Skocz do zawartości

Diablo III - something is coming!

Sephi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie grałem DH gdy można było jechać na 3 sekundowej zasłonie :)

No i nie buduje śmiesznego glass canon, corpse progress też mam w czterech literach, dlatego dopiero co Ghoma zabiłem ;)

Edytowane przez sakiu
Opublikowano

Też czytałem gdzieś na forum diablo 3, chyba US że MF nie wypływa na legendarne.... jak ci lecą to masz farta ;p

Do tej pory zdropowałem 3 set itemy, fakt shity jak wszystko inne :D ale parę itemów po 10m+ wypadło z żółtych i parę itemów na RMAH sprzedałem :D

Opublikowano

Heh, to zwracam honor ;)

Co nie zmienia faktu, że nawet jak wypadnie ci legendary to i tak masz 99% szans na to, że będzie szit... bez MF 99,99%...

Takie moje zdanie po 200h na DH .....

Opublikowano

Za(pipi)iste zmiany.

Mnich jak zwykle w dupe,reszta postaci ogromny boost a mnich dwie najbardziej bezużyteczne umiejętności,żrące spirit dostały boosta.

I tak nikt tego używał nie będzie.Żadnych zmian w mantrach,na co liczyłem i generlanie bida z nędzą.Przy takim dh czy barbie cały czas mnich wygląda ubogo.

Opublikowano

Oj MichA... :P Do craftowania nowych legendarów ze starych recept. Wiadomo, że jak wejdą nowe legendy, to skończy się zasób starych, które były tak słabe, że ich najlepszą funkcją było służenie do rozbicia na siarkę. Nowych może już nie będzie się opłacało rozbijać, więc ograniczy się dopływ siarek, a to uczyli je cholernie drogimi. I właśnie z tego zdając sobie sprawę, ludzie teraz na potęgę skupują co mogą.

Przy twoim Mfie jak jest z setowymi przedmiotami? leca?

Opublikowano

Zależy od buildu. Taki był zamysł.

@Gri

To czemu Monk jest najpopularniejszą klasą do HC? To czemu słyszę (no dobra, słyszałem gdy jeszcze grałem) teksty typu "(pipi)ę barba/wiza/WD i robię Monka... też chcę być nieśmiertelny!"

Opublikowano

No to zagraj nim najpierw na inferno akt 2,3 zanim zaczniesz słuchać takich bzdur.

Oczywiście jak masz bardzo duzo $$ na sprzet,to każda posatć wymiata.Ale patrząc na buffy mnicha względem innych klas,to naprawdę nie wiem czy się śmiać czy płakać.

Opublikowano

Samemu nie grałem, ale widziałem ludzi z friend listy którzy dostawali w(pipi) na Inferno II oraz III na swoich mainach przez tygodnie, a Mnichem czyścili owe akty w kilka dni po wbiciu 60. I to bez mega budżetu, bez sprzedawania sprzętu z maina. Po prostu, leveling + kilka baniek jakie mieli uzbierane i jadą.

Opublikowano

Dlatego zagraj samemu.

W ogóle każdemu proponuję zagrać każdą klasą i osiągnać 60 lvl.Ja już wiejm,że po 30 h gry przyjemniej mi się gra DH i łatwiej mi było zdobyć 60 lvl DH niż mnichem.

Opublikowano (edytowane)

No ja w maju i czerwcu się z nim nie spotkałem. Widziałem różne, w tym range DPS barb ale nigdy build opierający się na WW jako main skill do farmy Inferno, z poradnikiem etc.

Edytowane przez Kazuun