnymi przedmiotami? tzn kiedy mi zaczna wypadac? Z bossow na normalu juz leca?
Opublikowano 29 lipca 201212 l Jak to jest z tymi legendarnymi przedmiotami? tzn kiedy mi zaczna wypadac? Z bossow na normalu juz leca? Legendarne wypadają rzadko... bardzo rzadko. Mój pierwszy przedmiot wypadł dopiero jak dobijałem do 60lvl natomiast obecnie, po ok 180h gry, wypadło mi łącznie 5 legendarnych itemów i zero setowych. Jeśli pamiętasz czasy DII i to jak już z Rakanishu wypadał set albo jakiś niskopoziomowy unikat to tutaj będziesz zdrowo zawiedziony. Ta gra opiera się tylko i wyłącznie na żółtych przedmiotach a zanim dojdziesz do 60lvl to wiele itemów niebieskich będzie biło na głowę te legendarne. Jest to jeden z powodów dla którego ludzie odpuszczają granie.
Opublikowano 29 lipca 201212 l Soul nie placz tylko dodaj mnie do znajomych i przefarm mnie przez pierwsze 2 akty bo mnie sie grac w to samemu na powaznie nie chce Ja (pipi)ę, Ukyo. To w to (pipi) da się grać poważnie lol? Ja wróciłem do tej gry po tym jak za pierwszym podejsciem sprzedałem na aukcjach 2 biedne żółte przedmioty/9 euro sztuka. Ale po tej akcji z wizem ludzie chyba odpuscili sensowne grańsko bo nic mi się już nie sprzedaje więc czekam do patcha kiedy zbuffują legendarne itemy.
Opublikowano 30 lipca 201212 l Wyszła teraz jakas myszka do diablo od steelseries. Nigdy sie nie interesowalem tym, dobry sprzet robia warto 300 wydac na taka myszke? http://diablo3.net.pl/portal/d3/1/1068/Sprzet_od_Steelseries_dla_prawdziwych_maniakow_serii_Diablo.html
Opublikowano 30 lipca 201212 l Czy warto kupować sprzęt który jest "reklamowany" jakąś grą? - Nie. Zwykle jedzie na hype i ten sam model bez loga gry da się dorwać taniej. Czy warto kupić sprzęt firmy Steelseries? - Nie wiem, nie używam. Spytaj tych co mają.
Opublikowano 30 lipca 201212 l Wyszła teraz jakas myszka do diablo od steelseries. Nigdy sie nie interesowalem tym, dobry sprzet robia warto 300 wydac na taka myszke? http://diablo3.net.p...rii_Diablo.html Myszka do diablo za 300zł...
Opublikowano 30 lipca 201212 l Wyszła teraz jakas myszka do diablo od steelseries. Nigdy sie nie interesowalem tym, dobry sprzet robia warto 300 wydac na taka myszke? http://diablo3.net.p...rii_Diablo.html Myszka do diablo za 300zł... Nie sluchaj go! Ta myszka jest specialnie zrobiona pod diablo3, aby sie lepiej gralo. Jest idealnie "wywazona" wlasnie pod d3! Bierz w ciemno!
Opublikowano 30 lipca 201212 l sie nabijacie, myslalem ze to dobry sprzet wazne ze zapytalem. I nie chce tego pod diablo tylko ogolnie i tak chcialem myszke kupic
Opublikowano 30 lipca 201212 l Ja kupilem Nage Hex i jestem nia zachwycony Raptor tez ma Nage Hex i tez twierdzi ze jest za(pipi)ista Tak jak mowi Grigori Razer i Roccat Logitec i ja bym dodal jeszcze R.A.T ( Cyborg <3 ) Najlepiej z wlasnym serwisem
Opublikowano 1 sierpnia 201212 l Da sie przejsc wszystkie poziomy trudnosci grajac solo? Inferno nie jest za ciezkie samemu?
Opublikowano 1 sierpnia 201212 l Ludzie kończyli solo i jakoś dawali radę (nie, nie każdy cheatował).
Opublikowano 2 sierpnia 201212 l czy MF wpływa na zwiekszenie dropu magicznych przedmiotów czy szanse na lepszej jakosci przedmioty, a moze jedno i drugie ?
Opublikowano 5 sierpnia 201212 l Da sie przejsc wszystkie poziomy trudnosci grajac solo? Inferno nie jest za ciezkie samemu? Wcale nie jest ciezsze. Oczywiscie, ze da.
Opublikowano 5 sierpnia 201212 l Dopiero normal koncze, ale cos mi sie wydaje ze nie da sie ubrac postaci tylko z dropow, na wyzszych poziomach jednak bede musial korzystac z AH? Mam racje? Zrobilem sobie kilka rubinow i cieszylem sie ze mam + 14 do sily, a tu wchodze na AH i jakis tam rubin za 300 golda 3 levele wyzszy od mojego i jak mialem nie kupic, a zrobic go sam nie moge. Troche (pipi)nia, bo psuje zabawe, no ale kupilem.
Opublikowano 5 sierpnia 201212 l i do lvl 60 za 20k mozesz sie ubrać uber na każdy lvl co jest niemożliwe z samego dropu : >
Opublikowano 6 sierpnia 201212 l No generalnie gra wygląda tak: zaczynasz, nabijasz trochę kasy, kupujesz itemki na AH, steamrollujesz wszystkie akty na danym poziomie trudności. Kopiuj/wklej, aż do Inferno
Opublikowano 6 sierpnia 201212 l Jak sie chce to mozna ! Edytowane 6 sierpnia 201212 l przez wronerro
Opublikowano 6 sierpnia 201212 l Wprowadzono podgląd profilu online: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Szakir-2697/ Taki przykładowy ;-)