Opublikowano 25 sierpnia 201311 l Ziomki i ziomeczki. Po jakis 6 miechach zachcialo mi sie pograc w Diablosa. Musze lekko zmodyfikowac mojego barba bo pewno jego sprzet juz nie jest wart.Mozecie podrzucic jakies buildy i geary tak do 90-100 mln ? PS. lepiej odkurzyc barba czy lowce demonow za taka kwote ? Edytowane 25 sierpnia 201311 l przez wronerro
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Jakbyś wkleił link do postaci to byłoby łatwiej coś powiedzieć. DH jest gola i wesola ;x Pokazcie jak teraz wyglada skill order na barbie. Moze jakies profile pr0, co bym mogl sobie zobaczyc co kupic ;x Moj barb sprzed jakies 7 miechow wyglada tak http://eu.battle.net/d3/pl/profile/wroner-1905/hero/651603 Edytowane 26 sierpnia 201311 l przez wronerro
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Najłatwiej poszukać filmików w tym stylu(budget guide barb): - 100m MP10 Barb - 4.6 Legendaries/h za sto baniek latasz na mp10 i nabijasz paragony bardzo szybko Twój barb jest tak słaby,że naprawdę za 100 baniek zrobisz z niego killera,jest bardzo tanią w obkupieniu postacią.
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l 7 miechow nic nie robilem, kasy troche na koncie zostalo i te itemy bo reszta poszla na RMAH i plywalem w kasie ;d
Opublikowano 26 sierpnia 201311 l Mam idiotyczne pytanie ;x Na czym polega teraz farmienie wdiablo ? Co to w ogole te Mp10 ? Jak to wlacvzyc czy cos ? Widze na filmikach z yt, ze ludzie odpalaja furie w tam setki potworow a oni w nich WW wpadaja i jazda, co to za tryb ? Masz moze jakis FAQ bo po tych 7 miechac w ogole nie wiem co sie dzieje ;[
Opublikowano 27 sierpnia 201311 l http://eu.battle.net/d3/pl/blog/10060056/si%C5%82a-potwor%C3%B3w-wi%C4%99ksza-rze%C5%BA-wi%C4%99ksza-chwa%C5%82a-11-10-2012#best MP 10 to monster power 10.Z każdym kolejnym monster power moby są silniejsze,ale rośnie też ilość doświadczenia jakie dostajesz,no i magic find oraz gold find. A potworów jest więcej,bo zwiększyli ich gęstość zwłaszcza na aktach 1 i 2,dlatego tak ładnie można sobie jeździć. Jeśli będziesz grał w drużynie lub grze publicznej,dostaniesz jeszcze dodatkowe bonusy tutaj poczytaj na ten temat : http://eu.battle.net/d3/pl/blog/10039209/aktualizacja-108-zosta%C5%82a-wprowadzona-08-05-2013#best Edytowane 27 sierpnia 201311 l przez Ader
Opublikowano 1 września 201311 l Ponieważ Diablo 3 będzie na dniach dostępne na konsoli chciałbym się zapytać, czy do solowania gry lepiej wziąć Wizarda czy Monka? Podejrzewam, że nie będę przechodził wszystkich 3 poziomów trudności, czy ile ich tam jest, dlatego bardziej pytam która klasa sprawa więcej zabawy.
Opublikowano 1 września 201311 l Mi więcej frajdy sprawił Monk. Chociaż więcej godzin przegranych mam Wizem. Spróbuj tym i tym po pierwszym akcie będziesz miał mniej więcej jako tako jako takie obeznanie.
Opublikowano 1 września 201311 l Estel, prawda jest taka ze kazda klasa bedziesz rzadzil, warunki dwa - sprzet i konkretnie dobrane skille. W tej grze nie ma slabych bohaterow
Opublikowano 1 września 201311 l Jeśli chodzi o "wymiatanie" to masz racje, ale wiesz. Jemu chodziło o zabawe. A tego musi sam popróbować. No i nie bedzie przechodził wszystkich poziomów trudności (mhm.. ) więc musi eskperymentować
Opublikowano 1 września 201311 l o prosze, jak chodzi o zabawe, to ma od tego normal i koszmar zeby sie o nic nie martwic. Te dwa pierwsze poziomy trudnosci sa tak proste i sluza wylacznie do ogrania skilli i prztarcie szlakow. Graj kim chcesz. Zabawa zaczyna sie od hell... Edytowane 1 września 201311 l przez genjuro
Opublikowano 1 września 201311 l Zobaczy sie co wymyslą z sterowaniem, nie wyobrazam sobie granie dh na padzie na tą chwile
Opublikowano 1 września 201311 l No tylko ograniczenia czasowe powodują, że najprawdopodobniej nie będę mógł rozwinąć jakoś szerzej więcej niż jednej klasy, dlatego pytam która wybrać. Zacząłem coś tam czytać i przeglądać i swoje zainteresowanie ograniczyłem do mnicha i czarodzieja. Tylko, że obie klasy wyglądają na fajne i jestem w kropce No nic, jak zagram to zobaczę.
Opublikowano 1 września 201311 l proponuje mnicha, duzo lepsza przezywalnosc, niz wizz. jezeli chodzi o dps, to wszystko opiera sie o itemy. Ma ciekawe skille, no i klimatyczna postac
Opublikowano 1 września 201311 l Ciężko też określić bo podałeś 2 skrajne postaci w tym wypadku widze tylko jedno. Wolisz ranged - Wiz, wolisz zwarcie - > monk.
Opublikowano 2 września 201311 l Nie zapominaj ze monk ma skille do walki w mid range'u, wiec to nie do konca tylko zwarcie. W kazdym razie ilosc kombinacji buildu naprawde jest duza i nie trzeba brac tylko tych oklepanych przez masy.
Opublikowano 2 września 201311 l Ale poziom normal kończy się na 20 którymś levelu bodajże,nawet połowy skilli nie odblokujesz...Co najmniej do inferno trzeba dotrzeć i wbić 60 lvl,inaczej gra nie ma sensu.
Opublikowano 2 września 201311 l bzdura, poziom normal i koszmar sa tak banalne ze spokojnie gra sie na mp10, exp leci tak szybko ze jest w stanie do konca koszmaru dobic do 60 lv ( wiem, bo tak robie)
Opublikowano 2 września 201311 l Pograłem troszkę Wizardem, ale jest problem z targetowaniem na konsolach. Mnich sprawdza się dużo lepiej
Opublikowano 2 września 201311 l bzdura, poziom normal i koszmar sa tak banalne ze spokojnie gra sie na mp10, exp leci tak szybko ze jest w stanie do konca koszmaru dobic do 60 lv ( wiem, bo tak robie) Na PC level 60 w godzine jest możliwy,ale to przez power leveling z kumplem i przez zakupy z AH,nie wierzę,że można grac non stop na mp10 od początku gry,chyba,że wersja konsolowa jest tak banalna i tak uproszczona. Edytowane 2 września 201311 l przez Ader
Opublikowano 2 września 201311 l Ader, nie korzystam z AH, crafting i dropy mi wystarcza. MP10 na normalu ( na koszmarze przyznaje ze IV akt jest juz upierdliwy), to spacer, a z kumplami, jak juz napisales jest jeszcze latwiej i szybciej expimy i lepiej sie dropi loot. Ale to podkreslmy - PC. Nie mam pojecia jak jest na konsoli i w zasadzie, czy mozna zmieniac mp. Wiec moze sie pospieszylem z tamtym postem Wogole to potwierdzily sie moje przypuszczenia odnosnie klasy range - bo nie wyobrazam sobie jak tu spellowac na konsoli. Nie wiem co nawiedzilo blizza ze wydal diabla na konsoli, przeciez ta gra jest skierowana na
Opublikowano 3 września 201311 l Takie pytanko, dlaczego nie można samemu przydzielić statystyk? Kupiłem dziś Diablo na PS3, pograłem ze 3 godzinki i gra sama mi przydziela punkty na nowym poziomie. Nie interesowałem się za bardzo D3 kiedy wychodził na PC-ta bo wiedziałem że i tak nie zagram w niego w najbliższym czasie, więc dziś załączam sobie na plejaku i tu takie coś. Do tego drzewko umiejętności też jest inne niż w D2 i raczej nie lepsze niż w poprzedniej części.. Sama rozgrywka jest spoko, ale takie zmiany? Zwłaszcza te statsy.